2 Läs mer >>
Vad är de för jävla typ utav brud som tar sig friheten att slå sig ner i knät på en kille, tar hans sked och börjar äta ur hans tallrik med glass.. NÄR hans gravida flickvän sitter vid bordet brevid??
Kan du svara på det?


Jag kan. En jävligt korkad ouppfostrad och helt och hållet respektlös en, MINST sagt!


Resten av historien stannar i Stavsnäs. Men hade jag vart tonåring igen hade den tjejen blivit grovt misshandlad.






Fucked up Midsommar

0 Läs mer >>
Varför? Varför varför varför blir man alltid så dålig på passet? När jag får mitt pass kommer jag skämmas när jag visar upp de. De va ingen lyckad dag igår hos Nacka polisen direkt. Först fick jag vänta i 35 minuters kö, när de slutligen är min tur kommer jag fram till stationens grinigaste polis. Jag förklarar snällt att jag vill göra ett nytt ID och gärna ett nytt pass trots att de inte gått ut än (för att jag är så ful på den bilden).. Inga problem. Då ska jag ta ett kort på dig säger hon och instruerar mig hur jag ska stå. Klick. Färdigt tänker jag och vänder mig tillbaka mot luckan, men nej nej, neej neeej. Hon sitter kvar redo i startposition för o ta en till bild. Shit, tänker jag och hinner inte ens ställa mig tillrätta innan de blixtrar till igen. Och så kan du skriva en namnteckning.. Här, frågar jag? Mmmm svarar hon och kollar på mig som jag är världens ree.. Shit de här blir INTE snyggt tänker jag medans man inte ens ser hur man skriver. Och så här kommer dit pass se ut. Jag tror inte på vad jag ser, jag börjar funderar på att böna och be om en ny bild men inser att de inte är någon idé. Jag frågar henne om man verkligen ska titta så högt upp (de ser ut som att jag tittar 20 cm över kameran vilket är resultatet över att jag inte hann ställa mig tillrätta innan hon tog bilden) Det är färdigt, klart, It´s DONE. Nu får jag leva med de här. Väl spenderade pengar..

Passfoto

9 Läs mer >>

Nu får jag lite dåligt samvete när jag loggar in och ser att ni är inne varje dag och kikar efter uppdatering. Jag ska säga som de är.. De är fint väder ute och jag mår för illa för att sitta vid datan, dessutom känns de som att mina inlägg inte kommer hålla stilen som jag haft tidigare för mina tankar snurrar bara kring en sak..

Anledningen till att jag trots solskenet och en hög med disk i köket skriver är som rubriken lyder. Tom och jag har idag varit tillsammans i ett år<3 Egentligen är de ju längre eftersom vi va som ett par sen första dagen vi träffades.. Men idag fast för ett år sen, så blev de lixom sagt.. De va ju lite jobbigt ett tag, man önskade nästan att man va åtta år och kunde fråga chans bara så man visste, ja eller nej? När jag tänker tillbaka va de ju nästan så, vi satt i soffan och snackade om förhållanden, vad vi vill och inte vill.. Vi va ju helt överens och så kom frågan om vi skulle försöka:P

Nu tänker jag inte skriva en bok om mina känslor för Tom, men han är värd alla fina ord i världen! Han är precis, exakt, på pricken en sån där kille man vill ha. Han har och han kan allt, och i Januari när vi får våran bebis så kommer han bli världens bästa pappa också!

Kim&Tom 1 år