0 Läs mer >>
En sån här dag vill man inget annat än att vara i Uppsala, ha en champagnefrukost klockan åtta, dra ner till forsränningen vid tio, parkhänga o glida runt i stan till vad-säger-vi-fyra-?, käka något ute och sen se vart festerna finns.. Men festen börjar utan mig för jag jobbar kväll idag MEN är ledig i helgen, så vi får väl se om de är nå partyhatten när jag kommer dit:)

Dagen till ära
(How can you not bli glad and partysugen when you hear this sång)?

MGMT - Time To Pretend
Uploaded by gotmullet. - See the latest featured music videos.

The party has started

0 Läs mer >>
Julia kom till Stockholm och hälsade på igårkväll. Vi hade timtals långt catch up om vad som hänt den senaste tiden, riktigt trevligt<3 Saknar våra promenader och partynätter i Uppsala! Hoppas vi ses på Valborg:)

Julialing pling

6 Läs mer >>

Kände inspiration att skapa så jag ritade en teckning, här följer steg för steg.








Blev missnöjd med munnen och suddade bort och gjorde en ny...

 



Klar:)

Teckning

0 Läs mer >>
Den var helt ok, hade dock höga förväntningar om att båten skulle vara fresh med tanke på att den är rätt ny meen nää.. Tror inte ens dom lägger tid på att städa hytterna mellan passagerarna:|
Grundidén till kryssningen var att vi skulle fira Dalman men han blev sjuk, så de från början stora gänget blev mindre gäng eftersom vi inte känner de andra som skulle åka, men vi hade kul ändå! Tom och jag blev rätt ställda 2 dagar innan kryssningen när vi satt i bilen och lyssnade på radio, vi visste att de va en vad-ska-man-kalla-de-?-..radiokryssning, men i reklamen så körde dom ett inslag om årets grymmaste kryss och radar upp vilka som ska uppträda på scen.. o vem kommer dit om inte E-type o Pandora, jag o Tom kollade frågande på varandra med rynkiga ansikten och frågade varann om vi verkligen skulle åka.. Men ja, we did it. Tom o Kalle hade kul åt honom iallafall, de moonade honom från ovandelen av klubben och pekade finger åt honom ifrån dansgolvet varpå E-type svarade med att göra slängkyssar åt honom. På hemvägen kan jag skvallra om att det pep om E-type när han skulle ut ur parfymeriet och att vakter fick visitera honom, de såg rätt kul ut hehe. Nu så kan man tro att vi har ett litet systembolag här hemma, Champagne, plattor med öl, Bailys, Amarula, Barcardi, Whisky, aa de räcker för ett år kan jag säga:)

         

   

Kryssningen

1 Läs mer >>
Nu så är de dags att uppdatera vad jag gjort under tiden jag inte bloggat:)

Blogg marathon

0 Läs mer >>

WOHOO Galaxy here we come!
















Party cruise

0 Läs mer >>

Vet att de va länge sen.. men jag har haft en liten jag-är-trött-på-data-period.. Sitter och sminkar mig och kom och tänka på ett tips jag tog till mig, från konstigt nog Marie Plosjö (som jag verkligen inte gillat tidigare) som jag nu tänker dela med er.. När man sminkar sig är de väldigt vanligt att man "pumpar" i mascaran för att få mer färg på borsten, detta är helt fel då de bara får mascaran att torka fortare, man ska dra borsten längs sidan istället. Voila! Dags att ge sig ut i urkvädret, ska hem till Sanna.

 

Längtar till imorrn:D Hittade leget inuti en broshyr i väskan..

Hej igen

2 Läs mer >>
Har gjort nya slingor i håret idag, suttit på cafe60 och fikat, gjort ett nytt försök att spela biljard utan leg men icke då.. Hittar det inte någonstans! Hoppas att de dyker upp innan fredag, hur ska jag annars kunna göra de vi ska göra då?

Sun day

1 Läs mer >>
Med tanke på att de va lite nostalgiskt i de förra inlägget och vi sitter här och kör de gamla hederliga kortspelet Tecken, två par som vi är så bjuder jag på en gammal skön låt:)


Live från vardagsrumm...

