0 Läs mer >>







You belive you´re in control..
But you´re not in control..
It´s an illusion..







Lucid illusions

1 Läs mer >>
..Nää, förhoppningsvis inte. Men man vet ju aldrig med Stockholmstrafiken, den gör som den känner för, stannar
för 1 cm snö exempelvis.
Btw, har ni sett Max reklamen? "Utan Frisco bröd känner Max burgaren sig naken, rädd, expooosed.." kul, men dom borde ha varit liiite snabbare:P så hiss eller diss? Diss!

...jag borde kanske försöka tänka på nått kul..?

Insnöad

0 Läs mer >>
Proggressive trance

S.U.N Project - never...

0 Läs mer >>

Vi har en stegtävling på jobbet just nu och jag kan bara säga att jag ligger bra till hehe. Har vart på gymmet två dagar i rad o kämpat för laget, och de ska bli varje dag den här veckan. Team Victory ska ta hem de här!

Stegtävling

0 Läs mer >>
Min absoluta favoritlåt, blunda och lyssna på hög volym!


Psytrance

Chromosome-the spirit...

0 Läs mer >>

Kändes bra att börja dagen med välgörenhet. Jag valde att skänka till Radiohjälpen.

SMS-gåvor till Haiti - 50, 100 eller 200
till 72 999. Skriv endast beloppet som meddelande.

Haiti

0 Läs mer >>
För första gången ser jag svenska skådespelare som faktiskt är spelar trovärdigt! Allt annat låter så påläst och dött men inte i den här filmen. Mycket värd att se!

Snabba cash

0 Läs mer >>
Igår när Jimmy och Lollo kom hit kollade vi på film och åkte ner en sväng på stan och åt lite mat. Ikväll efter jobbet ska Tom och jag se snabba cash:) Måste skynda iväg nu, ha en bra dag!

Söndag

0 Läs mer >>
Redan hemma från jobbet, Tom o Robin hämtade mig utanför jobbet, schysst:) Jimmy o Lollo kommer snart hit, få se vad vi hittar på. Tom och jag sköt upp bion till imorgon istället. Hörs senare!

Lördagskväll

0 Läs mer >>

Dags att åka och jobba helg:)

Liljeholmstorget

0 Läs mer >>
Igår kväll var de trevligt hos mamma, vi tittade på film från hennes resa, pratade och jag testade hennes yantramatta och sollampa. Imorse vaknade jag dock med världens huvudvärk. Det tog inte lång stund innan det traditionella bråket sattes igång och jag orkade inte så jag stack direkt. Önskar att de inte skulle behöva vara så jämt! Åkte in och träffade Rosie i stan och tog en fika. Sen åkte jag tillbaka till Stockholm och Tom hämtade mig på station. Vi åkte till Sara en stund och firade henne och nu har vi bunkrat upp med godis och ska kolla på American gigolo, så rolig film!

Love Stockholm

0 Läs mer >>

Hade jättekul igår kväll när jag fikade med Julia och Rosie på storken. Så härligt att vara tillbaka i Uppsala så de är sjukt! Va dock halvt förvirrad när jag kom hit eftersom man faktiskt stöter på folk man känner och känner igen hela tiden, annat är de i Stockholm där man går runt i sin lilla privata bubbla. Sov hemma hos mormor o morfar, dom är alltid så snälla och mysiga. Mormor och jag brukar sitta och prata i timmar om allt och spela kort, dock hann vi inte så mycke den här gången för jag ville ju hinna träffa mamma också såklart. Så nu är jag i Björklinge där jag är uppväxt. Väntar på att mamma ska komma hem från jobbet så vi kan gå ut o gå en långpromenad med Fraschoff (Frasse, deras hund). Imorgon ska jag tillbaka till stan och träffa vännerna innan jag åker hem. Saknar Tom, han beställde biljetter till snabba cash i helgen, dunder:)

Hemma hos mamma

1 Läs mer >>
Nu drar jag och hälsar på vänner och släkt. Har saknat alla så mycke!


Hej då Stockholm, Hej...

1 Läs mer >>

Hittade en grupp idag på facebook som faktisk va värd att gå med i.. Vi som älskar att sova men ändå sitter uppe halva natten, oemotståndligt! Ska ta och dra mig till sängen nu, ser fram emot morgondagen!

