0 Läs mer >>

Bada på balkongen

0 Läs mer >>
Kan inte sova när de är såhär varmt! Nått var jag tvungen att hitta på, så jag gjorde just ett IQ-test på Mensas hemsida. Resultatet visar vart man ligger på ett ungefär och jag fick 122! Jag googlade medel-IQ och de verkar ligga mellan 102-110 förutom i Kina där medel är 123. Skulle vara kul att anmäla sig till ett riktigt test även om jag inte tror jag skulle klara gränsen för medlemskap som är på 131. De är ganska långt ifrån om man tänker på att de krävs 85 IQ för att öppna en dörr med dörrhandtag...

Vill du göra ett test? Tryck här.



Mensas IQ test

1 Läs mer >>
Tom och jag hittade äntligen något att ha på väggen i köket. Den har inte kommit upp än men jag fyllde iaf i veckans meny:)

Granit

0 Läs mer >>
Tilian o jag va hem till Cathrine & Theo idag. Vi käkade lunch och tog en långpromenad till Skhlm centrum:) Så jäkla nice väder, som att vara utomlands ju:D uuunderbart<3

Tilian har varit föga intresserad av mat dom senaste dagarna, men de kan man ju förstå...











Segeltorp

0 Läs mer >>
Mamma hade skaffat en gunga till stugan som Tilian satt och såg nöjd ut i på Midsommar:D










Kolla han gungar!

0 Läs mer >>
Övningskörde igår:) Gick rätt bra, vi utökade med att Torbjörn säger vart vi ska och inte enbart höger o vänster. Vi gjorde om stressmomentet som gick fel sist, när jag skulle blinka, växla, svänga höger upp i en backe och ca 10 m efter svänga vänster in i en vändplan. Situationen såg likadan ut med en bil precis bakom, men de gick bra den här gången. Vi körde genom ett par rödljuskorsningar också, de är lite nervöst när man står still att tänka på om man ska lyckas komma iväg eller inte:P

Tilian har börjat få gröt till frukost. Jag mixar fiberhavregrynen med vatten innan jag värmer den. Till gröten har han fått mosad banan mango och kiwi. De var häromdagen som han fick mosad kiwi till efterrätt och de verkade han gilla jättemycke. Jag gjorde ett nytt storkok idag av barnmat och fryste in. Bland annat kyckling mixat med morot och rotselleri, de gick hem, han rörde inte ens en min när han smakade det!



Storkok

2 Läs mer >>
Ja.. Idag är man inte bakis inte, underbart:) Vi var hos mamma igår som jag bloggat tidigare. Vi bjöds på midsommarbuffé och tävlade i sjukamp. Tom vann över alla och jag.. kom.. sist:P Vi sköt bågskytte också, så himla kul, morfar har ju varit tränare så han visade Tom hur man gör. Första gången nånsin jag ser Tom få instruktioner hihi, de va också kul. Han va duktig och nu vill vi kolla om de finns nån klubb nära här, morfar lovade att rekommendera oss. Lägger in lite bilder när jag är färdig med uppladdningen på Fuji.se, de är hög tid att framkalla fler foton.














Midsommardagen

0 Läs mer >>
Tilian halvlåg på mage över Toms knä och vips så satte han sig upp med armarna ut i luften.
Jag som blev så stolt utbrister:
- Men ääälskliing! Va duktiiig du äär! Håller i dig utan händer!!


GLAD MIDSOMMAR!

De är ett fel som är ...

0 Läs mer >>
Nu kommer sanningen fram. Abba dolde politiska budskap bakom allt glitter. Men jag visste redan om det. Få se när resten av våra stora artister talar ut. Men är man vaken så vet man redan vilka de är...

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2011/article13221170.ab





.. I just love when I'm right!

In your face

0 Läs mer >>
Tilian och jag följde med idag när Cathrine och Theo var till bvc. Tilian vägde in 8,150 häromdagen och väger 200g mer än Theo, men båda är 69 cm långa:) Har vart så lika hela tiden, kanske för att Tilian va 2 veckor tidig enligt rul och Theo 2 veckor sen. Våra bf var nästan samma vecka men de blev ju till slut en hel månad mellan.
Efteråt fikade vi på Waynes, kan säga att jag blev ganska förrvirrad när jag skulle beställa.