0 Läs mer >>

..Eller hur?
I Barkarby var jag iallafall, men Linnea blev sjuk så hon blev hemma. (Eller så vågade Sanna inte lämna henne till mig som aldrig bytt en blöja i hela mitt liv;P)
Nya planen är att Jimmy och Lollo påväg hit, de blir några öl och poker ikväll:)
Angie bjöd mig på grillfest i Jakan, men de känns lite jobbigt att åka hela vägen tillbaka och rätt kallt och regnigt för de så... De hade säkert vart skoj.. Men de får bli en annan dag;)




                                                                      Back in the days<3

Det blir aldrig som m...

1 Läs mer >>
Åka och jobba i Barkarby

Vara barnvakt åt Linnea




På kalendern

0 Läs mer >>

Lollo, Jimmy, Tom, Kalle och jag åkte ner på stan för att dra på Cafe60, men de va fullt så vi drog för att spela biljard, men jag blev nekad i dörren för att jag inte hade med leg.. Slutade med att vi bara satt i bilen och åkte runt..



Kalle, Jimmy (Psyshine som gjort låten på min sida) och hans tjej Lollo

Fredagskvällen

0 Läs mer >>
Okej, jag ska återgå till att vara en livstilsblogg, men jag kommer återkomma till ämnet va så säker! För tydligen fanns de inget positivt med kontanta pengar, ändå envisas man med att ha dom. Men då tycker jag att alla som vill ha kvar kontanter kan ta sin vända till bankomanten varje gång innan dom ska shoppa någonstans..

Jag är glad att de fanns många ändå som höll med och förstod min tanke..

PUNKT SLUT


Slutsats

0 Läs mer >>
Många unga är klädintresserad och söker jobb och sommarjobb i butik. Vare sig de är på H&M eller ICA får du i dagsläget räkna med risken att bli bakbunden och få en pistol riktad mot huvudet!


Svensk handel har genomfört alla dessa säkerhetsåtgärder:

Säkerhetsutbildningar

Galler

Pansarglas

Plåtinklädda väggar

Säkerhetsskåp

Värdeskåp

Slussar

Stöldsäkra montrar

Sedelboxar

Rörsystem för pengar

Slutna konanthanteringssystem

Deponeringsskåp

Plåtinklädda kassakontor

Passagesystem

Försäkringar

Inbrottslarm

Daglarm

Överfallslarm

Bråklarm

Varularm

Övervakningskameror

Uniformerade väktare

Civila väktare


Har de hjälpt? Nej, rånen fortsätter stiga.. Vi alla medborgare har kort idag, varför inte vakna upp och inse att kort ger ett tryggare Sverige för alla!

Se själv här och lägg märke till mamman i slutet av filmen när man får se rånet ur en annan övervakningskamera. Hur tror du att hon känner?
http://www.youtube.com/watch?v=ruBftDcDUcA


Så jag undrar nu mer konkret vad du tycker är det positivaste med kontanta pengar?
Hur skulle de drabba just dig att betala med kort och internet överföringar?






Vad är så bra med jus...

22 Läs mer >>
Om du jobbar i butik måste du alltid ha i bakhuvudet att du när som helst kan bli rånad, likadant om du är banktjänsteman eller busschaufför...
NEJ! För där har man gjort något åt saken! Där har man tagit bort kontanterna och på så vis tagit bort kriminalliteten. Men då har man samtidigt flyttat över den på oss som jobbar i butik. Jag vill att kontanterna försvinner ifrån oss också. Varje dag rånas i genomsnitt 3 butiker i Sverige! Alla människor idag har ett bankkort och de skulle Inte innebära en stor förändring eller drabba någon att betala med det. Men vart tar kriminalliteten vägen i såna fall? Oron finns att de är till att råna folk i bankomatkön. Men varför skulle de göra det? Behovet av en bankomat minskas, de finns kameror vid varenda en, även om du blir rånad på din plånbok så kan du ändå snabbt ringa och spärra kortet. Risken finns alltid att bli rånad utomhus... Men ett kontantlöst samhälle gör att det endast blir nödvändigt att betala kontanter människor emellan, om de inte föredrar att föra över pengar till varandra, vilket åtminstone jag gör!


