1 Läs mer >>
Förutom present till min bror som fyller 20 imorgon och till min kusin som fyller 20 på onsdag så hittade jag lite oväntat världens fynd på Din Sko. Veckans klipp och endast 99 kr styck köpte jag två par, ordinarie pris 599 och 399 (!) Eftersom jag är lite off road på modefronten med min mage så tog vi en runda in på H&M´s mamma avdelning och hittade en mysig hösttröja som Tom var så snäll och köpte till mig. Tycker han är så otroligt gullig att han hjälper mig handla mamma kläder<3

Så nu har jag tillämpat min nya regel att slänga eller skänka samma mängd jag införskaffar. Two in two out this time:)

99:- ordinarie pris 599:- på DinSko


99:- ordinarie pris 399:-på DinSko


399:- på H&M

Two in two out

1 Läs mer >>
Tyvärr tyvärr blev de inget Söder för mig igår, Tom fick åka dit själv för jag var så trött efter jobbet. Jag kan iaf säga som så att det inte var Matthias som Blondinbella spenderade en natt ihop med på Berns. Haha, de skulle ändå vara kul om de blev något mellan dom så man fick ha henne med på släktträffar:P

Nu har vi precis kommit hem från en lång bowling/middag/shopping dag:)  Toms pappa bjöd oss på bowling så vi fick öva oss lite till vår familjebowling som Tom och jag planerar att ha i November. Min mamma ska tydligen vara grym på de;) Efteråt åkte vi till Magnus hörna vid Globen och åt varsin plankstek och sedan gick Torbjörn på Hockeyn och vi åkte till Sickla o shoppade.

Visar i nästa inlägg vad jag hittade:)

Bowling

0 Läs mer >>
..åt att det är fredag! Känns underbart, arbete till 20.00 och sen födelsedagsfirande på Söder:D


Idag har nya Vintage Stories Collection premiär, inspirerad av tusen och en natt.

Har man midja så kan man exempelvis köpa denna fina tröja.

Idag kan jag också gl...

0 Läs mer >>
Hittade detta alldeles nyss på http://bloggystyle.blogg.se

"När man börjar med osanna personliga påhopp har man indirekt erkänt att man blivit ägd.."

.. Ville bara få det sagt, No Offense!

Så sant så..

1 Läs mer >>
Här har jag hittat en massa gulliga saker som jag klickat hem, kommer om 2-3 dagar:)










Dodde.se

1 Läs mer >>
Tom och jag var till Willys och handlade. Jag skulle bland annat köpa slingmedel.. När jag kommer hem borstar jag genom håret och byter om till min färga håret T-shirt och ska precis blanda ihop medlena upptäcker jag att slinghättan saknas. Någon har alltså öppnat förpackningen i botten och snott bara hättan.. Toppen.. Jag bönar och ber Tom om att skjutsa mig till Konsum, vilket han också gör ängeln. Går runt där inne som en förvirrad person och frågar till slut vart dom har hårfärg.. varpå hon svarar att dom inte har någon..

Ut till bilen igen, klockan är 20.55. Jag ber återigen om skjuts till Ica som ligger en bit ifrån och stänger 21.00 o vi åker dit. Möter en personal i dörren som säger, tyvärr... när jag kommer fram. Jag förklarade snabbt att de bara är en grej jag ska ha och jag vet precis vilken. Så pekar jag förkrossat på mitt hår och utbrister, jag måste färga håret och ser så desperat ut som jag bara kan:P Så jag fick springa in. Jag var nog först ut också, de gick jättesnabbt!

Kommer hem.. Jätteglad! Borstar igenom håret igen, öppnar förpackningen...

ingen hätta!

..Däremot 2 förpackningar med handskar!

En sak lärde jag mig för många år sen när jag praktiserade på Ica, att aldrig ta av varor som står längst fram! De är alltid trasiga, provade, smutsiga eller saknar saker! Och det kan ju bara inte vara meningen att jag ska färga håret idag:(

Det kan ju inte vara ...

0 Läs mer >>
Hej då naveln, ses i Januari..!

Hej då

0 Läs mer >>
Nyblivna singeln Blondinbella hade 20-års fest i lördags där endast 50 personer var inbjudna.
Nu har rykten startat om att det inte var Emma som Bella delade hotellsvit med på Berns häromnatten, utan att de var en kille.. En kille som hon också syntes med på festen.. daam daam daaam.
På http://spotlife.se/avdelningar/hotspot/ finns tre alternativ på vem den hemliga kan ha varit.. Kanske just den här killen på bilden.. Och vem är han?