-Hej, en frappe.. med kaffe.
-Vaniljen är slut.
-Ok, kan man välja någon annan smak?
-Choklad mint frappe, är god.
-Ok, jag tar en sån. Eller vänta, jag vill inte ha choklad.. jag vill att de ska vara kaffe, så om den är slut tar jag en vanlig latte.
-Den är inte slut.
-Coffe frappen? Alltså "is kaffen". Kan man välja en annan smak eller?
-Ja.
-Ok, ehh hasselnöt..
-Den är slut.
-(?) Ok, men alltså jag vill bara ha en is kaffe, jag behöver inte ha någon smak..

(Kan jag ha misstagit choklad mint frappen för att vara en choklad-dryck när de nog istället var en kaffe med mintchoklad?) Hmm..

Hursomhelst. I Grekland blev de också lite coffeusion när jag tröttnade på alla frappes. Att få tag i en varm latte. Jag försökte beställa det på en resturang och hon visste verkligen inte vad jag pratade om, slutade med att jag fick följa med in i köket och göra en egen.







Coffeusion

0 Läs mer >>
Jag har hunnit övningköra två gånger sen jag bloggade sist:D Har kört längre sträckor med mera variation, upp och nerförsbackar med växling, väjningskorsningar, stoppliktskorsningar, rödlysenkorsning, 70 vägar, flerfiligt.

Idag gick de bra till en början, de va lättare idag att hålla jämn och rätt hastighet än innan. Sen utsattes jag för ett litet stressmoment när jag skulle svänga höger upp i en backe och ca 10 meter fram svänga vänster. Jag skulle alltså växla ner blinka ja sånt, och hade en bil precis bakom. Jag gjorde något fel och bilen orkade inte upp och jag fick motorstopp. Tog ett tag innan jag lyckades få igång den igen, va så rädd att jag skulle rulla in i han bakom men Torbjörn hjälpte till med handbromsen tills jag hade dragläge. Är jätteglad att vi tog en sväng tillbaka till samma plats för att jag skulle få göra om den kurvan och då gick de bra:) Man ska upp på hästen direkt efter man ramlat av!
Jag blev rätt stel en stund efter stressmomentet och då kände jag att de va mycke svårare att hålla hastigheten och att tänka på växlingen men de släppte lite efter en stund. Jag känner mig nöjd iaf, de går lite bättre för varje gång:)
Tom säger att jag ska få köra honom överallt när jag fått körkort.. MED NÖJE ÄLSKLING! ;D

Övningskört X 2

0 Läs mer >>
När Tom kom hem från jobbet åkte vi och hälsade på farmor och hennes syster Viva. Farmor är i Stockholm/Uppsala och hälsar på ett par dagar men snart är de vi som åker upp och hälsar på henne:) Vi fikade och hade trevligt, Tilian och jag fick jättefina presenter, tack så mycket! Jag är helt exalterad över alla konstböcker jag fick av dom, i arv av Hilda min gammelmormor, som var konstnär. Vi är en väldigt skapande släkt när jag tänker efter! Jag såg en tavla där som jag blev kär i och den hade Viva gjort. Sen tänker jag på farmor som skapar en massa, pappa som är jätteduktig på att teckna, mamma som bl.a. skapade mycket i lera när vi va små, gjorde olika doftpåsar, skapade smycken och ritar jättebra. Maja som tecknar jättebra och skapar bilder i dataprogram och Jimmy är grym på att rita och gör psytrance.

http://www.myspace.com/psyshine




Viva och farmor

0 Läs mer >>
Igår förmiddag var vi till BVC för Tilians andra vaccinationdos mot polio, stelkramp och difteri m.m. Tilian blev ledsen redan innan hon hade hunnit sticka av att hon nöp tag i låret, de kanske är ett knep för att sticket inte ska märkas lika tydligt? Men de gick ju fort och bra och lite äppeljuice efteråt hjälpte mot tårarna. Resten av dagen var han lite gnällig och varm men jag tycker de gick bra ändå, du kunde ha mycket värre.


Vaccination

0 Läs mer >>
Idag var vi på Theos välkommsfika (namngivning, dop). Jag märker inte så mycke på Tilian men jag märkte stor skillnad på Theo! Han rör sig jätte mycke nu, de har jag inte sett han göra förut så mycke. Tilian o Theo t.o.m. hälsade på varann, dom tog i varandras armar och händer och Tilian försökte äta på Theos hand haha. Hoppas vi grillar imorrn så får dom leka lite. Theo fick en av barnkammarböckerna av oss. Vi har ju själva fått två stycken, en av Torbjörn o Anki och en av Julia och dom används varje dag:) Tilian fick också presenter av Theo, eftersom dom inte kunde komma på dopet. De var en badbok med en baddelfin och en skallra, tack så mycke!