Svara nu om du är för eller emot mitt förslag..


http://www.metrojobb.se/artikel/se/article/tt/2010/04/14/kontantforbud/


Bort med kontanter ur...

0 Läs mer >>
Butiker kan förbjudas att använda pengar.

http://www.metrojobb.se/artikel/se/article/tt/2010/04/14/kontantforbud/

http://www.metro.se/se/article/tt/2010/04/13/kappahlran/index.xml

http://www.unt.se/startsidan/kapp-ahl-ser-over-rutiner-903352.aspx


 

JA TACK!

1 Läs mer >>
Ibland blir livet svart på ett ögonblick, en massa negativt slår emot en på en och samma gång..

Man tar de lätt på de första, på de andra känner man att de är på väg neråt och på de tredje känns livet hopplöst..

Inom loppet på 24 timmar, om ens de...


Livet kan förändras s...

2 Läs mer >>

Innan träningen gick vi in en snabbis på mataffären för att Tom skulle handla mat till sin matlåda. Han tar två paket frukostkorv och vi går för att betala..

Kassören:Hej.
Tom: Hej.
Kassören: De blir 60kr.
Tom: På skylten står de 14.90..

Kassören ropar över till kassören i kassan mittemot och frågar om priset. Den killen går då och kollar och ringer tillbaka efter en stund och säger att de inte stämmer..


Så vi går tillbaka för att ta reda på hur vi kunde läsa så fel.. Vi står och tokglor på skylten för att hitta vad vi inte förstår.. Märke Scan, ja vi hade Scan.. Frukoskorv? Ja frukostkorv.. så vi tar med oss skylten och går tillbaka..


Kassören: Du vill verkligen ha den där korven:P
Tom: Haha ja..
Kassören: Ok, då tar vi om de här från början, de har aldrig hänt.. Hej!
Tom: Hej.
Kassören: De blir 60kr.

Alla skrattar


Kassören: Du får ta ena paketet och kasta i huvudet på han..!


I mataffären

2 Läs mer >>

Dags att åka och träna!

Sats

0 Läs mer >>

Vi har varit hem till Toms pappa där Tom böt däck och tvättade bilen..




Jag fick titta på...

Byta däck

1 Läs mer >>


På Kappahl inom kort för 99:-


På Kappahl inom kort för 249:-

sneak peek

1 Läs mer >>
Godmorgon, bjuder på en sneakpeek från lagret senare idag;) Nu måste jag snabba mig iväg, hemma vid fem! 

Lagerdag

0 Läs mer >>
S**t vad dagen har gått fort, men så har jag haft väldigt roligt också, så de är väl därför de känns som de.. Har jobbat med kampanjytor hela dagen:) För att förklara vad kampanjyta är så kan man säga att de är de bord med kläder som finns längs med den stora gången i butiken. Jag har alltså idag bytt ut de kläder som ska ligga där, de är bara så kul att fixa med sånt!

Kampanjyta

0 Läs mer >>

Inte här iallafall:P De är en av alla bra saker att jobba i butik, att schemat är varierande. De gör så att man hamnar inte i de invana veckomönstret, där måndagar känns såå tunga:)

Ska iväg och jobba nu, ses sen:)


Måndags ångest?

2 Läs mer >>

Vi har barn som går till sängs utan att äta ..... Äldre som går utan nödvändiga läkemedel ..... Psykiskt sjuka utan behandling ..... Människor utan bostad..... Trupper utan ordentlig utrustning ..... Men vi donerar miljoner till andra länder utan att hjälpa våra egna först ...... Många kommer inte att ha modet att kopiera och återanvända detta!!!!!! HAR DU ?????

Kopierat från Faceboo...

3 Läs mer >>

Besökare rekord

0 Läs mer >>

Just nu på kanal 5, så kul!