De är Toms morbror haha.


Blondinbella skvaller

0 Läs mer >>
Jag gick och la mig igen imorse.. Klockan 10.03 ringer det på mobilen.. Jag hinner precis bara vakna och fatta att det faktiskt ringer och inte är alarmet som låter. Jobbet! Precis när jag trycker på gröna luren las de på. Jag lovar att jag blev pigg på 1 sekund och fick världens hjärtklappning. Jag ringde upp o de första jag frågade min chef var om jag började tio, för ni minns väl förra veckan? Då jag trodde att jag började fyra som vanligt men började ett? Som  tur  var.. så ville hon bara fråga om jag ville börja tolv istället:) Phuu..

Nu måste jag i säng fort.. Imorgon jobbar jag från 08.00-20.00!

Panik

0 Läs mer >>
Uppe tidigt fast jag börjar två.. as usual... har druckit en hallon o banan youghurt smoothie som Tom gjorde precis innan han åkte till jobbet. I vardagsrummet hänger inte längre några gardiner.. Katterna fick nått ryck och sprang efter varann, varav Psy hoppar upp och hänger i gardinen.. Som såklart inte håller för hans 7 kilo och åker ner i golvet.. Då såg jag hur dammiga dom var ovanpå.. usch. Ser lite tomt ut men hellre de..

Börjar bli lite trött så jag funderar stark på att gå o lägga mig i sängen igen..

Kattbus

2 Läs mer >>
Sådär ja, nu mår jag bra. Tom och jag är överens om att vi blir en aning irriterade över frågor med uppenbara svar..

Vi båda stog och bytte skor vid utgången och som alltid så säger personalen något trevligt på Sats, men just den här tjejen som stog i receptionen idag skiljer sig från dom andra.. varje gång. Hon frågar:
- Har ni tränat klart nu?
Man vill ju inte vara otrevlig tillbaka så vi klämmer fram två leenden och varsitt jaa :)
Vad man egentligen vill svara är ju:
Ex1. Nemen oj, vad håller jag på med? Ska ju på spinningpass nu..
Ex2. Nemen oj, jag trodde man fyllde på vattnet här..

De är ju som att jag skulle ge våra kunder på Kappahl kvittot och fråga när dom är påväg iväg "Har ni handlat klart nu"?
Haha..

Jag som trodde jag hö...

0 Läs mer >>
Åker till Sats nu:)

Sen träning

0 Läs mer >>
Vi kom nyss hem med en rad nya saker:)

En stor röd kökslampa
En gardinstång till köket
Två krukor
Två blommor
En skötbordsmadrass. Vi skippar bord eftersom allihop är så stora, även den ihopfällbara jag spanade på.
Ett plastat frotteöverdrag till skötbordsmadrassen
Ett mjukisdjur
En fårskinnspäls
Två tavelramar
En badbalja

Men inga tavellister för dom vita var slut, får bli nästa gång..

Inhandlat

0 Läs mer >>
Snart är Tom hemma och då ska vi åka och handla lite prylar. Dels skötbord m.m till Tian, lite småsaker till köket, tavelramar och lite sånt sen hoppas jag på att vi köper listerna till köket. Tyvärr återstår inte mycke av min lön då jag betalade av en stor del av soffan som kommer om ett par dagar. Men Tom har sagt att han betalar så.

De här är det första jag köper på avbetalning, jag får ångest av bara tanken. Tvekar på att jag kommer göra de igen.. Som tur är så är det räntefritt i sex månader, men tänk om..
Vill inte bli ett nytt fall för lyxfällan!

Löning

0 Läs mer >>
Wow, i lördags var det verkligen mycket folk i Liljeholmen! Nästan så att de blev lika mycket folk igen på söndagen runt två tiden. Härligt, så ska det va:)

Igår efter jobbet åkte Tom o jag till Emelie Åke och Baltazar och firade hennes födelsedag. Baltazar har blivit så stor nu att vi fick med oss en massa fina babykläder hem:)
Men nu har nog mobilkameran krashat på riktigt så de blir inga bilder. Vet inte vart vi har digitalkameran heller:P

Nu ska jag ge mig ut på en promenad!

Update

0 Läs mer >>
Idag blir det fullt ös i gallerian. Butikerna har rabatter och erbjudanden och centrumet bjuder på GOODIEBAGS bubbel och snittar:)

Vi på Kappahl har ju ändå de bästa erbjudandet, 25% på hela köpet:)

Liljeholmstorget Gall...

