0 Läs mer >>
Om man bortser från er mina små (och min stora) älsklingar så är ju bad och massage det bästa som finns, tack så mycket!
 
 

Morsdag presenter

0 Läs mer >>
Dom här fina kläderna fick barnen från sin farfar och bonusfarmor som just varit på resa :)

 
 

Presenter

1 Läs mer >>
 
 

 

Syskon kärlek

0 Läs mer >>

Millie

1 Läs mer >>
Hittade två bilder från när Millie var 1 månad gammal och just hade börjat puta med underläppen innan hon började gråta. Det är ju bara för gulligt<3
 
 

 

Plutis

1 Läs mer >>
En gammal bild från förra sommaren :)
 

Pusskalas

0 Läs mer >>
Jag fortsätter att lägga upp lite gamla bilder som jag missat blogga om. Här är ett par från när min faster och kusiner var barnvakt åt Tilian för drygt ett år sedan :)
 
 
 

Tilian hos Hannah och...

1 Läs mer >>
Håller just nu på att tömma mobilen på bilder inför försäljning.. Hittade en på mina små marsipangrisar som jag aldrig la upp? Det tycker jag ändå att dom var värda :)
 

Små grisarna

0 Läs mer >>
.. Grönt gräs och solsken <3 Här passar vi på att vara ute så mycket som möjligt, både medans Tille är på dagis och efter.
 
 

Som vi har längtat..

0 Läs mer >>

Klätterapa

0 Läs mer >>
Eftersom Tilian var rädd för rakappareten hos frisören på sitt första besök så tänkte vi att vi skulle öva lite hemma. Det gick hur bra som helst med hjälp av en spegel, en klubba och ett avsnitt Alfons Åberg :)
 

Mamma leker frisör

0 Läs mer >>
Millsans utveckling skenar på och jag har inte hunnit sätta mig ner och verkligen blogga om hennes framsteg, så här kommer en sammanfattning:
 
Har kunnat ett tag:
Sedan flera månader tillbaka har hon krypit, skrattat högt, dansat när hon hör musik, börjat ställa sig upp med stöd, börjat äta riktig mat, fått två tänder (Tom och jag upptäckte det när hon drack vatten, man hörde hur tänderna slog i glaset). Vinkat hej och hej då.. Hon börjar till och med vinka till Tilian när vi lämnar honom på dagis!
 
Den senaste tiden:
Hon tog sitt första steg den 7 Maj och kan nu gå 3 steg helt själv, hon tycker trappen är bland det roligaste som finns, och efter lite övning kan hon både ta sig upp och ner. Hon förstår vad lampa är pekar på den när man säger lampa, hon kan säga hej, mamma och pappa och idag försökte hon härma pappa och storebror med att säga lampa. Hon älskar sitta vid lilla barnbordet och låtsasäta med leksaksservisen, de är jättekul att mata mamma också! Hon är överförtjust i gosedjur och tular in sig i dem, de är så gulligt! Hon kan lägga både den runda och fyrkantiga pusselklossen i rätt hål, vid matbordet händer det ofta att hon matvägrar om hon inte får äta själv, vilket oftast blir med händerna, mugg kan hon använda helt själv. När vi sjunger försöker hon göra rörelsena till imse vimse spindel. Hon kan göra high five. När hon hör att pappa kommer hem så skyndar hon sig direkt mot hallen. Hon har målat sin första teckning, den väntar just nu på att bli inramad. Hon älskar Babblarna och dom har faktiskt tagit över första platsen bland musik som funkar då hon är otröstlig (sedan födseln så har det varit Karlsson på taket introt som funkat varje gång).
I övrigt så är det en så himlans gosig tjej vi fått, jag älskar när hon kryper upp brevid en eller sträcker sig efter att bli buren<3
 
Sovrutiner:
I dagsläget lägger vi henne vid 20.00, så sover hon fram mot 03.30, vaknar, får välling och somnar om. Vaknar senast 07.00 på morgonen då vi går upp och gör oss klara och lämnar Tilian på dagis. Somnar återigen vid 10.00-11.30 och sedan håller hon sig vaken till läggdags. Ibland händer det att hon somnar vid 18.00, men då vaknar hon vid 22.00 igen och somnar inte på ett tag..
 