Ballar av stål

6 Läs mer >>
Älskling är hemma igen och är väldigt glad för att AIK vann med 2-0 mot Växjö. Tänk att dom lyckades ta sig från dörrknackning till Elitserien på bara ett par månader, bra gjort!

AIK vann

1 Läs mer >>

AIK spelar på Hovet idag och vem är där och stödjer dom om inte Tom:) Själv pendlar jag mellan att pyssla här hemma och sitta i solen på balkongen. Men just nu sitter jag här och dricker en chailatte och svarar på era kommentarer.

Vilket är ditt favorit thé?

Sunny Sunday

2 Läs mer >>

Jag känner mig väldigt glad över den fina kommentaren jag fick från en Anonym person inatt, då denna ville ha tips på hur man gör en blogg intressant. Eftersom de inte finns någon blogg att gå till så svarar gärna på de i ett inlägg här. Så sött av läsaren<3

Jo, de finns ju många bra tips som man hör från storbloggare,
men jag tror på att:


.. Inte provocera, man får tänka på att man ska stå för de man skriver även irl, något som Kissie inte verkar kunna hantera (då hon är Alexandra ute bland folk).


.. Inspirera människor till att ta hand om sig själva, skapa förutsättningar att jobba med de man är intresserad av och brinner för, som vår kära Blondinbella. Hon har varit min starkaste förebild långt innan jag började blogga.

.. Dela med dig av tips t.ex. film och musik som du tycker om, de finns mycket som man inte visste fanns, vilket kan vara kul för läsaren att upptäcka. För mig är det psytrancen som jag vet att inte många känner till.

.. Men de jag tycker är allra viktigast är att skriva lättläsligt, rätt korta texter och ha bilder. De finns inte många som orkar läsa genom långa texter även fast de kan innehålla en mycket bra text. De finns även de bloggar som saknar någon vidare variation i de dom skriver. Skola dag ut och in.. man kanske kan hitta en punkt på dagen som är värd att skriva om och förstora upp lite som Egoina gör på ett roligt sätt.



 

Hur man gör sin blogg...

12 Läs mer >>


Min heta tröja är självfallet från Kappahl och kostar 249:-

And I got one too

0 Läs mer >>


1. Mango 518:- 2. Monki 400:- 3. Horace 856:- 4. Vila 519:- 5. Kappahl 249:- 6. Asos 409:- 7. Cheap Monday 519:- 8. Warehouse 461:-

Trendigast just nu

0 Läs mer >>
Okej, med tanke på alla som läser min blogg är ju 9 kommentaren ganska ynkligt, men okej.. Ni ska få svaret på Lyx eller Budget utmaningen! De va lite svårare den här gången va? De märktes utav era delade svar:P
Men de va ju också precis de som jag lovade efter den förra utmaningen:)

Missa inte nästa inlägg om den trendigaste tröjan just nu, de kommer att läggas upp en rad olika tröjor i olika prisklasser, men alla lika fina<3



Den vänstra svarta klänningen kostar 3 gånger mer än den högra.

Svaret

1 Läs mer >>

Carl Tom och jag har suttit på cafe60 ett tag nu på kvällen och styrt våra midsommar planer, kommer bli grymt!


                                                 
                                                                                                
                                                                                                             


                                                     

Cafe60

7 Läs mer >>
Jag vill ha lite fler gissningar på Lyx eller Budget inlägget innan jag ger er de rätta svaret..


Kom igen nu..

2 Läs mer >>

Ska strax iväg och jobba igen, imorgon är jag ledig så ikväll kan jag och Tom hitta på något kul:)


Robin i vår fina Vintage zon:)

Vintage Stories

11 Läs mer >>

Vilken av dessa två svarta klänningar är tre gånger dyrare än den andra? Den till höger eller till vänster?

Lyx eller Budget?

4 Läs mer >>

Sitter och kollar på Vakna med the voice nu i väntan på att gå till bussen, kul att Mumin ska bli 3D film med Alexander Skarsgård:O jag menar.. Tänk er Skarsgård studsa runt som ett mimintroll, hur kul kommer inte de se ut? Fast han påminner lite om den där sniff..
Jag är hemma vid nio ikväll och då lovar jag att bjuda på en Lyx eller Budget utmaning;)




Mumin i 3D?