0 Läs mer >>
Elva veckor kvar:D Tiden går så fort så de är väl redan imorgon som Tian är här med oss, fast de är han ju redan på sätt o vis:)



Vecka 30

0 Läs mer >>
Om vintern ska komma så här fort så hoppas jag att den inte håller i sig till i April.. Det är ju galet om man ska bo i ett land som har snö i sex månader..

Fast de är ju mysigt också:)

Hej mitt vinterland..

0 Läs mer >>
Tom och jag har precis kommit hem ifrån Heron. Filmen var jättebra, väl värd att gå o se:) Nu måste jag skynda mig i säng så jag kommer upp till jobbet imorrn. Börjar "tidigt" klockan 10. Godnatt!

Himlen är oskyldigt b...

1 Läs mer >>
Dessa skulle ha vart med i inlägget jag har gjort det igen men mobilen krånglade ju då..


Den överjästa degen

'
Så stora bullar att de bara gick att grägga 4 åt gången:)


Tom lät som ett barn på julafton när han lyfte på handuken o såg hur stora dom var:D

Försenade bilder

0 Läs mer >>
Jag vaknade halv ett idag!? Jag har aldrig sovit så länge tidigare, om jag inte har vart sjuk då.. Kanske försökte hjärnan radera ut gårdagen som inte va så bra..?
Den var inte så lyckad för att jag satt hemma och hade precis tänkt att hoppa in i dushen och fixa iordning mig för jobbet klockan fyra men då ringde telefonen och de var min chef som undrade vart jag va.. I såna ögonblick vill man skjuta sig själv! Jag började tydligen klockan ett:( Det har blivit till en vana att jag alltid börjar klockan fyra på tordagar jämna veckor så jag hade inte ens kollat schemat..! Kvart över två var jag på jobbet och fy vad jag skäms över att komma dit sent, de är bland de värsta som finns:(

Från de ena till de andra, här är en bild på mammajackan jag köpt. Den har ett uttagbart foder så den kan användas både höst vinter och vår. 1700kr på Polarn och Pyret.

Vad hände?

1 Läs mer >>
Sitter och tittar runt på en massa babysaker på nätet. De finns såna mängder med fina grejer:) Känns dock som att jag ska missa nått:/ Nu när lönen kommer så har jag tänkt att vi köper skötbord, badbalja och sängkläder till spjälsängen vi får. Få se om pengarna räcker till mycke mer nu när soffan snart är här.

Har tänkt köpa den här ihopfäll bara skötbädden:)

Baby prylar

2 Läs mer >>
Cathrine och jag åt på Pizza Hut ikväll, och en grej får mig att börja skratta när jag tänker på det:D

Cathrine: Vad är de för smak på ice tean?
Servitören: Citron.
Cathrine: Men då tar jag en zingo..
Servitören: Een ice teaa..
Jag: Naaee..
Servitören: Eller?
Cathrine: Vadå?
Servitören: Ehh..
Cathrine: En zingo??

Whaa? Haha..

På Pizza Hut

0 Läs mer >>
Bakat bullar alltså. Dom blev så himla lyckade den här gången trots att dom jäste.. eller kanske just tack vare att dom jäste.. i en o en halv timme (!).. Först dubblade jag jäsningstiden för att jag fick ett tips från Cathrine att göra de men sen så fick jag inte igång den jädra spisen:P gasspisen ni vet..? Den o jag, jag o den som inte gillar varann? I en halvtimme strejkade den så jag va tvungen att ta små pauser för att de stank gas i hela köket.
Men se så bra de gick sen:) Tyvärr kan jag inte föra över bilder till datan med min kamera idag, vet inte varför, men de står att de är något fel på mms:et. Har försökt med ett flertal bilder men nej neej.

Skulle behöva ta en liten powernap nu sen ska jag ner på stan och möta Cathrine:)

Jag har gjort de igen...

1 Läs mer >>
Maja tycker att Tian ska ha mitt efternamn..

Varför..?

Jo, för då blir han Hallbergs guld haha:P


Min syster är kul

0 Läs mer >>
Sitter och äter havregrynsgröt med jordgubbar och kollar på The voice. Bebis ligger och sparkar i magen hela tiden:) Vill att han ska vara här nu! Börjar kännas lite läskigt att han inte kommer vara här förrän jag genomlidit förlossningen.. Undra hur mycke han kommer väga? Tom var en stor bebis. Tror han var 54cm och vägde 4,5 kilo. Jag va 51 cm och vägde 3,6. Nästan så jag hoppas på ett kejsarsnitt..