Nu ikväll har jag kokat torsk tills imorgon, då ska Tilian introduceras för kött:)

Theos välkommstfika

0 Läs mer >>
Gick upp klockan sex imorse, gråt gråt gråt.. Tyst en o en halv timme runt tolv, gråt gråt gråt.. Tyst en halvtimme vid fyra, gråt gråt gråt.. Tyst nästan en timme under promenad, gråt gråt gråt..

Så frustrerande!

Tom är ute och äter & roar sig med jobbet, lyckost.. Jag har kämpat hela dagen, men så slog de mig att den lilla magen nog inte vant sig vid grönsaker, de har lixom inte hänt något i blöjan på länge..

Så nu väntar vi på att första dosen katrinplommon ska göra sitt!


Snart trillar öronen ...

0 Läs mer >>
Både igår och idag hade vi planerat att åka och bada med Tilian, men så fort Tom kommit hem från jobbet har jag somnat. Två dagar i rad och vaknat vid åtta tiden..? Inte har jag kännt mig mycke piggare när jag vaknat heller.. Dags att äta lite järntillskott kanske? Tyvärr kommer vi heller inte ha tid att åka i helgen för då händer de andra saker.

Tom berättade att medans jag sov så lät de som att Tilian försökte sjunga för honom. Kanske han gör också, vi sjunger ju varje morgon så:)



Så trött..

0 Läs mer >>
Tilian sitter och tittar på sin första film:D Han har fått den och Nalle Puh. Han fick välja själv vilken han skulle se:)

och såklart symbolen..



Nicke Nyfiken

2 Läs mer >>
Idag Tisdag så har jag och Tilian vart ute och gått, sen satte vi oss vid vattnet ett tag. Tilian följde fåglarna som flög förbi med hela huvudet. De såg så kul ut:) När vi kom tillbaka somnade han och jag kunde ta hand om disken och sola en liten stund. Sen kom alla hem när jag satt och matade honom och kort därefter åkte vi till Toms mamma för o hjälpa till att bära grejer från förrådet men allt var redan klart när vi kom dit. Ole jobbade järnet. Så vi åkte hem, vi har fått nya planer för midsommar. Varje år fixar mamma ett midsommarfirande i stugan. Men dom senaste 2 åren har jag inte vart med. Nu så skrev både hon och mormor att dom ville att vi skulle komma dit och att morfar vill träffa Tilian. Och såklart vill jag att han ska få göra de. Morfar har precis fått provsvaren att han klarat cancern igen! :D:D:D Min starka morfar! Men både mamma och mormor tror att de är tack vare vad jag sa till morfar under tiden jag va gravid som fick honom att kämpa på. Jag sa till honom att han va tvungen att klara den för att Tian vill träffa honom:)

O AKTA ER, JAG SKA VINNA FEMKAMPEN I ÅR!

<3


Morfar har klarat de ...

0 Läs mer >>
I måndags åkte vi till Toms pappa igen för vi fick låna huset medans dom var borta. På vägen dit var de först tänkt att vi skulle besöka badhuset i Nacka, men vi sköt på det. Babysimmet vi gick på har vi hoppat av.. Lite delade känslor kring de där.. De känns jättetråkigt att sluta med något som Tilian verkade tycka om jättemycke plus att de va mysigt att göra något ihop lilla familjen.. Men samtidigt så vill varken jag och Tom vara den som trycker ner honom under vattnet i dyket som hela kursen kretsar runt. De kanske verkar löjligt men vi tänker på de psykologiska. De är mot ens natur att trycka sitt barn under vatten och man vet inte vad de sätter för spår i honom. Han vet inte vad de är som händer, tänk om han blir jätteledsen och undrar vad mamma och pappa håller på med? Han kanske tror att vi dränker honom.. Nej usch.. Vi går till de vanliga badhuset istället och när han är mogen och vill själv kan han få dyka under vattnet. Förhoppningsvis går vi och simmar imorgon, vi har skjutit  på de lite väl länge nu, de är de tokiga med att inte ha en fast dag och tid, risken att de inte blir av. Men jag ska göra mitt bästa, de är så kul o se han le och plaska runt:D <3
Vidare om måndagskvällen, Tom och jag lagade kyckling med klyftpotatis som vi satt ute och åt, gick en promenad och spelade wii. Skoja inte om att vi längtar efter hus!