1 Läs mer >>
Jag fick jobba ute i Barkarby outlet idag på Kappahl, supertrevligt ställe:D Åker gärna dit och jobbar fler gånger!
Efter jobbet åkte jag in till stan och satte mig med Sanna på Kungshallen och fikade.. Jag är rätt kort nu för jag är jättetrött och ska upp och jobba tidigt imorgon, nya Vintage Stories har premiär. Ska köpa de supersöta cupcakes formarna som kommit:) Godnatt kära läsare!

Barkarby Outlet

2 Läs mer >>
Ett orosmoment är över, jag försov mig inte.. Jag har tillochmed så mycke tid på mig att jag knappt vet vad jag ska göra.. Har precs duschat och tittar på Entertainment now, där de visade behind the scenes till Lady Gagas och Beyoncés Telephone. Visste inte att Jonas Åkerlund va regissör? Coolt..


Vart jag ska tänker jag inte berätta förräns ikväll:O


Se på den här istället..

Early morning

0 Läs mer >>
Imorgon ska jag åka och jobba på ett nytt ställe, jag är jättenervös för att jag inte ska hitta dit i tid eftersom jag kommer få göra byten på platser jag aldrig varit på förut.. Men de går nog bra! Har ställt klockan på 05.30, hoppas för allt i världen att de räcker.. Ska kolla resväg nu!

En annan arbetsplats

3 Läs mer >>
Åka och jobba i Liljeholmen sen träna:) Inte hemma förrän tio..

 

Nu

6 Läs mer >>

Lycka

3 Läs mer >>

Jag gillar dessa lotions med lite brun utan sol effekt eftersom man aldrig kan veta om man kommer bli fläckig eller inte. Den här var helt ok, den gick jättefort in i huden utan att kladda och resultaten ser naturligt ut.



Testat Aco Sunkissed ...

2 Läs mer >>

Wow, riktigt bra film! Beyonce spelar en utav huvudrollerna och hon gör de riktigt riktigt bra. I de stora hela handlar de om hur en psykopat försöker splittra hennes familj. Filmen är igång hela tiden, man känner med karaktärerna och de händer något hela tiden.
En film helt klart värd att se!

Min recension av Obse...

0 Läs mer >>

Älskling lagar köttfärssås och pasta och snart är de dags att kolla på film nummer två och självklart skriver jag senare vad jag tyckte:)


Obsessed

0 Läs mer >>

                               

Work & Workout

11 Läs mer >>

1. Asos 123:- 2. Miu Miu 1484:- 3. Alexander MQueen 3154:- 4. ------- 5. Marc Jacobs 1917:- 6. Miu Miu 1484:- 7. Spitfire 222:- 8. Marc Jacobs 2338:- 9. Asos 123:- 10. Mango 247:- 11. Ray-Ban 1422:- 12. Alexander MQueen 2103:- 13. Spitfire 222:- 14. ------- 15. Mango 222:- 16. Ray-Ban 1249:-

Lyx och Budget Brills

2 Läs mer >>

Filmen va ok, men de är scenerna som är lite för utdragna och orealistiska. Bland annat kör huvudrollerna en bil rakt in och genom en rasande skyskrapa, samtidigt som marken spricker och alla andra bilar runt om brinner upp och faller ner i sprickorna, klarar sig huvudrollerna helt oskadda och utan att ha någon vidare stor panik över vad som händer. Vidare hamnar de i ett vulkanutbrott, springer ifatt flygplan och håller andan i rekordlång tid osv. You get my point? När de dessutom visar en scen där hjälten har endast 30 sekunder på sig förvandlas dessa 30 sekunder till en fem minuters scen som man rullar ögonen åt. De positiva är de mycket bra filmeffekter som filmen ändå har, filmidén och för vissa skådespelare.
Over all så är den värd att se..

