1 Läs mer >>

Äntligen har dagen kommit som Sanna och jag är återförenade! Vi har varit vänner sen vi va 7 år och började skolan tillsammans i Björklinge, vid 11 års ålder hamnade hon på hem och har flyttat runt en massa och nu äntligen 11 år senare är vi i samma stad igen! Jag är så glad! Ska åka iväg och hjälpa henne med flytten om en stund.
Imorgon kommer mamma och Roger och hälsar på och på kvällen kommer Ester och Toms kompis. Haha, skrev medvetet att de är -Toms kompis- för han heter Ulf.. och skriver jag att Ester och Ulf kommer så låter de ju som att de är släkten som kommer på besök ;P well....? Ibland trasslar jag till de.. KimsyVimsy..


En vän mer värd än guld!

My sis is here

0 Läs mer >>
Skapa en tuggummimix åt Läkerol och tävla om 100.000 kr!

www.hundratusen.nu/mix/Kj2p


Tävla om 100 000kr

0 Läs mer >>
Vad är detta..?! Helt sjukt kul iaf!



I burn

0 Läs mer >>
Clara kom till the city igår med sina vänner och vi tillbringade kvällen på Malmen. Synd att de va en torsdag för alla va på riktigt partyhumör, men de får bli nästa gång. Tycker att Clara ska lägga upp sin lägenhet på lägenhetsbyte.nu och flytta hit!

Malmen

0 Läs mer >>

Måste passa på att uppdatera mig i tiden nu när jag ändå bara sitter här och väntar på vår delayed shipment..

I Söndags var det ju alla hjärtans dag. Pappa, lillasyster och faster Hannah med familj var hembjudna till oss och Tom hade bakat en så god Toscakaka som är pappas favorit. De va jättetrevligt att träffa alla och vi fick riktigt snygga svarta koppar och tulpaner i färglada färger, tack så mkt:D Men sen när dom åkt hem kom alla hjärtans dag dilemmat.. Vi ville ju hitta på något för-hitta-på-något-skull.. MEN de känns så fånigt på en dag som den.. man ser nästan vad folk tänker -dom gör de bara för att dom känner sig tvingade.. Bio, äta middag ute som exempel. Dock ville vi skjuta pistol men de får bli en annan dag. Vi smet iväg till video butiken istället och gömde oss hemma:)

Har precis bokat in mig och Clara på tandblekning hos MinMun.

Imorgon fyller moster Kicki 40år, Grattis redan nu! Vi ses imorgon.
Mamma fyller på lördag. Morfar snart, den 3/3.. Ingen panik, alla på en gång!

Har även precis bokat in showen Kvarteret Skatan på Rival för mig o Tom, Johan Glans är ju min stora favoritkomiker.

...Och så har jag investerat i mina första aktier.


Over and ut!

Kommer o går som jag ...

0 Läs mer >>
Hittade precis en lapp med en kul dialog som jag skrev ner sist jag va hemma hos mormor..

Kim: Vilket gott kaffe! Vilken sort är det?
Mormor: De är något billigt märke..
Kim: Bara de inte är Eldorado, de innehåller tungmetaller..
Mormor: Nej, de är gold..

XD

När man är rolig utan...

1 Läs mer >>

Jag är både upprörd och ledsen, varför ska just min favoritdesigner dö? Min dröm var att få äga en av hans kreaktioner, men nu lär de aldrig hända, tänk bara hur värda hans verk är nu! Som ni kanske läst tidigare i bloggen så var jag så grymt faschinerad av hans arbete! Jag var så nyfiken på vad han skulle komma med härnäst. De är svårt att förstå.. Men modevärldens Dali är dog idag.











 









ALEXANDER MQUEEN DÖD!...

1 Läs mer >>

So just pull the trig...

0 Läs mer >>
Igen, men de är mysigt! Jag har mina bioperioder och när passar de bättre än under tråkiga vinterkvällar? Kommer hoppa in nu o jobba fram till åtta, efter de ska jag o Tom gå ut o käka och se på Avatar 3D på Heron. Egentligen är de inte min typ av film men jag vill se vad denna hysteri är om:) Hade egentligen planerat en dejt idag med Angie o Fredrik över en öl men de får bli på fredag istället.


Biokväll

0 Läs mer >>
Jag har inte haft någon lust alls att blogga. S o r r y. I helgen va jag på middag och bio med jobbet, vi hade verkligen supertrevligt men filmen ratade vi totalt. Vi såg Up in the air, och ja fast den vunnit en massa priser.. Tom var i Motala hela helgen så i övrigt gjorde jag gjorde inte mycket alls, städade och putsade hemma bara. Stegtävlingen på jobbet går kanon bra, fick reda på att man får omvandla vad man gör på gymmet till steg per minut, suveränt. Fick ihop 105 000 steg förra veckan, måste ju slå de nu. Ska iväg till gymmet om en liten stund.

Pickaboo