0 Läs mer >>
Jag slänger ihop allt i ett inlägg här om vad som hänt den senaste veckan..

Jag, Tilian, Ninni och Wilmer följde med killarna på deras hockey bockey häromkvällen. Dom förlorade tråkigt nog, men de var kul att träffa Ninni igen.

I Tisdags var vi på en hemlig sak ;)

I Torsdags åkte vi och lämnade Tilian till Linn & Thomas, för jag skulle jobba på Fredagen. Han blev jätteglad när han fick syn på dom och började vinka med hela armen:D Tyvärr blev de ju inget jobb..:( Jag vaknade klockan 08.00 på morgonen med migrän och allt vad de innebär. Jag gick upp och tog 2 alvedon och gick och la mig igen för att sova en stund till och hoppas på att de skulle hjälpa. Tyvärr gjorde de inte de, men jag tyckte de var på tok för sent att ringa och sjukanmäla mig.. Så jag fixade till mig och åkte dit för att dom skulle kunna ta sina luncher, ringa in en extra och så. Bussen var ingen trevlig resa.. När jag kom fram förklarade jag läget och jag hade tur för en annan tjej var där och kunde byta av. Jag fick julklappar av jobbet och kunde åka hem direkt. Väl hemma igen var jag sängliggande fram till elva på kvällen.. Totalt värdelöst!

I Lördags efter att Tom nyktrat till från julbordet åkte han och hjälpte sin pappa. Där fick han en gåvagn och 2 mössor av Torbjörn och Anki och en mössa från Baltazar, tack så jättemycke! Mössorna är jättesnygga och gåvagnen är perfekt nu, Tilian tycker den är jätte rolig och kan t.o.m vända den:D Efter de hämtade han Tilian hos Linn. Dom hade varit ner på stan:) På kvällen kom Sanna Rikard Linnea o Liam hit och åt middag och tittade på julkalendern med oss.

Idag ville Tom att vi skulle hitta på något. Först föreslog han julmarknaden på Skansen och vi åkte dit, men väl där så ångrade vi oss och gick till Skansen Akvariet istället. Tilian var mer intresserad än vad jag trodde han skulle vara, jättekul! Vi hade de jättemysigt, vill spola tillbaka tiden<3

Just de, igår fixade vi bästa botemedlet för att klara vintern. SOLSEMESTER I MARS! Nått att se fram emot:D




Söndags utflykt

0 Läs mer >>
Snart ett år gammal, herregud!

Nu kan han stå lite längre stunder utan att hålla i sig i något. Han kryper upp själv i soffan. Han går jättebra om han får hålla mig eller Tom i ena handen<3 Så tittar dom två övre framtänderna fram nu E(:






Tilian 11 månader

1 Läs mer >>
Wow, lägenheten hann inte ens läggas ut på nätet innan den vart såld :D Möte och kontraktskrivning hos mäklaren imorgon!

Har jobbat i jultomtens verkstad hela helgen (Kappahl), haft jättekul! Tom och Tilian har hälsat på hos farfar och Anki och fått besök av farmor Linn och Thomas:)


















Lägenheten såld rekor...

0 Läs mer >>
Flera har undrat vad Tilian önskar sig i julklapp.. Om han kunnat prata tror jag att han hade sagt att han önskar sig sakerna nedan. Men jag och Tom tycker även att han behöver kläder och påslakan :)




Snickarbänk, Sparkbil, Gungdjur Elefant, Åk drake, Sångpåse. Finns på tex. http://www.bestkids.se

Tilians önskelista