Min recension på 2012

0 Läs mer >>
Tom och jag har varit och hyrt film så nu är de dags att poppa lite popcorn, tell you later vad jag tyckte om dom.

Har du sett någon av dom? Vad tyckte du?


Filmkväll

0 Läs mer >>
Hejhej, tänkte ge ett middagstips, har lagat lasagne idag så här kommer receptet!!


4-500 g köttfärs 10%
1 burk krossade tomater
halv stor gul lök
1 köttbuljongtärning
7dl mjölk
4 dl riven ost (mager ca 10%)
3/4 dl mjöl
ett pkt durum lasagne plattor
3 morötter
1 påse tacokrydda


Stek 400 g köttfärs tillsammans med finhackad lök, tillsätt en burk krossade tomater, 1 kött-buljongtärning och salt+peppar. Låt koka under lock på låg värme i ca 20 min.

Gör under tiden i ordning en ostsås. Värm 2 matskedar margarin i en kastrull blanda ner 3/4 dels dl mjöl, 7 dl lättmjölk och ost efter önskemål Låt sjuda i 5 minuter.

Varva köttfärs ostsås och lasagneplattor i en ungssäker form, avsluta med plattor och häll de sista av såsen på toppen! Häll på mer ost On top om ni tycker att det behövs. Låt stå på 225Grader i ca 40 min! Alt. känn med gaffel eller liknande så plattorna är mjuka!


Jag rev ner 3 st morötter i köttfärsen eftersom jag tycker det passar riktigt bra till detta.


Så enjoy!!

Tom gästbloggar

0 Läs mer >>

Tom har lagat tacokryddad lasagne så nu är de dags att äta, visst ser de gott ut?

Middag

0 Läs mer >>
Hade tänkt sitta på någon mysig uteservering idag men de är inte längre planen. Jag vägrar sticka huvudet utanför dörren. Jag ska sitta här och lyssna på gamla reggae låtar istället och tänka på sommar i Uppsala och URF.





Wanna rewind the wint...

0 Läs mer >>
Killarna är och köper pizza nu och sen blir de poker.. Jag är riktigt grym på de kan jag säga;)

Pizza&Poker kväll

3 Läs mer >>

Tom och jag har varit i Uppsala idag och hälsat på mina föräldrar. Först blev de en snabbfika hos pappa och sen åkte vi ut till Björklinge och åt påskmiddag hos mamma, de va jättegott! Efter maten övningskörde jag, letade påskägg och till sist fikade vi och spelade Vem vill bli miljonär:)


          Titta så fint mamma har gjort <3

Påskmiddag

0 Läs mer >>

Ferre

0 Läs mer >>

 


Idag på väg till jobbet.

Vad har SL för proble...

1 Läs mer >>
Dags att åka och göra något vettigt.


Mot jobbet..

0 Läs mer >>

Många som är lediga idag, har du inget att göra så rösta på min bikini ;)



Minns ni min tavla "Peace" som jag la upp här i bloggen den 22 Mars? Här har ni den som bikini:D Gillar du den så tryck här för att rösta!



Min designade bikini på NELLY.COM









Långfredag

0 Läs mer >>

Blev en snabb fika på cafe60 med Tom och Carl, ska upp och jobba imorgon.
Till er som satt breve, ni får ursäkta vår högljudda och dåliga humor:P

Cafe60

5 Läs mer >>
Ska ner på stan nu och hitta på något kul, vi ses senare:)

Stockholm city

0 Läs mer >>

Fick ett sms från Sanna idag:

"Fotografen vägrar att ta kort av mig naken i ett påskägg med fjädrar i röven, gult nagellack och röda kinder. Så de blir inget påskkort från mig i år heller. Men jag önskar dig en Glad Påsk iallafall:)"



               ...och fick typ den här bilden i huvudet!

Glad Påsk

3 Läs mer >>
Så härligt med sol på balkongen.. hörde tillochmed fiskmåsar, då kan man verkligen drömma sig bort:)

Äntligen vår

1 Läs mer >>


249:- på Kappahl

Min nya väska