0 Läs mer >>
Idag äntligen fick vi se vår lilla älskling i 4D. Han låg mest och sov och gömde ansiktet bakom ena armen. Barnmorskan skakade om honom flera gånger för att han skulle vakna till, kändes lite obehagligt, men han satte bara handen för munnen och gäspade för o visa att han faktiskt sov! Ett par bilder lyckades vi iallafall få och hela undersökningen är inspelad, supermysigt att titta på:) Nästan bäst av allt var att den här barnmorskan flyttade tillbaka tiden till vart jag hade räknat ut BF från början, 7 januari:D Så nu kan jag med nöje följa bebisens utveckling vecka för vecka utan att vara osäker.
..o Tom som inte lyssnade på mig när jag sa att den förra barnmorskan måste ha fel. Jag både förklarade att jag va säker på tiden och jag hade en digital provsticka som bekräftade att de stämde, men han litade mer på barnmorskan och hennes mätning. Tji fick dom..


Lilla älskling gömmer sig<3



Lilla killen väger nu 816 gram<3




..Vill man göra ett sånt här ultraljud så finns det på Tittutkliniken på Östermalm och kostar 1700:-

4D

0 Läs mer >>
Nu längtar jag så jäkla mycke efter 4D ultraljudet och att få se våran lilla plutt<3 Bara en dag kvar.. Nu fixa sig och åka och jobba:)

Just de.. jag fick ett svar igår från Försäkringskassan att jag får ett svar om 3 veckor.
Igår när jag hade lagerdag hoppade min chef in och gjorde den åt mig. Hur snällt som helst, men de känns inte bra att hon ska behöva göra det! Jag vill inte behöva särbehandlas, jag vill kunna göra jobbet jag är betald för.. Det är väldigt frustrerande. Får jag inte ärendet beviljat, tycker jag synd om mina jobbarkompisar den dag de blir gravida.. De är inte ett kontor vi jobbar på!

Kan inte idag vara im...

1 Läs mer >>
I lördags var Tom och jag på lilla Linneas dop som ägde rum i Adolf Fredriks kyrka i innerstan. Sanna hade styrt upp allt superbra! Hon hade två uppträdanden med jättefin sång i kyrkan och efteråt hade hon lånat en lokal nära kyrkan där vi åt jättegod buffe som hon och Kidja hade kämpat med i över ett dygn:)

Vacker sång


Jag fick äran att bli gudmor till Linnea


Linnea som redan är 1,5 år fick testa något som prästen aldrig gjort förut, nämligen att bada i själva dopkaret:P


God mat


Prinsessans presenter


Hon fick en prins direkt av mig, så slipper hon ett massa onödigt letande:P



Ja Sanna, bara ett år kvar till nästa dop då:) Hoppas du också får en liten grabb<3

Linneas dop 25/9-10

0 Läs mer >>
Försäkringskassan ringde till Alice idag och de verkar som att jag inte får vara ledig dom två sista månaderna innan BF. Fick ju avslag för ett par veckor sen men jag överklagade, men dom verkar stå fast att jag ska jobba höggravid under julrushen.
Jag känner mig själv, jag kommer inte stå passivt och titta på när kunder trängs och personalen stressar. Jag rycks med lika mycke som alla andra.. samtidigt som man inte får stressa.. Min mardröm är att jag kommer hem slutkörd från en stressig dag på jobbet och vips är de dags att föda. De är ju de dom vill, att jag ska jobba tills jag föder. Men att låta andra butiksbiträden få ledigt, andra perioder under året som inte är stressiga, de e okej?

De är inte ett dugg kul att vara gravid.. Har haft en riktigt jobbig halsbränna ett tag nu, men idag blev de bara för mycke.. Gick och köpte Samarin efter jobbet och tvingade i mig, men de hjälpte ju lagom mycke.. Gravidbesvär...
Tom och jag åkte och letade barnvagn idag och hittade en hos babyproffsen som vi kanske hämtar imorgon. Vi kan absolut ingenting, men en kombivagn låter som en bra idé att ha.


Gesslein f6, vad tycks?

Halsbränna..