Facebook

0 Läs mer >>
Har precis kommit hem ifrån jobbet nu. Lagar kycklingfilé med capelli fullkorns dinkel. Tom är på hockey, AIK mot några.. Dom leder i allafall med 2-0. Är ledig i tre dagar nu eftersom vi inte får några varor på torsdag. Sanna o Linnea kommer inte till Stockholm imorgon för att hennes kille skulle inte jobba här då, men dom flyttar ju snart hit:) Jäklar vilket punktformsinlägg de blev:P

Inlägg nr 100

0 Läs mer >>

Dags att åka och jobba, ha en trevlig kväll!

Time to work

0 Läs mer >>

Typiskt! Missade Moderna museets utställning Dalí Dalí med Francesco Vezzoli med 2 dagar! Igår på gymmet såg jag på nyheterna att de hade slagit publikrekord med 200 000 besökare. Skulle kolla upp öppettider nu och till min besvikelse missade jag allt. Varför varför varför visste jag inte om att utställningen pågick för? Salvador Dali är både min och Toms favoritkonstnär med sin surrealistiska stil! De va en av alla saker jag föll för hos Tom, att han visste vem han var och hade en tavla hemma med honom.. observera, en av allt jag föll för, kanske är mer rätt att säga att de va ett plus i kanten haha.


galatea of the spheres

Salvador Dali

1 Läs mer >>


Min lillebror är världsbäst på att göra musik, han har gjort över 100 låtar och alla är masterpiece! Just den här är 2 år gammal.


The real future sound

0 Läs mer >>
Efter många sökord och googlande hittade jag en adress i ett forum. Här kan du beställa en lightbox www.androvmedical.se 

Lightbox

2 Läs mer >>
Usch fy och bläh, nu är jag trött på gråa moln, isfläckar, snö och tjocka vinterkläder. Mitt humör påverkas väldigt lätt av vädret så just nu känner jag ingen lust eller ork för någonting, trött, lat, eeexpoooosed, samtidigt som jag är grymt uttråkad. En ond cirkel med andra ord. Uttråkad till max men har inga pengar eller ork att göra något så jag har ändå inget annat val än att stå ut i 6 dagar till.
Men de kan finnas en lösning, Tom jobbar ju som elektriker och har firmabilden ståendes här utanför. En granne hade ringt dit och ville ha hjälp med något hemma så han stack dit förra veckan. När han kom hem berättade han att dom hade ett rum med vita väggar, endast en fotölj och en sollampa. Mamma har också en sån och hon har pratat mycke om att att de bara är solen som kan få kroppen att producera K vitamin, som behövs för att vi ska må bra. Vet inte om lampan lyckas med de men jag måste iallafall ha en sån lampa! Ska söka reda på nån att beställa nu direkt!


Sol terapi

2 Läs mer >>
Jag är så sjukt glad! Sanna Åhning flyttar till Drottninggatan här i Stockholm den 1 Mars! Har kännt henne sen jag va 7 år och hon är som en syster för mig! Så sjukt glad nu alltså!! Och förstå att hon kommer bo mitt i city! Ska åka iväg till Nordea nu, dom krånglar som vanligt. Jag gjorde en retur på Thernlunds 30/12 och dom har fortfarande inte satt in pengarna men butiken har fört över dom..

Överlycklig

2 Läs mer >>

Jag är kär..

 

Michael Kors

2 Läs mer >>
Skulle ha jobbat idag men lägger dom timmarna på torsdag istället. Känns extra tråkigt att jag inte kom iväg till Uppsala eftersom jag hade kunnat stanna kvar ett tag. Men de är så de är efter jul.
Tom köper bilen idag klockan fyra så nu när han har egen bil och inte bara firmabil kan vi åka till Uppsala någon dag snart när de passar. Ser fram emot onsdag då Sanna och Linnea kommer till Stockholm:)

100118

4 Läs mer >>

 



Forever 21

2 Läs mer >>




Alexander Mcqueen

Heta skor

0 Läs mer >>
Har precis lagt nya slingor i håret och ska kolla på the hills och project runway nu.


Eftersträvar att ha samma färg som Lauren

Lauren Conrad

0 Läs mer >>
Jag håller just nu på att ta fram ett nytt utseende för bloggen, så helheten kommer att se rätt konstig ut nu under en stund..