Avhopp

0 Läs mer >>
I Söndags övningskörde jag igen. Den här gången var de mycke upp-o nerväxling i många upp-o nerförsbackar. De gick väl rätt bra men jag måste tänka på att släppa pedalen i nerförsbackar. Startade från tvåan gjorde jag med när jag hade hindret på min sida. Körde i en enfils rondell, släppte fram gående osv. De jobbiga (och roliga) är att efter varje lektion vill jag bara köra mer! Önskar att man kunde starta med den känslan istället för att känna sig lite stel. Längtar efter köööörkortet!

Övningskörde

0 Läs mer >>
Vi sov kvar hos Torbjörn och Anki. På Lördagen gick Sara jag Tom o Tilian ner till vattnet en stund. När vi kom tillbaka åt Tilian ärtor potatis och morot. Nu är de stor skillnad på när han äter grönsaker kan jag säga, han är som en liten fågelunge! Han sitter snällt och gapar och lutar sig fram efter skeden:D <3 han är så söt liten gullesnutt, helt perfekt:) När jag säger söt och sked kommer jag att tänka på en jätterolig bild som jag tog på Sara där på kvällen när Tom blev sugen på och gjorde marängsviss. Vi åkte och handlade de och dom gjorde den, den som åt mest va ju helt klart Tom som fick i sig ungefär hälften av allt:P Men så tränar han ju bort allt också..

Marängsviss

0 Läs mer >>
I gassande solsken tog Linn studenten i Fredags. Hon va så fin i sin klänning:) Ole hade med sin en konfettibomb (eller vad man kallar såna) och den va grym! De flög röda hjärtan överallt:) Sån skulle man ha på bröllop istället för ris...! Hur kul är de att få ris i ögonen lixom? Efter att Linn hade sprungit ut och åkt flak o allt blev de mottagning hemma hos Torbjörn och Anki. Max lagade all god mat, o de är riktigt god mat. Tilian festade till de han med och provade äta vaniljglass för första gången:D Ooom han gillade det? Kika på filmen;D

Vi slog rekordet och tog sammanlagt 564 bilder, lite mycke att gå igenom alltså, men dom bästa ligger på facebook.

 

Linns student

0 Läs mer >>
Vi har en livlig och sprallig liten kille:D Han älskar att stå och sitta. Han sprattlar järnet när han badar hemma i baljan. Dom två gångerna vi vart på babysim sparkar han med benen och blir speciellt glad när man drar honom i en halvcirkel runt sig själv så de bildas små vågor. Han har smakat på mangopure, blåbärspure, pärondryck, äppledryck, morotsdryck m.fl. Banan i greppvänlig storlek morot i greppvänlig storlek och hel broccolli, hemmagjord potatispure, morotspure och broccollipure. Idag gjorde jag även "misstaget" att sträcka fram min frukostsmörgås för att han skulle få lukta på philadelphian men han tod högg in på smörgåsen istället så den blev kvar hos honom o den satt han och smackade länge på haha! Majskrokar har också blivit en hit, speciellt bra att ha med i bilen:)
Gå stolen han fick häromdagen var ett mycket bra köp, han kan sitta där själv och leka med ratten, man kan ta bort den så han har ett perfekt bord med höga kanter eller så kan man skjutsa runt honom i den och leka bil:) Har läst att den kan påverka motoriken så att han kanske lär sig gå lite senare, men vi tar den risken. Gå lär han sig förr eller senare ändå och bättre de än att han är ledsen och uttråkad.
Vad har mer hänt den senaste månaden? Jo, han rullar runt, fram och tillbaka! Han tar en del risker också, som när han skjuter ifrån sig med benen så man får svårt att hålla i. Han är stark!
På morgonen innan vi går upp sjunger vi sånger och då ler han stort och gör en sån där nöjd suck, han tittar konstigt på mig när jag rabblar ord som mamma, pappa, Tilian, hej, blöja, mat, vovve, misse o ninen. Eller när jag visar i mitt ansikte vad öga näsa och mun är och sen visar på honom.
Jag har förstått att allt funkar om man sjunger lite, klä på sig, sätta sig i bilstolen, äta grönsaker osv. Så de blir en hel del sång med otempo och orimmade texter, tur att han har en pappa som är lätt att sjunga om. En sång kan låta typ såhär:
"Tilian ska äta, färglada fina morötter, så han blir stor och stark som pappa, och lite grön broccolli, så att Tilian orkar leka, och lite gul potatis, för de är så gott, mm, mamma vill också smaka, vilka fina färger, orange grön och gul, så Tilian blir lika lång som pappa".. osv:P