Längtar efter bebis

0 Läs mer >>
Har köpt en till produkt i förebyggande syfte. Den här gången för att vårda mina ben som blir så otroligt torra på vintern:) Men den kan användas till matlagning också och den doftar så otroligt gott! Precis som min mammas kokoskakor hon brukade göra när jag va liten:) Köpte den av min chef så jag vet tyvärr inte vart den går att få tag på ;P

Coconut oil

0 Läs mer >>
Jag fick ett svar ändå från trafikskolan:) De blir 5 körlektioner här i Stockholm sen får vi se hur långt jag har kommit och om jag åker tillbaka ner till Nyköping på koll. Klarar jag kollen får man låna bil där och köra upp i Norrköping:) Så skönt att ha riskettan o tvåan klar iaf! Behöver en ny bok för o plugga teorin har jag märkt, dubbdäcksförbudet är ett exempel på vad dom har ändrat..

Nu är de snart dags att åka och jobba:)

Tut tuut

0 Läs mer >>
De blev nytta den här gången.. Jag hade bokat biljetter åt oss till himlen är oskyldigt blå på Heron.. Men efter dagens tvätt och städ känner jag mig helt slut och vill inte stressa iväg till en bio:/ och eftersom tvätten inte är helt klar och sängen inte har några sängkläder så känns de viktigare att bli helt klar med det.. Vi tar bion nu i veckan istället:)

Nytta eller nöje?

0 Läs mer >>
Är inte så pigg på att åka och träna nu med en gång men efter kanske efter en kaffe? Träna ska jag iallafall göra idag, de måste jag!
Helst innan 3 för då börjar min bokade tvättid. De är dags att stor tvätta allt sånt som blivit oprioriterat.. typ gardiner o sängkläder. Kul.. mmnej..

Men ikväll blir de roligare:)

Observera! Kläderna på bilden har inget med artikeln att göra.



Söndagsträning

0 Läs mer >>
Ett middagstips, köttfärssås med bulgur :)

Stek köttfärs, blanda i krossade tomater, krydda med tacokrydda och när det nästan är klart häller du i fetaost.


Jättegott!

Min köttfärssås

1 Läs mer >>
De va en perfekt dag att åka ner på stan! Jag älskar hösten! Just när det är såna här soliga men ändå kyliga dagar med en massa färglada löv på träden! Fick tillfälle att använda min nyinköpta mammajacka också, den är jättemysig.. Lägger upp en bild på den någon dag snart.
Nere på stan mötte vi Toms mamma och hennes kille Ole, vi satte oss och tog en fika vid Hötorget. Sen gick vi runt på stan. Tom och jag köpte över ett kilo gula kantareller utanför Kungshallen. Kantareller är ju bland det godaste som finns, men jag är inte den som har ro att gå i skogen och plocka dom själv..
När vi passerade Derby ville Tom gå in och kolla om dom hade några babyprylar och de hade dom. Ut gick vi med två aik-nappar och en aik-haklapp :P Sen va vi in en sväng på designtorget också, men vi är nog där inne allt för ofta, de va inte mycke nytt där inne.. Sist vi va där köpte vi en griffeltavla till köket, de ska jag också fota snart när det är helt klart :)


Första köpet vi gjorde till Tian va den här handdockan 95:- på Designtorget. Hur sööt?

Tians första nappar 99:- på Derby

Tians första haklapp 89:- på Derby

Första prylarna

0 Läs mer >>
Har precis kollat på The Hills och The City.. Nu ska jag fixa iordning mig och åka ner på stan med Tom:) Få se om vi hittar något kul. Vi brukar alltid hitta något på designtorget iaf.

The City

0 Läs mer >>
Fick en lång härlig sovmorgon idag, börjar inte förräns kl.13.00:) Sen så är jag ledig den här helgen! Har inget planerat förutom att träna.

Har inte fått något svar på mailet jag skickade till Gullmars trafikskola. Synd för dom. Jag letar rätt på någon annan istället.

Idag påbörjas vecka 29 i graviditeten enligt mig. Bara 12 veckor kvar så är han här<3 Har fortfarande en massa som måste inhandlas och göras iordning:)



Inget svar..

