0 Läs mer >>
Så vad har jag haft för mig denna vecka medan jag inte bloggat? Jo, jag har tränat 4 ggr, övningskört 2, målat 9 tavlor, tvättat diskat bytt blöjor och matat otaliga gånger.. mm.

Min mobil har pajjat, den går inte att ladda längre pga av något megaglapp i luren.. Kan ligga hela dagen på laddning men ändå visa tomt batteri:(

Testade Tilian idag om han kan göra highfive och de kan han! Haha:D



Snabbinlägg

0 Läs mer >>
Vet att jag inte bloggat på länge, de kommer.. Värmer upp med den här låten som jag förälskade mig i från första ton. Så kommer kanske resten imorgon;)




Ulrik Munther

0 Läs mer >>
Tom och jag har åter igen bestämt oss för att de är större lägenhet (och inte hus) vi vill ha. Så vi har sökt lånelöfte och fått de med ena villkoret att vi säljer vår lägenhet först.. Så kul med deras lilla ändring, ska man bo på gatan innan man hittar nått ställe man vill bo på? Hursomhelst, lägenheten vi spanat in hade visning idag, så vi åkte för att titta ändå. En riktig besvikelse, på fotona såg allt mycket större ut än på plats, dessutom hade möblerna vi köpt på oss inte fått plats och vi hade alltså vart tvugna att sälja och köpa nya. Men området var fantastiskt, med gräsplan och leklats på baksidan och ca 50 m till en stor ankdamm.. Nu ska vi rikta in oss på att snygga till och sälja den vi har, sen får vi väl se hur man gör sen? Hyr Shurgard och bor på hotell? 



Besviken (som tur var...

2 Läs mer >>
Dagen började med att jag gjorde ett storkok av torsk och fisksås på spadet. Sen åkte vi för att handla hyllor som ska sitta i Tilians hörna av sovrummet. Vi behöver flytta ur alla gosedjur ur sängen nu när han blivit så lång. Tyvärr hittade inte vita som vi ville ha så vi ska åka till IKEA en annan dag istället för där vet vi att de finns. Istället åkte vi till Hemtex och handlade nya sängkläder till Tilian. När vi kom hem sänkte vi botten på hans säng och bäddade rent. Nu på kvällen har jag målat sista lagret färg på trösklarna till köket och vardagsrummet. Jag ska ta dom andra två som är till badrummet och sovrummet en annan dag. De får bli när vi byter dörrarna där.. Nu ska jag börja läsa tvåan i triologin pojken som kallades det. De är så hemskt vad människor kan tvingas gå igenom:(

Tips! Hemtex har 15% för medlemmar. Just de här påslakansetet var otroligt mjukt och mysigt:)

Lördagen

1 Läs mer >>
Toms mamma och syster kom hit på middag. Efteråt spelade vi familjens frågespel X)
Såhär lät de:

Tom: Vad står M:et för i EMD?
Linn: Erik!

Jag: Vad heter Sveriges farligaste huggorm?
Suzanne ser frågande ut och jag börjar fundera på om de är något att fundera på, innan alla repeterar vad jag sagt;D

Roligt sällskap, tack för presenterna! Tavelramar, penslar och pojken som kallades det 2&3 :D

Linn & Suzanne

0 Läs mer >>
Idag har jag varit in på jobbet, hälsat på mina nya trevliga jobbarkompisar och hämtat Aloe Veran som jag beställt. Jag blir bara mer o mer taggad på att börja jobba så jag kommer nog hoppa in vid jul när de behövs. Vi köpte en svart vinteroverall till Tilian också, men kom på nu att jag glömde mössa halsduk och vantar. De får bli nästa gång, ska snart hälsa på igen, Svetlana och Linda hade semester just nu och vår nya ställföreträdare hade gått hem för dagen. Nu kommer Linn och Suz när som helst på middag, bloggar mer sen:)

Protex

1 Läs mer >>
Tilian ställde sig alldeles nyss upp själv med lite hjälp av soffan!

Han ställer sig upp!

0 Läs mer >>



Herregud! Jag har den finaste och mest omtänksamma killen i världen..

 

 

 

Love U

1 Läs mer >>
Har sedan ett par veckor bytt ut frukosten mot en hälsodrink. Grunden är fiberberikade havregryn och linfrö, frukter och bär varierar. Vad jag ser till att ha hemma är:
Hallon
Blåbär
Banan
Äpple med kärnor (vitamin B17)
Nektarin
Päron
Apelsin
Ananas
Kiwi

Och till tipset! Jag brukar välja mellan 3-4 olika frukter och då räcker drinken till mig, Tilians morgongröt + 2 st efterrätter under dagen till honom :)



Tips

0 Läs mer >>
Tom är inne på sin sista semestervecka. Vi hade ett par ideér om vad vi skulle hitta på. Men nu har vi beslutat oss för att stanna hemma och fixa hemma istället. Igår kväll spacklade Tom i köket där de behövdes och jag skrapade bort fog ifrån mosaiken i köket och målade kanten och väggen brevid spisen vit. Nu håller han på och spackla i hallen och jag väntar på att han ska bli klar så att jag kan slipa trösklarna för att senare måla dom och dörrposterna vita.