Tilian 5 månader

1 Läs mer >>
Här är alla fina presenter som Tilian fick på sitt dop, mycket har redan blivit använt:D

Med tanke på att de var en hektisk dag kan det vara något här som inte stämmer så snälla säg till om de är något som är tokigt! :)<3

Broderad tavla från gammelmormor

Gudfar Calles nalle från när han var liten

En giraffleksak från Sara

Handavtryck och foto från Lars Sofie och Toni

Putte servis från Ole och Calle

Sparbössa elefant från Li och Istvan

Nike skor från Ulf och Maria

Boken Bajs-plutten från Sara

Boken liten blir stor Hannah Conny Jenny o Fredde

Fat och kopp mumin från Emilie Åke och Baltazar

Mått band från mormor Roger Jimmy och Maja

Hjärtformad sten från Kevin

Klädhägare björn från mormor Roger Jimmy o Maja
Ängel från Camilla och Kevin
Halsband T med en stjärna Suzanne
Halsband Lyckopenningen graverat med Tilian 4/6 2011 från gammelmormor och gammelmorfar
Halsband Guldkors från Putzi Mattias Max Peter Bozenna
Linnebody med glajjer från Hannah Conny Jenny o Fredde
Böckerna Barnkammarboken och Prinsessan Tuvstarr från Julia
Pengar från Pappa Karin Niklas Michelle och William, Farfar och Anki, Linn och Thomas, Magnus och Anneli, Tage och Inger.
T-shirt Hungary från Ole
Bankkonto från Suzanne
Smyckeskrin och Bestick från Hannah Conny Jenny o Fredde

Dop presenterna

0 Läs mer >>
Idag har jag övningskört igen, myntet trillade ner när de gäller nedväxling ..
Jag har vid varje gång jag närmat mig en korsning fått småpanik.. De ska växlas ned, blinkas, kollas bakåt, bromsas, tittas i speglar, placeras rätt, allt medans man skrämmande hastighet närmar sig och undrar hur man ska hinna allt utan att krocka.. men.
de är så enkelt som (och jag måste komma ihåg detta) att lägga i tvåan, håll nere kopplingen och justera farten med bromsen, om ingen trafik kommer så åk vidare, annars stanna och lägg i ettan.
Simple.. Jag hade fått för mig att man ska låta bli kopplingen för att den bränner sönder, att man måste släppa upp kopplingen direkt efter man lagt i en ny växel och dessutom har jag trott man kan motorbromsa sig igenom de mesta och då behöver man ju ett mycke längre avstånd innan så man kan förbereda sig.. ?

Efter övningskörningen åkte Tom Tilian o jag till Sats för o träna, men nej dom stängde precis då fast de stog på Internet att de skulle stänga e timme senare.. istället åkte vi till Babyland och köpte en gåstol till Tilian. Vi insåg att de skulle vara perfekt nu när han vill stå hela tiden. Han verkar gilla den för han ser glad och busig ut när han sitter där och han undersöker och smakar på sakerna. Han når visserligen bara golvet med ena foten men ryggen är stabil nog för att sitta där.

I övrigt gjorde jag mammas recept på kycklingwok, tittade på reprisen av Big Brother och gick en promenad.

Gåstol

0 Läs mer >>
I Söndags var Tom och jag på Big Brother finalen medans Tilian var hos Torbjörn och Anki där också Baltazar var. Vi stog till vänster om scen under den ena av dom två stora tv-skärmarna som fanns där. Bästa platsen, alla tidigare deltagare och deras familjer satt där. Shit va starstruck de låter.. men så är de verkligen inte. När jag träffade Infected Mushroom så var jag det, men svenska vanliga människor, nej.. Däremot hade man en stark känsla av att man "kände" deltagarna.. Jaja, jag är så trött så ögonen håller på att falla ihop nu, ska publicera de här och kopiera in nästa inlägg (hade först skrivit de här men kom på att vi var ju på finalen igår) sen ska jag sova.