0 Läs mer >>

..Till AIK:)
De va kul att kolla på även om jag inte fattar allt som händer.. vad  är iceing till exempel? :P

Något under kvällen gjorde mig dock väldigt upprörd..
Innan matchen käkade vi på Magnus hörna. Under tiden Tom och hans pappa spelade på maskinerna satt jag och tvångshörde en dialog från bordet framför mig.. Vet inte riktigt om dom vet själva vad dom snackade om, men såhär lät det iaf..
"Jag har levt på existens minimum.. 8300 hade jag att leva på i månaden, hur fan hade dom tänkt att jag skulle leva på de? Inte ens hyran var inräknad" "Ännu värre är de för dom stackarna som lever på sjukpenningen.. Förut var den på 6000 och nu är den på 3500, hur fan hade dom tänkt att man ska kunna leva på de?" Samma person sitter sedan och pratar om vad han gör "när han har ungarna".. "Jag får vänta tills dom lagt sig sen dricker jag 4 bärs"

BRA jobbat där! Han kanske skulle ta och börja med att gå ut från Magnus hörna, hålla i pengarna och använda dem till vad han fått dem för! Nej istället sitter han och gnäller över att folk som han inte får mer pengar att dricka för!

Är det den typen vi vill stödja med skattepengar?

Hur behövande är han egentligen? Här sitter jag och ska jobba i julrushen höggravid när jag högst troligast inte kan gå normalt längre, för att Sverige ska göra besparingar.. Medans pack som han sitter och dricker upp pengarna..!
Nej jag ångrar absolut inte att jag röstade på Alliansen. Jag tycker alla som kan jobba ska få ha ett jobb att gå till. Skattepengarna ska gå till rätt människor av rätt anledning.

Gravidhormonerna höll verkligen på att svämma över pga av den där otacksamma idioten..




4-3

0 Läs mer >>
Ska iväg och se AIK-MODO spela på Hovet ikväll tillsammans med Tom och hans pappa. De blir kul:)

Hockey

0 Läs mer >>
Tog tag i mig själv och ringde den där trafikskolan i Gullmars men nej nej.. Lyssnade istället på ett inspelat meddelande på telefonsvararen att dom inte tar samtal.. Hmm.. Okej förståeligt att dom säkert är ute och har körlektioner men kollar man på hemsidan så går det heller inte att avboka lektioner via mail? Så hur gör man då i en krissituation om man behöver avboka?
Jag slängde i allafall iväg ett mail, få se om man får ett svar..


Vill jag ens ha ett svar från dom nu..

Jahapp..

0 Läs mer >>
Torsdagar är för mig vad lördagar är för andra, jag är alltid ledig då:) De är jäkligt skönt att vara ledig en vardag! Man kan ta tag i allt man behöver få gjort, allt är öppet, alla företag man behöver ringa har telefontid, osv:)

Jag behöver ta tag i mitt körkort. Va ju på en fyra dagars intensivkurs i somras i Nyköping. Under den tiden hann jag med 12 lektioner och gjorde riskettan & risktvåan. Skulle ha åkt tillbaka den 10 aug på koll men blev sängliggande pga av migränanfall. Nu har det ju gått ett tag och jag har fortfarande inte hittat en passande dag att åka tillbaka dit och jag vet att jag ändå måste lära mig köra i Stockholmstrafik så de är bättre om jag tar en trafikskola här. Då hinner jag köra före eller efter jobbet:)

Min "morot" är den att jag inte vill behöva tränga mig på bussar o tunnelbana med barnvagn:P

Torsdag

0 Läs mer >>
Som rukbriken lyder så håller barnmorskan fast vid att ultraljudet som gjordes vid vecka 18 är de som vi ska hålla oss till.. Alltså är BF 17 januari.

Men jag håller verkligen inte med.. Och går jag över tiden (7 januari) tycker inte dom att jag har gjort de utan tycker att min övertid börjar 17 januari och de betyder att jag kommer vara i v 44 innan jag blir igångsatt om jag skulle behöva de, alltså vart gravid i 10 månader istället för 9.. "/
Jaja, bara de inte blir i december så är jag glad. Kan väl inte vara så kul att vara minst i klassen..?

Fick inte väga mig den här gången, däremot fick vi lyssna på de härliga hjärtljudet igen och mitt järnvärde var som de är i normala fall:)

26+1

1 Läs mer >>
Om en liten liten stund är Tom här och hämtar upp mig så ska vi till barnmorskorna i gamla stan. Få se hur många kilo man har gått upp nu då:S och om järntabletterna hjälper, känns lite så iaf:)

BM

1 Läs mer >>
Egentligen för trött för att blogga idag.. har jobbat hela dagen och e helt slut nu. Fötterna värker och energin är slut. Tom är så söt som lagar mat åt oss, de blir kyckling med ris. Sen blir de film till maten:) Sov morgon imorgon och barnmorskan sen jobbet, sista dagen i min 6 dagars vecka.

