0 Läs mer >>

Storebror skrämmer li...

0 Läs mer >>
Vi har sänkt Millies säng
 
Tilians gåstol har fått liv igen
 
Vi har börjat ge Millie havrevälling vid läggdags
 
Tilian grävde fram mina brills
 
Fest hos Sara
 
Längtar redan
 
Skridskor och korvgrillning
 
 
 
 

Bildinlägg till Vab o...

0 Läs mer >>
Här har vi inte haft mycket för oss på sista tiden.. För två veckor sedan var hälften av alla barn på dagis hemma med magsjuka,Tilian var en av dom. När han blev frisk blev Tom sjuk och var hemma från jobbet. När han blev frisk började jag känna mig dålig, men det bröt aldrig ut riktigt.
 
Sen kom ljusare tider:)
 
Jag åkte och lunchade med Svetlana i Liljeholmen. Sprang in en supersnabbis på jobbet och sa hej innan jag var tvungen och springa vidare till bilen och hämta Tilian på dagis.
 
Sara hade 31-årsfest. Hon hade bakat och fixat så fint. Tilian var i himmelriket i och med alla sötsaker han fick. Millie fick smaka på ananas, och där brås hon på mig och inte sin pappa. Han avskyr ananas och jag tycker att de är bland de bästa smakerna som finns:)
 
Vi åkte skridskor på sjön tillsammans med Torbjörn & Anki, Emilie Åke & Baltazar. Sist jag åkte skridskor var för 11 år sedan, alltså innan trafikolyckan och knäoperationen. Det var tur att jag hade 4 stödhjul i form av en barnvagn med Millie i :) Men nästa gång ska jag testa åka utan, de kändes ju bra.
 
 
 

Vab och Vav