0 Läs mer >>
Åh, jag blev så glad när jag va hos pappa i Söndags! Han skickade med mig lite saker som va mina plus min favoritfilm.. Nilecity 105,6! Vet inte hur många gånger jag sett den, men den är alltid lika kul:D


Nu förstår jag hur de måste kännas att vara stor som ett adoptivpäron:P

Adoptivpäron

3 Läs mer >>
Va hos barnmorskan idag och lyssnade på Tians hjärtljud för första gången. Jättemysigt, lät litegrann som ett tåg haha! Efteråt åkte jag och träffade Sanna en stund. Vi käkade lunch och köpte lite dekoration till dopet på lördag:) Har varit så trött hela kvällen så de blir snart till att gå o lägga sig. Blev tillsagd att käka järntabletter nu, vilket jag redan gör fast inte varje dag. Jag har kännt mig relativt pigg ändå men nu är det alltså dags..


Ställa sig på vågen fick man ju göra också.. 9 kilo tjock har man blivit.

Hjärtat

0 Läs mer >>
Har hört att barn blir lugna av att höra musik de känner igen från tiden i magen. Så jag har bestämt mig för att testa:) De spelas både barnvisor och ambient. Känns lite knäppt att sitta med en datahögtalare mot magen men Tian verkar ju iaf gilla det. Eller inte gilla de.. beroende hur man väljer att tolka hans ökade aktivitet:P



De här är riktigt värt att se! När jag sökte på ambient kom den här upp o den är så grym! Den zoomar ut Universum så långt det går och sedan vänder de och börjar zooma in huden istället.

Ambient

0 Läs mer >>
Har vart i Uppsala och firat både pappa och mormor idag. Tack så mycket för god mat och fika Hannah och Pappa:) Tack också för dom fina ljus stakarna Hannah, riktigt höstmysiga:)
Nu sitter jag här och följer valet, de ser otroligt jämnt ut. Om rödgröna skulle vinna så föreställ er Mona och Ohly sammarbeta i riksdagen, med deras humör haha. Jag tror inte dom skulle tåla varandra efter ett tag. .
Hoppas på en stabil blå regering!

De kommer så småningom en bild här på mig och pappa..;)

Valvakan

0 Läs mer >>
Den här videon är lite kul eftersom Tom, Linn, Putzi, Kevin, och Ingrid är med i den:)
De är Camilla, Toms moster som är fotografen:)

Söta Kevin på stillbilden här nedan..

Petter - U & Me

13 Läs mer >>
Valet valet valet..
Vilka diskussioner de blir om man öppnar munnen..

Tydligen har jag lyckats provocera en del i släkten av att jag röstar på Alliansen, bland annat min bror som till och med sagt upp kontakten med mig för att jag äger honom i våra debatter (han har visat sig ha noll koll på politik och blir arg och gör person påhopp istället för att erkänna att han inte kan nått)!
Men till skillnad från honom så sa alltid mamma och pappa till mig att de är mycke viktigare att JOBBA än att ha SOMMARLOV! Tydligen lyssnade jag för mycke på mina föräldrar eftersom jag har jobbat sen jag va 12 år.

De här är mina åsikter, sen får ni förvränga dem bäst fan ni vill:
1. Det ska finnas jobb så de räcker till alla som kan jobba (observera KAN, jag menar inga whip-lash skadade, cancer-sjuka, fibromyalgi-drabbade människor) JAG MENAR främst unga som idag lever på soc och får lägenhet, mat, hygienartiklar, kläder, ALLT betalat av oss skattebetalare!

2. Jag betalar gärna skatt, men jag vill att den hamnar där den gör nytta! Inte i händerna på ungdomar som tycker att "wow jag är rik, jag har fått socbidrag o nu kan jag festa". Den får gärna hamna inom äldrevården för där har vi människor som jobbat hela sina liv och förtjänar de bästa! Till att bygga nya bostäder, till vården, till skolan och allt annat som skulle funka bättre OM ALLA KUNDE DRA SITT STRÅ TILL STACKEN!

3. Jag vill inte ha varken bensinskatt eller vägtullar, som rödgröna vill införa dels för o minska trafiken i tätort och få folk att tycka att de lönar sig med buss o tåg. Jag tycker man ska lägga pengarna på att göra elbilar mer effektiva istället!