Film mys

1 Läs mer >>
Har jobbat hela dagen, åkte hem o käkade, vilade på soffan en liten stund och drog sen med Tom till Sats. De är blandade känslor att träna nu när jag är gravid.. Man känner blickarna i ryggen hela tiden.. Jag förstår hur de skulle kännas om man va som en biggest loser på gymmet.. typ "Dags att börja nu va..?" Men de här känns mer som "Shit vilken dålig mamma hon kommer bli, vet hon inte att man inte ska bära tungt när man är gravid..?" Saken är den att jag är inte där för att bygga muskler utan för att behålla dom jag har.

bebis eller fett, bebis eller fett?

fett eller bebis, fett eller bebis, fett eller bebis?


:P



Fett eller bebis, fet...

0 Läs mer >>
De är inte många kändisar som jag blir imponerad av men konstigt nog blev jag de när Paul Haukka kom in idag på Kappahl och kikade på våra herrmössor o halsdukar:) Kanske för att jag kollar på Vakna med the voice varje morgon:P Han va mycke längre än vad jag trodde han skulle vara faktiskt.. Annars brukar man ju tycka tvärtom, att kändisar är så korta i verkligheten.

Paul Haukka

0 Läs mer >>
Nu har jag fixat mig färdigt och ska till jobbet:)

Just nu har vi 25% på alla ytterplagg för våra medlemmar!
(Gäller dam&herr)

Fuskpälsjacka

0 Läs mer >>
För ett tag sen fick jag hem ett litet provexemplar i Glamour av Cliniques Superbalanced Makeup, men de va först i förrgår som jag provade den. Jag älskade den direkt! Igår va jag in på Kicks och köpte den. Hade dock velat haft nr 3 men den va slut så de blev en ljusare. De är ju ändå vinter snart.. De som är bra med den här foundationen är att för mig som har blandad hy ger den här fukt åt de torra områdena och mattar ner de glansiga partierna. Den täcker dessutom bra fast den känns jättelätt.

Kicks 285:-

Min nya foundation

0 Läs mer >>
Jag har flera gånger messat Tom att Tian är överaktiv i magen för att jag spelar musik för honom. Men de är lite svårare att få det upp till bevis. Jag har upptäckt att han gillar barnvisor och "glad fjortistechno". För någon kväll sen så hade jag hörlurarna på magen och spelade lite musik och Tian började dansa. Kolla nu, utbrast jag till Tom, men så blev de helt lugnt i magen. Kolla nuu! Skriker jag igen, men de blev helt stilla.. Tom gjorde då ett försök att få han att dansa och satte på Westside Connection "Gangsta Nation" men den sortens musik blev totalt sågad hahha! Han rörde sig inte en enda gång under hela låten.. Stackars pappa Tom:P

Men så hände något när Tom satt och lyssnade på lite random.. Houman Sebghati - Livet e hårt gillades! Den man lyssnade på när man va 15 år haha! Kanske funkar med lite S1, Rastegar och QBN Flow också haha..

Dansande mage

1 Läs mer >>
Min pappa och min syster hade nyligen en högst intellektuell dialog:

Pappa: Yes!!
Maja: Va?
Pappa: Va?
Maja: Vadå Yes?
Pappa: Ööh
Maja: Du bah, Yes!! Vad Yes-ade du?
Pappa: ...Det minns jag inte..


Soo pappastyle

0 Läs mer >>
Är lite rädd för att få bristningar på magen så jag ger den här krämen ett försök. Än så länge är magen fri från röda streck, peppar peppar, och jag hoppas den förblir det.

Body Shop 185:-

Cocoa Body Butter

0 Läs mer >>
Nyss, för första gången i media, såg jag på Tvins (tv-shop) säga sanningen om smärtstillande. Att de är farligt för organen. Tur att många redan förstått de för längesen..

Tom och jag såg en dokumentär för ett par månader sen om den stora läkemedelsindustrin i USA. Dom tjänar miljarder på att få amerikaner att tro dom är sjuka. Det dokumentären avslöjade var att samma medicin säljs under olika namn och sägs hjälpa mot olika typer av diagnoser. Det räcker med att du går till en psykolog och säger att du är blyg så finns det en diagnos för det me och du får en medicin utskriven..