Uppdatering av bloggd...

0 Läs mer >>

Längtar..

0 Läs mer >>
Jag trodde att vi skulle åka till Uppsala idag, men han köper ju inte bilen idag, han lägger bara handpenning..

Missförstånd

0 Läs mer >>
Vi har precis kommit hem från Sats och vart o kollat på bil på Michell o company. I lokalen hade dom en jättehäftig papegoja som imiterade billjuden, bland annat lås/lås upp ljudet! Vi ska tillbaka imorgon och lägga handpenning o så. Sen har vi planer på att ta en biltur till Uppsala. Robin är här o vi ska fixa lite middag nu, lövbiffsrullar med fetaost och valnötter i med bulgur.



Köpa bil

3 Läs mer >>

Jag börjar inte förrän vid 12.45 så just nu har jag en lång härlig sovmorgon. Klockan 06.00 ringer tre olika larm, som ställs på snooze, som ringer igen, och ställs på snozze, SOM ringer igen.. Ja ni fattar, till slut kommer Tom upp. Men vem va de som vaknade av alla larm. Smiiiile. Jag har gjort otaliga försök att somna om men då har fyra katter stått utanför dörren o mjauat för att jag ska ge dom mat.


Tjock(m)issarna

morgonpigga katter bo...

0 Läs mer >>
En av våra största reklamfilms skådespelare kom in på Kappahl idag och bad mig ringa väktare. Jag ville förstås veta varför, och han avslöjade då att han skulle lämna igen stöldgods! Gissa om jag blev förvånad! Mina tankar for iväg till Winona Ryder händelsen för ett par år sedan då hon greps för snatteri, men dock var det ej denna skådespelare som snattat, utan en kompis som ville göra rätt för sig (Y) .Kan även tillägga att de inte var stöldgods från oss.


Dagens kund

0 Läs mer >>
Denna musikstil kanske är ny för många utav er, genren heter psytrance (psykedelisk trance), den kan som mänga andra musikstilar delas in i mindre grupper som fullon, progg, dark, goa, melodisk osv.
Min lillebror har gjort psytrance i flera år, han började när han va 14 år. Jag har många favoriter och här är en utav dom.


Psyshines MySpace finns i mina länkar till vänster:)

Psyshine

0 Läs mer >>


Våren på Kappahl

New arrivals

3 Läs mer >>
Jag ser upp till alla som kämpar för att nå sina mål och drömmar. De som tar sig genom motgångarna och reser sig starkare. Har en gammal barndomsvän som dansar och är grymt duktig på de, hittade henne nyss i en musikvideo och vill gratulera henne till framgången!





Framgångsrika människ...

0 Läs mer >>
* Tvätt (pågår)
* Plugga körkortet
* Hämta nya nycklar
* Träna

Dagens planer

0 Läs mer >>
En av de finaste låtarna jag vet.. 

 

Written in the stars

3 Läs mer >>


Clara va här i Stockholm i fredags och vi hade jättetrevligt. Vi startade dagen med en fika och sedan följde ett par timmars shopping. Tråkigt nog kan jag inte fota det eftersom kameran åkte i golvet. Men jag kom hem med en jeansjacka, två halsband, en festväska, en mössa, två linnen, tre toppar, en kofta, Id foundation Id bronzpuder med borste, dags att rensa ut lite gammalt nu. Efter shoppingen lunchade jag och Clara med hennes mamma och hennes kollega, sen åkte vi till min nya arbetsplats. Jag älskar min arbetsplats men de känns tråkigt att Clara och jag inte jobbar ihop längre. Efter rundturen åkte vi till mig, drack lite vin, åt tacos och fixade oss lite. Vi avslutade kvällen med ett par öl på ett par pubar i stan. Skriver åter igen att jag saknar Uppsalas uteställen! Verkar som att man måste gå ut på Stureplan för att gå ut på en frescht ställe. Uppsala däremot har nästan bara frescha ställen såsom Birger Jarl, Gillet, Platina, Blue moon, Kalas (people or what u call it now), till och med Orange är freschare än ställena i Stockholm..

Igår jobbade jag hela dagen. Tom och jag pratade om vad han vill göra i framtiden. Han är ju jätteintresserad av kost och träning och vill gärna utbilda sig till kostrådgivare utöver att han är elektriker. Vi har bollat lite med tanken, vilka kunder han man som kostrådgivare, vart finns arbetsgivarem och går det att livnära sig på? Har ni någon aning?

