2 Läs mer >>

 





 



Morföräldrar & moster...

1 Läs mer >>
Igår kväll va vi hem till Sanna som fyllde 24 år. Vi blev bjudna på middag och tårta, mycket gott:) Linnea fick sin present en vecka tidigt eftersom hon fyller på samma dag som min mamma. Den verkade hon tycka om! En Hello Kitty väska som fälls ut till ett minikök. Den satt hon och lagade mat vid och serverade med tallrikarna, bestiken och kopparna som följde med. Så söt!

Tilian var finklädd i en supersöt pullover som Calles mamma har stickat, matchandes med mössan som vi fick av dom i julklapp:D Så gulligt av dom!



Sanna 24 år

2 Läs mer >>

Idag på eftermiddagen lyckades jag prata Tian fram till ett litet leende, som snabbt var över. När Tom kom hem från jobbet så satt jag och fotade honom. Precis när jag berättar att jag fått ett litet leende tidigare på dagen, så ler han, stort! Och bäst av allt.. Jag lyckades fånga det på bild! Första riktigt stora leendet:D

 

 







Titta, jag skrattar!

1 Läs mer >>

Kärlek

1 Läs mer >>
Nu är Tilian 1 månad gammal. Han har kunnat fixera blicken sen över en vecka tillbaka och följer föremål med blicken. Han är stark i både nacken och benen så är man försiktig och beredd på att ta emot så kan han hålla huvudet uppe en stund och stå upp i knät. Imorse låg jag och pratade och tittade på honom och jag fick ett par små drag på mungiporna, så snart kommer nog det första riktiga leendet. På nätterna sover han i vår säng. Han skriker till 2 gånger per natt och vill ha mat, annars så ligger han antingen och tittar ut i rummet och gör konstiga ljud eller sover. På dagarna varierar de rätt mycket hur han är. Vissa dagar är han nöjd och ligger och tittar, andra sover han i timmar (speciellt vid besök) och andra (som idag) är han jätte gnällig och vill ha uppmärksamhet hela tiden. De resulterar i att jag inte kan gå en meter utan att han skriker rätt ut. Med bärsjal fungerar det, svårare är när man verkligen behöver gå ifrån, som för o dusha tex. För övrigt somnar han så fort man sätter han i bilen eller lägger honom i barnvagnen. Hans ögonfärg går ännu inte att se, den varierar något enormt. Den har tyckts blivit mörkbrun, sen lite ljusare bruna som Toms ögon, sen har dom också sett gröna gråa och blå ut(!) Så det där får man nog ge lite mera tid.

Men en liten ängel är han i vilket fall som helst. Så glad att han finns i vårat liv. Jag älskar mina killar<3

1 månad

0 Läs mer >>
Idag tog jag barnvagnen och gick till barnmorskan för att Tian skulle mätas och vägas på nytt. Han väger nu 4270g och är 53cm lång. Han låg exakt på kurvan för normalvikt, så bm sa att vi tolkar hans signaler helt rätt. Kändes bra att få lite bekräftelse på det^^,

O så dagens stora glada nyhet! Theo är född, 4205g och 51cm lång:D Äntligen! Cathrine fick värkar den 7 feb (jag fick 7 jan) som gick över, men precis som för mig kom dom tillbaka flera timmar senare. Hennes förlossning verkar dock ha gått mycket snabbare, för Theo tittade ut 10.49 idag. Ser fram emot mammahäng;D

Tian o Theo

1 Läs mer >>
De här måste ha vart mina 4 snabbaste och bästa veckor i hela mitt liv. Lillkillen är redan 1 månad i princip, tänk va fort de kommer gå tills dess han är 1 år. Eller är så gammal att han flyttar hemifrån! Nej, tiden kan stanna nu.. Älskar varje sekund med honom.
Idag har vi varit till Liljeholmen. Vi stötte på Camilla Kevin och Putzi vilket var perfekt, för då hade Tom något att göra medan jag var hos frisören. Sen åkte vi hem till Toms pappa och åt middag.

Nu ska vi mysa lilla familjen, sista dagen innan Tom börjar jobba igen.


Lilla älskling 4 veck...

0 Läs mer >>
Är de bara jag som missat att Vischy, Biotherm, Lancome, Loreal, Garnier, Maybeline med flera produceras och ägs av samma företag?

Trodde de var konkurrenter, guess I was wrong..







Bra förvånad..

1 Läs mer >>

Vart är min napp?!

1 Läs mer >>
Jag har varit på vårdcentralen med min remiss. Först 3 st drop in besök (för att få en liten bild av hur mitt blodtryck ligger till) och sen en tid hos läkaren. Måste byta vårdcentral snarast, så sjukt missnöjd med denna.
Första besöket var ok. Andra besöket bad hon i receptionen mig att vänta ett ögonblick, sen försvann hon.. Jag stog där i 10 min innan den andra receptionistan frågade om jag fått hjälp, då hade den första "glömt" mig.. Tredje gången hörde jag en annan missnöjd patient som klagade på att hon suttit och väntat i 40 min på dr. Lars.. Ursäkten var att han låg lite efter.
Tydligen låg han fortfarande efter när jag på morgonen dagen efter fick sitta och vänta i en halvtimme.. Jag brukar ha överseende men sådant så jag klagade inte, men de va väldigt jobbigt psykiskt eftersom jag visste att Tilian satt med Tom i bilen och var jätteledsen och behövde åka hem.. Droppen var när läkaren visade sig vara väldigt oproffessionell, hade ingen koll på att jag vart in 3 ggr som jag blivit tillsagd och jag fick rätta honom om remissen. Sen var det smågrejer som att hans första fråga var vart jag jobbar någonstans (?) och han blev störd av tunnelbanan som ligger precis utanför.. Kanske inte låter så farligt, men bara att se honom får en att tvivla på om han verkligen är läkare.. En läkare för mig är en man som håller kroppen i form och vet vad han pratar om och inte en fet fumlig och halvsvettig man med nollkoll..
Betalar inte ett öre till för den "vården".

Men blodtrycket hade iallafall sjunkit för varje gång jag gått dit så nu slipper jag gå och kolla det, jätteglad för de!

Byta vårdcentral.nu

1 Läs mer >>

Härlig promenad

1 Läs mer >>
I Lördags åkte vi till Motala och sov kvar hos Toms morfar som fyllde år. De var jättetrevligt. Toms syster, moster Li och hans morbror med fru och barn var också där. Jag blev så kär i hans morfars hund, en Eurasier. Tom och jag är överens om att skaffa en sån om vi skaffar hund någon gång i framtiden:)

 













Motala