..Ska dra lite kort om svininfluensa vaccinet.. Inte ens skaparna själva eller läkare ville ta det, politiker fick ett finare vaccin, gravida fick ett annat vaccin..
Men hur kommer det sig när allt var ett o samma vaccin?
När larmet om svininfluensan kom fick man sån panik (eller snarare såg pengarna i) att man tog de gamla vaccinet för fågelinfluensan, om ni minns den? Man bytte bara ut H5N1 mot H1NI (ni vet vaccin innehåller små mängder av de virus man blir immun emot) och dom godkände vaccinet utan att testa det på någon först. Om ni tänker tillbaka så behandlades jordens befolkning som försökskaniner, där man till en början sa att alla utsatta äldre och gravida skulle gå först i kön, sedan ändrade dom sig när dödsfall och andra akutfall dök upp och sa då att inga utsatta äldre och gravida skulle ta, sedan hade dom tagit fram ett finare vaccin till gravida och politiker. Hallå? De fanns bara ett vaccin, och dom som kommit på det har blivit svin(influensa)rika!

Jag och dom flesta av mina nära tog inte vaccinet och ingen av oss blev sjuk!




Sanningen om läkemede...

0 Läs mer >>
Har så fruktansvärt ont under fötterna, sista en o en halv timman på jobbet visste jag inte hur jag skulle klara av o stå längre, plus att jag fått ont i halsen och känner mig smått febrig.. Tur att fredags kvällen kommer tillbringas i soffan framför Idol med massa grönt te!

Idol fredag

0 Läs mer >>
Äntligen säger jag bara, idag ska jag få åka och jobba. Jag får abstinens av att vara hemma!

Just nu har vi 25% rabatt på ALLA byxor för medlemmar.

Upp o hoppa

0 Läs mer >>
Nu har vi precis hämtat paketen jag beställt på posten. De första jag beställde va en vinter åkpåse som passar utmärkt till barnvagnen Gesslein f6 vi köpte. De andra paketet är faktiskt en brandsläckare. Bara för att lixom..

Åkpåse

0 Läs mer >>
Har precis vart ute o gått i 30 min, men de blir en sväng till Sats ikväll med. Får inte glömma att hämta mitt paket på posten sen heller. Nu är de dags för en blåbär/banan smoothie.


Promenad

1 Läs mer >>
Sista dagen i vecka 27.. vecka 28 imorgon med andra ord.. herregud.. börjar känna mig som ett riktigt sumo. Att få på sig skorna har blivit ett flåsande utmaning, att kliva i och ur bilen eller sängen kräver sin speciella stil och jag blir mer andfådd än en bergsklättrare efter några steg i en trappa..

Har du sett den här kvinnan.. ring Efterlyst på 08-702 00 90
..

 

 



26+6

6 Läs mer >>



De blev stora goda bu...

0 Läs mer >>
Nu har lillkillen hittat ishiasnerven och trycker på så de strålar ner i benet, ibland känns de hela vägen ner i foten. Men hellre att jag är trött, har halsbränna och ishias än att jag mår illa hela tiden. Efteråt kommer man ju ändå tycka att de va värt allt, så de är bara att stå ut:)

Ishias

1 Läs mer >>
Snart dags att öva sig på att bli supermamma. En supermamma måste ju kunna baka bullar... Skulle ju göra debuten igår, men jag upptäckte den stora nackdelen med att ha gasspis.. Tändaren till den slutade fungera.. Men nu så har Tom skaffat fram en ny så nu beger jag mig ut i köket:)

Kanelbullar

0 Läs mer >>


Never say no to panda

0 Läs mer >>
Jag blev superglad idag! Tom messade mig imorse o frågade om vi inte skulle leta hus istället för större lägenhet.. Såklart jag vill, de är min dröm:D Men de blir först om något år, vi håller ju på med renoveringen här fortfarande.

Leta hus

0 Läs mer >>
Nästan alla tycker att Tian är ett konstigt namn och undrar hur vi kom fram till de. Vi googlade helt enkelt ovanliga pojknamn:) Jag vill inte ha ett Svensson namn som redan 35 000 pers har och de finns inget jag tycker är fint! I alla fall inte något fint som inte påminner mig om någon jag inte vill bli påmind om..