 
 
 
 
 
 

Bebis blir liten tjej

0 Läs mer >>
Tom och jag stannade för ovanlighetens skull till vid en loppis, när vi var uppe i Norrland i påskas. De ångrar vi inte att vi gjorde! Hittade ett par spännande saker och den här söta vintageväskan åt Millie. Hur söt kommer inte den vara om ett par år? Tänk höst, små kängor, stickade koftor och mössa :)
 

Millies vintageväska

0 Läs mer >>

 
 
 
 

Mysgosungar

0 Läs mer >>
Årets och Millies allra första glass :) Den lilla damen har glass-ätar-skills, nästan helt kladdfri, imponerande!
 

Årets första glass

0 Läs mer >>
  Hittade denna långt bak i videolistan på mobilen. Klart den måste upp här, trots att låten är uttjatad:)
 

Tilian style

1 Läs mer >>
 
 

Bildbomb från landet

0 Läs mer >>
Vaknar av att Tilian kommer in i sovrummet skakandes på en flaska med inte helt åtskruvat lock.

-Vad gör du Tilian?
-Älling Mälley..
(Synar innehållet)
-Lilla sötnos.. Tanken var jättegod, men..
-Tacos goood!
 

Älling Mälley

0 Läs mer >>

Barnen hos farmor och...

0 Läs mer >>
Den nya båten är sjösatt och en solig dag tyckte vi att de vore passande att ta en efterlängtad tur med den. Men den lilla turen bjöd på blandade känslor. Tilian var överlycklig, medans Millie inte alls var lika förtjust.. Sen blev Tilian lite för vild i benen.. Och Millie lite för ledsen.. Så det vara bara att sätta sig inne i båten medans Tom styrde hemåt igen :P
 
 
Sur men lika söt ändå <3
 


 
 



 
 
 

Skepp o.. inte så sko...

0 Läs mer >>
Vi åkte ut till Kaknästornet för att njuta av en promenad i solen. Som en glad överraskning fanns det en massa hästhagar där vi gick, och för varje hage vi kom fram till så kom hästarna för att hälsa. Efteråt hade vi tänkt åka till Akvaria. Hela morgonen pratade vi med Tilian om att vi skulle åka och titta på fiskar.. Tyvärr, så fanns det inga parkeringsplatser kring Gröna Lund</3 Hur skulle vi berätta det för Tilian? För att hålla vårt ord och inte göra lillkillen besviken så åkte vi till en Zoo-affär och tittade på fiskar där :) 
 
 

 
 

Familjesöndag

1 Läs mer >>
Jovisst serru..! Paparazzikamerorna smattrade på som aaldrig förr, medans jag stolt slängde av mig kläderna och visade upp min halvnakna kropp!
Om jag bara hade kommit ihåg att raka mig den dagen..
 
 


Annat intressant med just detta nummer är att man här spekulerade i om Prinsessan Diana var gravid, bara några dagar innan hennes tragiska död. Det innehåller också ett bildrepotage från Ted Gärdestads begravning med kända deltagare.
 
 
 
 

Jag i Se&Hör

2 Läs mer >>
För ett antal år sedan så gjorde mamma en minneslåda som vi tillsammans skulle få öppna 2014. Men eftersom de ska flytta, så öppnade vi den nu istället. Den innehöll en massa teckningar och pysselsaker från att vi var små:D De blev många skratt den dagen!
När jag 10 timmar senare skulle åka hem hade jag bilen full av barndoms - kläder, vykort, teckningar osv :)
Tack mamma för att du är så gullig och har sparat på dessa saker i alla år, jag uppskattar det!<3
 
 


Minneslådan

0 Läs mer >>
 
 
 
 

Sova utan napp?

1 Läs mer >>
 

En dag på landet

0 Läs mer >>
Vi åkte på Novas barnkalas :)
 
 
 
 
 
 
 

Nova 2 år

1 Läs mer >>
Tilian har inte bara blivit svår att lämna på dagis, utan även svår att hämta. Vilket resulterat i att jag börjat locka och muta med en massa saker.. Hur gör man annars?
 
En helt ok muta är iallafall att locka med en cykeltur!
 
 
 

Mutad

1 Läs mer >>
Tilian har haft en liten period då han varit väldigt ledsen när jag ska lämna honom på dagis. Den här morgonen hjälpte jag honom att leta upp en bandyklubba för att han skulle vara sysselsatt när jag och Millie gick. Sysselsatt blev han, då han även fick syn på en ledig cykel..
 
