0 Läs mer >>
 Jag gillar varken att pimpla eller fiska, men när vi fick chansen att åka snöskoter ner på älven så ville jag helt klart följa med. Det var strålande sol och en perfekt dag att leka med Tilian i snön. När de andra borrade nya hål sprang Tilian mellan och hjälpte till att sila bort isen. Det var alldeles lugnt och stilla, jättemysigt! Millie somnade så henne la vi i skoterpulkan medans vi grillade falukorv. När vi kom tillbaka gjorde farmor en jättegod stek som vi åt ute i deras nybyggda uterum.
På kvällen satt vi uppe och spelade Rita & Gissa. Jag, Fredde o Tom vann över Hannah, Jenny och Conny båda gångerna, mjehehehe..
 


 

Påskafton

0 Läs mer >>
 
Pappa och Jimmy stannade en dag extra för att vi skulle hinna ses<3 Det är jag jätteglad för, tyckte det var så tråkigt när jag fick reda på att de skulle åka tidigare än oss och inte stanna över påsk som det var tänkt från början.
Ett par timmar efter att de åkt hem kom Hannah, Conny, Jenny o Fredde :) Tilian var ute med Hannah och spelade "hockiii", sen gick Sören ut för att låta Tilian åka snöskoter. Det gick jättebra tills jag sprang ut och ropade -vänta, just när de skulle åka.. Meningen var att jag skulle hinna fota men istället blev han rädd och ville av.. På kvällen hade vi tänkt spela sällskapsspel och ta ett glas, men när vi skulle natta barnen råkade Tom och jag somna med varsin unge på oss!
 
 

 
 

Långfredagen

0 Läs mer >>
På Skärtorsdagen åkte vi hemifrån vid 13.00 men var inte hemma hos farmor förrän 23.30!
Det berodde på att jag ville stanna till i Jakobsberg på vägen, för att lämna ett påskägg till Clara som vikarierar som visual merchandiser där och mina gamla jobbarkompisar från Liljeholmen.
Sedan hade vi otur med köerna i Stockholm och en trafikolycka som gjorde oss stillastående norr om Gävle. Mot kvällen nådde vi Sundsvall där vi stannade och åt, sedan körde jag sista biten.
Fast, att jag körde var inte ett utav skälen att de tog sån tid :P
 
Vi hade åtminstone en himla tur med barnen.. De sov nästan hela vägen! När vi väl var framme i Helgum så välkomnades vi av farmor, Sören, Jimmy och pappa som suttit uppe och väntat på oss :)
 
 
 
 

Mot Norrland

0 Läs mer >>
 
 
 
 

 
 

Påskägg

0 Läs mer >>
 
 

.. Han bakar några me...

1 Läs mer >>

Grönsakstimbaler

1 Läs mer >>


 
 
 

Tidigt en lördagsmorg...

0 Läs mer >>

Påskpynt

0 Läs mer >>
 

Första locken

0 Läs mer >>
-Min, min! Säger Tilian och vill bre smörgåsen själv.
 

Frukosttajm

0 Läs mer >>


 

Nya kökshyllan