1 Läs mer >>
Kolla vad han gör 0:20 !!!!!!!! Hur gammal kan han va? Sååå sööt!

Psy baby

0 Läs mer >>

Mimosa ber till Allah...

4 Läs mer >>

Lättlurad pojkvän

1 Läs mer >>
Åkte till Uppsala en stund idag och hade en trevlig fikastund på Cafe Årummet med Rosie & Julia och lite senare även Julias pojkvän. Vi tog en liten shoppingtur på stan också, jag hittade en massa fint men köpte bara en ny navelstav. Rosie hittade en tygpåse med Linus på linjen, riktigt skön:)





Uppsala

1 Läs mer >>
Åkte ner på stan och kikade runt i ett par butiker i Gallerian, hittade ett par löparskor som jag la undan till imorgon, sen gick jag hem till Sanna o va där i ett par timmar. Hörde Linnea prata för första gången:)
Nu har jag och Tom precis avslutat en väldigt sen middag, oxfilé med klyftpotatis. Sitter och kollar på tv bara, vad mer orkar man göra idag?


Titta va söt bild!

Gallerian

0 Läs mer >>
Jobbade kväll och var inte hemma förrän vid kvart i nio och kände då att de var rätt ovärt att ge sig ut i regnet och åka till Uppsala. Vi åkte istället till Flemmingsberg och gick på Kaoskalas, riktig trevligt:) Sköna människor, fin deko och skön musik!
Känner mig dock lite ledsen över att min bror hade sin första spelning på Basement vid Sten Sture monumentet och jag va inte där, han visste inte om de va hundra att han skulle få spela. Spelningen fick bra respons i publiken iallafall och folk öste järnet och de är inte så konstigt för de är ju han som gjort låten här på sidan! Hans MySpace är länkad i vänsterspalten.

Valborg