Om man kan lösa det.. Varför välja, när man kan ha båda?
 
 
 
 

Smart kille

1 Läs mer >>

Nyvakna

1 Läs mer >>
Derias är med sin söta lilla Amira och hälsar på i Sverige. Millie och jag har åkt två gånger för att passa på att umgås medans dom är här, snart åker de hem till USA igen. Tycker verkligen hon är så grymt duktig som fixar att flyga såå många timmar själv med bebis. Med förseningar, byten och allt vad det är. Jag minns hur jobbigt Tilian (och vi) tyckte att de ynka 4 timmarna från Gran Canaria var.. Pfft. Jättetrevligt var det att ses igen, det var ett par år sedan nu. Hennes syskon hann jag se snabbt också, så himla fin familj de där!
 

Derias och Amira

0 Läs mer >>
Dom här gulliga stövlarna kom i ett paket med texten "Million dollar baby" från moster Li, tack så mycke! :D
 
 
 

Mini uggs

0 Läs mer >>
Direkt efter att jag hämtat Tilian på dagis åkte vi till Uppsala för att fira Michelle. Hade vi väntat på att Tom slutat, så hade vi säkert inte varit där förräns vid halv åtta. Istället var vi där redan vid fyra, så vi åkte till mormor och morfar en stund. Tilian fick pannkakor med grädde och sylt. Maja kom dit en stund också, sen åkte vi allihop till Michelle och fikade.
 
För var gång hon fyller så tänker jag extra mycket på Toms och min historia. För 4 år sedan, på kvällen efter att jag firat hennes födelsedag, åkte jag till Stockholm och dj:ade på Starbar, Fridhemsplan. Tom och några av hans kompisar kom dit, det var andra gången vi träffades, veckan innan var vi på samma fest <3
 
 

Guddotters födelsedag

0 Läs mer >>
Sofie och Toni kom hit en kväll på middag och efteråt gjorde vi naglar på Sofie. Hon är den första jag övat på, men det gick hyffsat bra.. När jag gör på mig själv så vågar jag dock lite mer, som att fila t.ex. Råkar man fila lite för mycket kan man ha jätteont i nageln i flera dagar eftersom den då blir så känslig. Men filar man för lite så fäster inte materialet lika bra. Dekorationen blev svarta glittertippar med slumpmässiga streck över nageln i guld/svart och två stenar. De höll i några dagar innan de började släppa lite, men vi får ta en kväll till snart:)
 

Nagelskulptering

0 Läs mer >>
Millsan, jag och vår gamle vän gissa - positionen - själv.. Gjorde ett försök att ta oss till Jakobsberg och luncha med Clara. Dit vägen gick ju sådär. Inte nog med att den gamle rackarn lurade upp oss på små slingriga vägar i bergen på vår roadtrip till Grekland, nejnej.. Nu ville han (hen) att vi skulle besöka varenda Stockholms förort på vägen! Hen hade t.o.m så roligt att jag hamnade mitt mellan två bussar i en återvändsgränd med cementblock på sidorna och fortfarande så visar hen att jag ska köra rakt fram..
 
Som tur var kom vi fram precis i tid iallafall, Robin fick vi träffa också :)
 
               
 
 

Lunch med Claris

0 Läs mer >>
Sanna Rikard Linnea och Liam har flyttat till radhus. Sen jag bloggade sist har vi varit dit två gånger, en gång på middag och en gång på födelsedagsfika. Senast igår ville Tilian "åka Nea Lian". Jag förklarade att vi inte hade tid, men att han kunde måla en teckning till Linnea och Liam istället :)
 
 
 

Nea Lian

0 Läs mer >>
Påskens sista dag firade vi ute på landet, bara familjen. Vi gjorde upp en eld i snön och lagade, håll i er.. Kolbulle i vår kolbullepanna! Finns det något bättre ord? Addera en finsk dialekt på det och jag dör av skratt..!
 


 
 
 

Annandag påsk

0 Läs mer >>
På påskdagen tackade vi för oss och styrde kosan mot mamma. Jag fick köra hela vägen:) Resan har aldrig gått så snabbt tidigare.. Då menar
jag  i n t e  att jag körde för fort, jag menar känslan att tiden går fortare när man har roligt! Hemma hos mamma åt vi buffe och fikade. Lars och Sofie kom dit en stund också:)
 

Påskdagen