Rev tapeten gjorde vi första veckan.

Renovation

0 Läs mer >>
Jag älskar Kappahls Newbie! Hur söt är inte denna?

 

 

Kappahl Newbie

0 Läs mer >>
Ikväll kommer Tom hem.. Han sitter i bilen från Norge nu:D Som vi saknat honom här hemma!

Efterlängtad

0 Läs mer >>

Tilian skrattar åt mi...

0 Läs mer >>
Du vet väl hur de känns att vara riktigt jävla hungrig, sådär så de skär i magen och koncentrationen är i botten? Hur länge klarar du att gå runt så? Föreställ dig att dessutom vistas i solens hetta. Dag in och dag ut..
Dom här barnen har inte gjort något ont och dom förtjänar inte att svältas till döds. Hade man kunna välja vart i världen man skulle födas så hade dom inte varit där dom är idag. Men både jag och du som läser har haft tur och jag tycker därför att vi ska hjälpas åt att rädda dom här barnen.

Tillsammans

9 Läs mer >>
Påbörjad och slutförd idag faktiskt.



o en fot..




Nya tavlan

0 Läs mer >>

Superior

0 Läs mer >>


Hösten närmar sig och med de vill man ju gärna uppdatera sin garderob. Den här mysiga hösttröjan finns hos Kappahl just nu för 279:-


Kappahl

0 Läs mer >>
Den här dagen förra året var en stor dag för Tom och mig. Vi var på vårt första ultraljud. De var så spännande och vi hade kommit överens om att ta reda på kön. Jag har alltid tänkt att jag inte ska ta reda på kön men så insåg jag att de blir lättare med kläder och lite annat då. För som en del kanske inte vet är att de snart är dags att handla vinterkläder, speciellt till de små, för när snön är här finns de inte mycke kvar. Hur som helst. Första ögonblicket var magiskt. Att se att den lilla bebisens hjärta slog och att den rörde på sig fastän jag inte kände något. De var svårt att förstå att de var min mage. Undersökningen var rätt kort men hon hade inte frågat oss om vi ville veta kön. Så när vi då frågade om de efteråt, fick vi fortsätta undersökningen en liten stund till:)
Och nu ett år senare har vi världens finaste lilla kille krypandes omkring här. Kärlek!


RUL

0 Läs mer >>
Tom som är i Norge sen en vecka tillbaka har fått en torsk på 17 kg! Barnmat för ett år:)

Fiskelycka

0 Läs mer >>
Dalai Lama svarade på frågan vad som förvånar honom mest: Människan. Hon offrar hälsan för att hon ska tjäna pengar. Sedan offrar hon pengar för att få tillbaka hälsan. Och så är hon så angelägen om sin framtid att hon inte njuter av nuet. Följden blir att hon inte lever i nuet och inte heller i framtiden. Hon lever som om hon aldrig skulle dö. Och så dör hon utan att ens någonsin ha levt."

 



Troligtvis de mest tä...

1 Läs mer >>

Sanna, Rikard, Linnea och Liam var nyss här och fikade . Lilla Linnea berättade om allt skoj dom gjort i sommar, flygit flygplan, träffat Pippi osv. Sen satt hon och matade Tilian med glass. Världens sötaste tjej:) Vi fick en fin fotoram att sätta in familjebilder i, tack så mycke!

 















"Klippa lillebrors hå...

1 Läs mer >>


See any difference?

0 Läs mer >>
Tilian fick också presenter igår, av Hannah o Conny. En spöker Laban mugg och en mysig pyjamas:D
Tack så mycke!



Presenter från gammel...

0 Läs mer >>
Idag blev vår lilla gulleplutt 7 månader. Som ni vet kan han ta sig fram nu och han blir snabbare och snabbare. Idag har han krypit runt i vardagsrummet och ut i hallen. Tidigare idag när jag satt och kollade in en fotoskola på nätet kände jag plötsligt hur nån drog mig i byxbenet:) Han tittar på en och "pratar" som att han verkligen har något att berätta. Han är jätteintresserad av bankdosor, tv-kontroller sladdar, datan, kameran, mobilen ja allt som inte är leksaker. Han kan sätta sig upp själv. Han skrattar om jag frågar vad missen eller vovven säger och när jag imiterar dom. Han tycker katterna är jättespännande och ska klappa (men de går ju sådär). Tur att katterna är så snälla för de händer att han lyckas greppa tag i dom rejält.. Han slukar numera min köttfärssås och all annan hemlagad mat men burkmaten dissar han. De förstår jag eftersom allt smakar likadant oavsett vad som står på etiketten, tomatsås.


