0 Läs mer >>
Vill dela med mig av ett par bilder jag hittade när jag gick igenom och sorterade mappar på datorn:)
 
 
Släktdrag?
 
Sent i höstas fick Millsan en liten make over av Tilian..
 
Tille på 1-årsdagen, mer intresserad av mackan än presenterna ;D
 
Lilla snövit.
 
Tilian 3 dagar gammal.
 
Whataa?
 
Nussigull!
 
 
 
Kommer fler en annan dag;)
 
 
 
 
 

Gamla godingar

0 Läs mer >>
 
 
 

Millie vill upp i tra...

0 Läs mer >>
Medans hockey bockey farsorna spelade match en Lördag i -15C, stannade vi inomhus med barnen och lekte. När farsorna sedan efter seger kommit hem, var det mat och hockey på TV som gällde.. :)
 

 

Hockey bockey farsorn...

0 Läs mer >>

Litet halvårsparty

0 Läs mer >>


Millies halvårsdag

0 Läs mer >>
Millies första 1:a pris har kommit! Av alla de söta lära-gå-skorna valde vi "Goggis krabat". Än är de lite stora, men i vår o sommar kommer de passa perfekt. Hade Millsan gått nu hade jag valt vinterskorna "Goggis glimma" de är också så söta! Kika in: http://www.goggisar.se/kategori/snorning
 

Goggisarna

0 Läs mer >>

Ja må han leva!

0 Läs mer >>
De är sinnes vad med fina presenter och julklappar barnen får av alla! Jag kommer att skriva vad som är ifrån vem när jag har mer tid. Vill bara påpeka att även bordet+stolarna på bilderna är i present :)
 
 
 
 

Tilians presenter

0 Läs mer >>
Helt fantastiskt vad fina julklappar barnen har fått!
 
 
 

Millies julklappar

0 Läs mer >>
Bilder på julklapparna kommer upp såhär sent i ordningen just p.g.a att vi inte firade med min pappa och faster. Vi bytte julklappar på Tilians kalas istället.
 

Tilians julklappar

0 Läs mer >>
 

Extra kalas

0 Läs mer >>


 
 
 
 

Tilian 2 år

0 Läs mer >>
Tilian hjälpte pappa att bygga ihop nya hyllan till barnrummet. Den blev helt perfekt! Nu har man en superbra överblick över alla leksaker och lådor för alla småprylar :D
 

Bygga hylla

0 Läs mer >>
Söta Decibelle fyllde 1 år så vi åkte dit på kalas:)
 
 
 

Decibelle 1 år

1 Läs mer >>
Tilians första frisörbesök gick bättre än väntat. Han satt någorlunda still, fastän Tom och jag fick distrahera honom en del. Han fick t.o.m rabatt :)
 

Tilians första frisör...

1 Läs mer >>
 
 
 
 
 

Älskade dotter

0 Läs mer >>
För 3:dje året i rad ordnade vi knytisen lilla julafton hemma hos oss. I år valde vi att ha Amerikanskt tema, typ bbq chicken wings. Tom gjorde American pancakes och jag gjorde julgodis. Galet så god maten var!
 
 

Lilla julafton

0 Läs mer >>
Till familjens stora glädje hade både Tom och Tilian ledigt ett par dagar efter nyår. Då passade vi på att spendera en eftermiddag/kväll på Andys. De blev en massa leka, åka rutchkanor, hoppa studsmattor och så vi åt middag där. Jag vet inte vem som hade roligast, vi eller Tilian?
 
 
 

Andys lekland

1 Läs mer >>
Nyår firades hos Sanna, Rikard, Linnea & Liam där vi bjöds på en storslagen middag och underhållning:)
 
 

 
 
 
 

Nyår

0 Läs mer >>
Tilian fick skridskor av Torbjörn och Anki i julklapp. På Söndags kvällen åkte vi till skridskobanan för att han skulle få testa dom. Han såg jättelycklig ut när han kom farandes i Toms armar!
 

Tilian åker skridskor

0 Läs mer >>
Eftersom jag blivit tillsagd att göra ett återbesök på vårdcentralen senast på Fredagen så åkte jag dit, trots att jag kände mig lite bättre. Troligtvis hade jag bara vant mig.. Blodprovet visade nämligen att det-dom-mäter hade stigit. Efter att ha blivit undersökt på nytt kom läkaren fram till att det var Mycoplasma. Jag fick då Doxyferm istället och redan inom ett dygn lugnade hostan ner sig en aning.
 

Tillbaka till vårdcen...

0 Läs mer >>
När jag vaknade på morgonen ville jag inget annat än att bara ligga kvar. Jag hade feber, värk och hosta.. Det som fick mig att ändå gå upp och åka till mamma för att fira jul var barnen. Jag ville inte att de skulle missa ännu mer av julen p.g.a mig. Hos mamma låg jag mest och vilade, hade varken matlust eller ork att vara uppe. Tilian hade roligt iallafall och det är det enda viktiga. Så fick han träffa tomten igen, eftersom tomten glömt några klappar i julstressen:)
 
 
 

Annandag jul

0 Läs mer >>
För andra året i rad så firar jag juldagen en stund på Liljeholmens närakut. Den här gången hade jag bara varit förkyld i 5 veckor (jag vill ge kroppen en chans att ta hand om det själv innan jag går till läkare och äter antibiotika). Men när jag började hosta som en tok, fick feber och ont i lungan så kände jag att det var dags. Undersökningen visade ingenting, men det gjorde blodprovet så hon skrev att det var luftvägsinflammation så fick jag Kåvepenin. Sen åkte vi hem igen, annars hade vi åkt till min faster och firat jul tillsammans med pappa.
 
 
 
 
 
 

Juldagen

1 Läs mer >>
Julaftonen firades hos Torbjörn och Anki tillsammans med Emilie Åke och Baltazar. Som tur var hade barnen varit snälla, så vi fick träffa tomten en stund också. Men det är ingen dum grabb man har.. Idag när vi satt och tittade igenom korten på datorn så pekade han på tomten och sa -farfar!
 
 
 

 
 
 

Julafton

0 Läs mer >>
Ett par dagar innan jul bjöd vi över Sanna Rikard Linnea och Liam på julbord. Dom skulle inte vara hemma under jul, utan åka iväg till Idre och mysa. Vi blev tillfrågade av både dom och andra att åka till fjällen över jul, men jag vet att det finns fler som vill fira jul med Tilian och Millie, så vi stannade hemma. Fast ska jag minnas tillbaka några år, så sa jag att när jag skaffar barn ska vi inte fira jul, vi ska resa utomlands varje vinter istället.
Hursomhelst, vi hade lite paketöppning och barnen sprang runt och lekte som tokar.
 

Julmiddag

0 Läs mer >>
Kanske om jag riktar in mig på bildinlägg? Det är väl tur att en bild säger mer än tusen ord. Jag har några hundra bilder att gå igenom, så det borde ju faktiskt bli en hel berättelse. Men jag kanske slänger in ett par ord här och där, vi får se..
 

Lyckas jag blogga ika...

0 Läs mer >>
 
Ett STORT TACK till alla som röstade på vårt bidrag i fototävlingen, VI VANN!
 
Priset Millsan får är ett par urgulliga Goggisar!
 
 
 
 
 

Vi vann!