Dessutom finns det en tradition i Toms familj att namnet börjar med ett T. Jag har inget lust att döpa mitt barn till Torgny, Tomas, Timo, Tryggve eller nått annat. Eller vad tycks om Tom Kim o Tim? Nää just de.. Tian finns det bara 11 killar som heter i Sverige. O vi gillart;)

Här finns fler ovanliga namn:

Amadeus                           Amandus                           Alastor
Tiger                                 Joker                                Texas
Willem                               Anakin                              DracoCorin
Neo                                   Nilo                                  Jaxer
Orion                                 Lancelot                            Vilde
Aston                                 Septimus                           Tian
Teus                                  Loe                                   Ramses
Viking                                Lee                                   Vendel
Esau                                  Eros                                  Davin
Devin                                 Neville                              Dino 
Pax                                    Maddox                             Tirian
Caspian                             Arvin                                 Dexter
Lexus                                 Lennon                              Lennox
Gordon                              Desmond                            Igor
Hector                                Maximus                            Marvin 
Nelson                               Norton                                Edison
Kian                                  Morris                                 Otis
Sid                                    Zack                                  Zion
Angus                                Duncan                              Douglas
Kilian                                 Dominic                             Melchior
Balthazar                           Zebulon                             Malcolm
Colm                                 Cosimo                              Cyril
Basil                                  Maurice/Morris                    Mauritz
Lauritz                                Lorenz                              Spencer
Lincoln                                Emmet                              Elton
Elmer                                 Griffin                                Marlo
Arlo                                   Carlo                                  Jimi/Jimmy
Sammy                              Ricky                                  Luca/Luka
Marco                                 Mario                                 Rico
Imre                                  Josua                                  Måne
Seth                                   Esaias                                Esau
Annanias                             Hosea                                Jeremia
Sakarja                               Mika                                  Otis
Vile                                     Didrik                                Petri
Salomon                             Sion                                   Zeke
Xander                               Nehemja                             Elazar
Kain                                   Laban                                 Abel
Tobia                                  Nedzib                                Ankido
Benji                                  Brandon                              Cevin
Caspian                              Colin                                   Dani
Dizel                                   Douglas                              Freddy
Isidor                                  Zion                                   Vincent
Williot                                  Lion                                   Terry
Teddy                                 Sammi                                Lee
Tilian

Ovanliga pojknamn

0 Läs mer >>
Igår var vi på middag hemma hos Toms pappa för att fira att han fyllde i början av veckan. September är en riktig pappa månad! Min pappa, min låtsaspappa och svärfar fyller alla mellan 19 och 28 September!

Fick träffa fina Baltazar för första gången också, jättesöt! Lik sin mamma!



Helan o halvan


Så sööt

Pappa månaden

0 Läs mer >>
Har fått en fantastiskt god middag idag av älskling. Ryggbiff med potatisgratäng hade han gjort med lite sallad. Underbart gott! Vi har lovat oss själva nu att de är något vi måste äta minst en gång i månaden. Få se hur länge de håller:P Btw. Tom fick ju ett filmat fallskärmshopp av mig i födelsedagspresent. Hoppas vi kan komma iväg nu i veckan så han får utföra det innan säsongen tar slut:) Usch, de är något jag själv inte skulle kunna göra.. Ryser av bara tanken o slänga mig ut från ett flygplan.. uuuuurrrh!

Fin middag

0 Läs mer >>
Idag när Tom var iväg med Casper, satt jag och kollade åkpåsar åt lillkillen. Hittade en jättefin och skulle ringa o fråga om jag skulle beställa den, men jag fick inget svar. Sen när han kom hem så säger jag följande..

-Jag ringde bara för att säga att jag hittat en annan...

... sen tappade jag ordet på vad de hette så jag satt lixom tyst ett tag och funderade.. då kom jag på mig själv hur dumt de lät hahaha.

Så fel de kan låta..

1 Läs mer >>
Dom senaste två timmarna har jag pysslat om mig själv, allt från fotbad till hårinpackning. De som fattas nu är en god fruktdrink så jag ska ta och mixa en med hallon blåbär lite jordgubbar och mjölk, sen är nog energin på topp:) Måste passa på att ta en promenad i de här fina vädret också och senare ikväll ville Tom laga en fin middag med ljus:) Ibland är livet underbart..

En till bild på en liten trötter<3

Ledig helg

1 Läs mer >>
Sent igår kväll byggde Tom ihop en IKEA byrå åt lillkillen. O jäklar vad han har kläder redan.. De märks att jag jobbar på Kappahl:P



Kappahl




Kappahl




Kappahl




Kappahl




Kappahl




H&M, fick av morbror Jimmy & Lollo:)




Kappahl




Kappahl




Kappahl




Pappa köpte på Polarn o Pyret




Pappa köpte på Kappahl




Kappahl




Kappahl




Pappa köpte på Tittut kliniken:)




Kappahl





Kappahl





Kappahl




Tians första kläder