Tilian 7 månader

0 Läs mer >>
Tack för alla fina presenter:)









 

 

 

Presenterna

0 Läs mer >>
Jag fick världens bästa väckning imorse. Någonstans i drömmarnas land hör jag en röst som upprepar samma sak om och om igen. Till slut vaknar jag till och öppnar ögonen. 10 cm framför mig har jag världens goaste bebis som med sitt största leende upprepar DaDaDaDaDaDaDaDa rätt upp i ansiktet på mig! Underbart<3

På förmiddagen ramlade de ner ett paket ifrån Tom i brevinkastet. När jag tog upp de trodde jag först de var ett fallskärmshopp så hjärtat slog dubbelt fort.. men de va ett spa-presentkort. Lovely!! Fick gratulationskort från Viva&Lars och mormor&morfar också:) I kuvertet från mormor&morfar fanns 4 trisslotter. Jag vann 25x2 på en:D

Sen kom mamma och Maja hit. Först åt vi lunch o sen satt vi med Tilian i soffan och lät han krypa mellan oss och jaga fjärrkontrollen (jag ville filma men kamera batteriet dog). Det ser ut som han fjärils simmar haha:P Sen fikade vi. Jag fick blommor och en doftoljeljuslampa med melonolja:) Dom va kvar ända till på kvällen då Hannah o Conny kom. Då åt vi middag och fikade. Tilian va lite trött och gnällig för att han inte sovit på hela dagen men de hjälpte lite att vara hos gammelfaster:) Jag fick en fotobok så nu jä**ar ska jag lära mig ALLT om kameran och photoshop! Jag redigerar ju aldrig mina bilder (bra/dåligt)? Men till och börja med måste jag lära mig vad alla ord betyder nu, typ ISO?

Tack alla som gjort min dag genom telefonsamtal, sms, post, mail, facebook, besök och för presenterna:) Love U!














Födelsedags firande

0 Läs mer >>
Dags att vänja sig vid sin nya ålder. När jag var liten brukade jag alltid skriva mitt namn och ålder längst ner på teckningar och jag minns att de kändes alltid konstigt första månaden innan man vant sig.. Nu förtiden gör man ju inte sånt så jag minns ett tillfälle då min chef frågade hur gammal jag var och jag svarade 22 fast jag var 23 :P De va först ett par timmar senare jag reflekterade över mitt svar. De är inte lika lätt o hålla koll längre:)


24 år

0 Läs mer >>
10, 9 , 8.. usch snart 24 år.. Aldrig mer 23.. :/

Nedräkning

0 Läs mer >>
Maja och pappa kom hit idag med fika och trisslotter, blev så glad!<3 O jag vann på båda trisslotterna;) 50 på ena o 25 på andra. Inte så mycke kan tyckas.. men.. för 3 år sedan hade jag köpt en lott efter jobbet och satt på Stora torget i Uppsala och skrapade den.. 100 000 kr. Whoa! Men, jag trodde att om den dagen kom så skulle himlen öppna sig, änglar skulle komma svävande ner från himlen trumpetandes på himmelsk musik och att världen skulle fyllas med regnbågens alla färger.. Men min tanke va bara -Jaha, vad ska jag göra för dom då? Sen tittade jag en gång till.. Jag hade sett fel.
Jag blev faktiskt gladare av att vinna på dom två jag fick idag!





 





























Tidigt firande

0 Läs mer >>
Imorse..



Nu ikväll..

Han tar sig framåt:)

0 Läs mer >>
Här är de tuffa prylarna Tilian fick av farmor Hannah o Inger + en body som ligger i tvätten:D
Tack så mycke!

The gifts

0 Läs mer >>


Min lilla teddy<3

1 Läs mer >>




Sunset

0 Läs mer >>

Calle o Julia kom över när Calle fyllde år, vi grillade, solade och dom badade från klipporna nedanför. Jag vågade inte gå ner, de är för brant, snubbla och du dör typ:P

 









Julia o Calle på besö...

0 Läs mer >>
En utav dagarna tog vi båten och åkte bara ett par meter ut, så Tom kunde fiska. Han fick 5 abborrar som vi senare rökte och åt. Tilian åt också och verkade tycka de va gott!



Rökt abborre

0 Läs mer >>
Hemma igen. Men de var underbart skönt att vara i Toms pappas stuga med drömläge i skärgården! Vi hade jättebra väder! Vi solade, läste böcker, lekte med Tilian, badade med honom, grillade, var ut med båten en dag, hade Calle o Julia på besök en dag. Mitt i miniresan åkte vi till Toms mammas lantställe och spelade bouleturnering och hade kräftskiva med hela området där. Jag o Ole va i samma lag o Tom o Suz i de andra, ingen av oss gick vidare:P Men man har väl ett par år på sig att öva innan de är dags på allvar hehe.

Länge sen jag kände sån sommarkänsla som jag har nu!


Stockholms skärgård