Vår favorit vann:)


Inlägg 700

0 Läs mer >>
Tilians dop blev så lyckat! Solen sken och de var jättevarmt, vi hade massor med kära gäster, Tilian var lugn och fin hela tiden, Putzi och hennes vän sjöng så fint i kyrkan, Max hade bakat så gott, Tilian fick massor med jättebra presenter, Toms mamma höll ett fantastiskt tal och jaa, alltså de kändes helt enkelt som att de var bättre än vad jag både föreställt mig och hoppats på:D Tack till alla som kom, tack till Li och mamma som filmat. Tack till Suzanne och Ole som ordnat med lokal kartor och vaser m.m, Tack till Putzi för sången och Tack till Max för baket! Dagen blev toppen:D

Fler bilder på Facebook, sållade ut drygt 100 bra bilder, men att lägga upp dom här.. lite för långt kanske?





Tilians dop den 4/6

4 Läs mer >>
Jag har gjort egen deko till tårtorna vi ska ha på dopet imorgon, va hur kul som helst att pyssla med:)




Tårt deko

0 Läs mer >>

Jag får så många frågor om amningen så jag vill reda ut de nu.

Tilian har slutat helt och hållet att amma. De va ett tag sen.. De känns som att allt blev fel från början.. Från första början på BB var jag helt inställd på att amma, hade inte ens funderat på något annat. Men där fick jag höra att mjölken inte räckte till och att han behövde massor med mat för att bli frisk från gulsoten. Ingen sa till mig att de är normalt och att de tar 3-4 dagar innan råmjölken övergår till att producera den riktiga mjölken.. utan de fick mig att känna mig som att nått var fel på mig och pratade hela tiden om sin erättning.. När vi kom hem hade Tilian svårt att greppa och jag använde då amningsnapp för att han skulle kunna göra de. Allt funkade bra. Jag pumpade ut mat eller tog med ersättning om vi skulle ha besök eller vi skulle ut någonstans. Vid 2,5-3 månader började han kunna amma utan amningsnappen men då räckte inte mängden längre till för honom och han blev jättearg om han inte fick mer, så jag var tvungen att komplettera med ersättning, vissa dagar fösökte jag öka mängden med att pumpa mellan måltiderna. Till slut blev den bara amning på morgonen och kvällen och nu har de övergått till bara ersättning och smakportioner.

Jag tror att anledningen till att mjölken inte räckte till var just för att jag inte ville amma ute bland folk och då minskade ju mängden i samband med efterfrågan. Och för alla som vill veta varför jag inte vill amma offentligt (många har frågat) är 1. Jag kan själv störas av det om de sker öppet i gallerior osv. Jag ville inte själv vara stötande 2. För att Tilian från födseln hade svårt och greppa så jag använde amningsnapp. Den behövde blötas i vatten innan man satte dit den och den hade en förmåga att ramla av stup i kvarten. Senare behövde han ju ersättning som komplement. Jag vet hur jobbigt de kunde vara hemma och hela scenariot av att göra detta på ett café eller utomhus medans Tilian gallskriker efter mat gav mig ångest. Enda ställena jag har ammat på är hos Toms morfar, på Toms mammas lantställe och hos min mamma.

That´s it:/

 

Amningen

0 Läs mer >>

Tilian har fått provsitta barnstolen, men han får vänta tills han är helt stadig i ryggen innan vi gör de till en rutin.

Tilian provsitter

0 Läs mer >>
I Onsdags firade Tom och jag 2 år tillsammans. De va nära att vi inte kunde de eftersom vi var på tok för sena med att fråga om någon ville vara barnvakt.. Men Linn kunde:D

Tom överraskade mig med ett jättefint halsband när han kom hem från jobbet. På kvällen åkte till kaknästornet och åt middag. Den här gången var det ljust ute så de var ännu bättre utsikt än sist. Konstigt att jag fick en känsla av höjdrädsla när jag tittade ut, med tanke på att Tom och jag flygit luftballong och hoppat bungyjump:P Bara att åka hissen upp fick mig att stå helt spänt och blunda eftersom den svajjar. Till middag valde Tom rensteksmousse och oxfilé och jag valde skagen och oxfilé. Till de drack jag ett glas rött, Peter Lehmann vinet som jag försökt få tag på. Efter maten gick vi på bio och såg baksmällan 2. Jag kommer faktiskt inte ihåg ettan (jag minns sällan filmer jag sett) så jag kan inte säga om den här va bättre eller sämre, bara att den va rolig och värd att se:) Tack Tom för en jättemysig dag, jag älskar dig<3

Dom här killarna gör mig så lycklig, dom betyder allt för mig!

Kim & Tom 2 år

0 Läs mer >>
Tack så mycket!



Gulliga påslakanet fr...

0 Läs mer >>

Tack så mycket:D

 

 

Snygga setet från Til...