4. De ska märkas en skillnad i plånboken även om man har de mest lågavlönade jobbet som finns! Jämfört med att gå på bidrag! Anstränger man sig och sköter sitt liv så ska de kännas också, annars kan man ju lika gärna låta alla vara arbetslösa!

Men det som mina kära släktingar har fått om bakfoten är att jag tror jag är överklass, att jag är egoistisk, att jag är girig osv osv. TACK FÖR DE! Då vet jag vad ni tycker om mig.. Men då har ni ingen aning om vem jag är och vad jag står.. Jag försöker att vara generös när jag är på besök, o framför allt bjuda min bror på de mesta när vi umgås.. ändå är han den som kallar mig girig?! Otacksamma ****.. Jag försöker åka och hälsa på er när jag har tid och ork, men hur många av er är de som gör samma för mig? De flesta har aldrig varit här och sett hur jag bor medans ett par har varit här en gång, thats it.


Ni kan jaga mig med eldgaffel om ni vill, för vad ni än tycker och tänker om mig, så tänker många andra precis som jag!


JAG KOMMER ALDRIG SE UPP TILL ARBETSLÖSA MÄNNISKOR, JAG BEUNDRAR DOM SOM VILL KOMMA NÅGONSTANS I LIVET! JAG SER HELLER INTE NER PÅ DOM SOM PÅ NÅGOT SÄTT BERÖVATS DEN CHANSEN!






Missförstådd

0 Läs mer >>
Usch, är på så dåligt humör idag.. En sak gör mig glad iaf och de är att se och känna hur de sparkar i magen.
De är ju faktiskt inte så många veckor kvar nu och vi längtar som bara den! Ska bli underbart att bilda en liten familj. Han har t.o.m Toms fötter ser man på en ultraljuds bild vi har (dom har en längre "ringtå" än stortå) <3 Om en liten stund ska jag beställa tid för vårt andra UL, 4D Premium. Då får man se barnet mer detaljerat och allt spelas in på en dvd. Man får även ett par bilder i färg och svartvitt:) Kostar 1700 hos www.tittutultraljud.se.

Lika bra känns de inte att försäkringskassan tycker att jag ska jobba höggravid mitt i julrushen. Hur kan dom tycka de är okej medans andra butiksbiträden får gå under andra perioder under året som inte är lika stressiga? Jag har skrivit en överklagan iaf som jag skickade iväg igår kväll. Få se hur de går..

Har lite o ta tag i nu här hemma..

23+6

0 Läs mer >>

Sen när blev de finare att leva på bidrag än att jobba som städare? Jag vet många som hellre går hemma o drar fötterna efter sig än tar tag i sig själva och tar de jobb dom kan få. Ingen är för fin för något jobb enligt mig, allt är finare än bidrag.
Men varför ska den som sliter sig upp på morgonen, städar toaletter o kommer hem helt utmattad ha samma inkomst som den som tar sovmorgon varje dag för? Den som sitter och glor på tv eller framför datan hela dagen, gör lite som den känner för och kanske hookar upp med likasinnade vänner och festar upp pengarna.. varför?
Vem är de som är värd pengarna? Han/hon som sköter sig och jobbar och kanske har en familj att försörja? Eller den andra som lever på bidraget kanske har fått både lägenhet och pengar av soc o inte behöver göra någonting mer utom att låtsas söka jobb!

De är fan inte ett rättvisst samhälle..

Det ska löna sig att ...

1 Läs mer >>

Bild på magen

0 Läs mer >>
Har kännt ett stort bloggsug nu den senaste tiden och de är ju inte så konstigt. De har hänt många bra och roliga saker och nu när de dessutom börjar bli kallare ute så är de svårt att motstå. Just nu har jag inte så mycket tid på mig att spika ihop ett bra inlägg eftersom jag ska iväg till jobbet om ett tag. Men bilder och lite mer från resan måste ju upp här snart, och magen vill jag ju dokumentera. Jag bjuder på ett roligt klipp tills vi ses igen :)


Dags att börja igen