Idag har jag bara tagit de lugnt hemma, vart på en långpromenad bara. Imorgon har jag en massa att ta tag i så jag kände att de skulle vara skönt med en helt ledig dag och de har de varit. De va många månader sen jag hade en dag helt utan saker som behöver göras. Man uppskattar sysslor och måsten mer efter att inte ha haft något alls att göra tycker jag.




Clara och jag på BJ för ett år sen.

Catch up

2 Läs mer >>

Imorgon kommer världens bästa Clara till Stockholm och hälsar på! Saknar hennes spralliga personlighet som får vem som helst att bli glad:D Våra plans är fika och shopping nere på stan, åka till nya Kappahl butiken som jag jobbar på och dra ut på kvällen.

 

 

 

Longing for friday

0 Läs mer >>



Vit blus 299:- Kappahl Vit/svart randig top 149:- Kappahl Jeans blus 349:- Kappahl

3 vårfavoriter

0 Läs mer >>
Tom och jag har gener för riktiga supermodeller, eller? Hahaha..


Söta barn i framtiden...

6 Läs mer >>

Idag hade jag en tanke som vandrade vidare av sig självt.. En sån där som man efter ett tag kommer på sig själv, drömmandes i en tankebubbla långt borta. De va på bussen som jag reflerkterade över hur kort arbetstid jag haft idag, då jag bara jobbade mellan tolv och tre. De gick ju så fort, tiden. Men tänk om jag suttit i en busshållplats och de stått att bussen går om tre timmar, då hade den tiden varit oändligt lång.. visst?
Där skenade tankarna iväg mellan olika situationer. Har man något att göra så har man ju inga problem med att syssla med det i tio timmar, men hur länge är man villig att vänta på ett flyg? Skulle du stå ut med att vänta på ett flyg i tretton timmar, tjugosex timmar, femtioåtta timmar? Det skulle innebära att du troligtvis får sitta ner mestadels av tiden, känna dig väldigt instängd, rastlös och irriterad? Därifrån kom jag att tänka på fängelsestraff.. Vi kan tycka att tre år för mord är väldigt väldigt lite. Men tänk dig då att sitta i en busshållplats i tre år! Där har du åtminstone valet att kunna gå därifrån..


Tidsperspektiv

0 Läs mer >>
Åh, jag älskar när vårkläderna kommer in med alla dessa glada färger! Men på tal om jobbet, vad hade hänt idag? Man kan väl säga att gallerian hade de bakvända rekordet i antalet besökare. Men de är väl lite förståeligt nu också efter all julhandel och mellandagsrea. Folk har helt enkelt tagit en liten shopping-paus. Eller så kanske dom är på semester som min chef, hon är just nu i Turkiet, tänk va skönt att sola och bada! På tal om min chef så satt jag idag och grubblade över ett namn hon sa förut, ni vet när "de sitter på tungan".. Men till slut kom jag på de. Speedy Gonzales! Min chef skämtade om honom förut och jag visste inte vem de va så nu har jag youtube:at honom.


Vi har nog en liten speedy gonzales i oss allihop:D

Vårkläder

0 Läs mer >>

Tom och jag har satt upp våra nya tv hyllor idag, de blev riktigt bra. Jag funderar på att börja en dansk distans kurs i inredningsdesign. De skulle vara jättekul att lära sig och de kan även vara till hjälp i mitt karriärsmål att bli dekoratör.


Inredning

0 Läs mer >>
Men inte här hos oss.. Jag stekte lite kyckling och kokade äggnudlar, snabbt och bra. Nu ska alla kolhyderater minskas betydligt till sommaren. Tom deffar, jag dietar.. Vad är skillnaden egentligen?
Igår åkte Tom och jag till Sara och David på Södermalm och gick till Vitabergsparken vid tolvslaget, de va jättetrevligt. Ska dra mig tillbaka till soffan, har redan sett Smekmånaden och Sliding doors, skönt att de visar många bra filmer idag. Funderar även på om jag ska passa på att göra slingor, men de blir senare isåfall.


Fint? Vill ha slingat igen till sommar ´10


Den stora äta-pizza-d...