4 Läs mer >>
Vad försöker artisterna förmedla till vårt undermedvetna?
ALLT jag skriver här (och oändligt mycke mer) går lätt att kolla upp på youtube och google!



Om du tittar noga i Rihannas video S&M så ser du på minst 5 ställen i videon texten "Rihanna the princess of the Illuminati".

Minns du Eminems versrad "As we move toward a, new world order" i låten Lose yourself? Har du ens funderat över vad han menar?

Jay Z rappar att han är "In the Mason" i låten Run this town som han gör tillsammans med Rihanna & Kanye West. Mason betyder Frimurare på svenska... I samma video bär Rihanna ett riddarkors kring halsen samt att alla tre vid ett flertal gånger i videon gör pyramid tecknet framför ena ögat. Lyssna noga på texten och fundera på vad dom sjunger om...

Walt Disney ska ha sagt "Get them while their young". Han sägs ha varit nazist och det finns en massa exempel på sexistiska undermedvetna meddelanden i barnfilmerna. I den förbjudna Kalle Anka filmen där Kalle är nazist sjunger en av soldaterna "We bring the world new order".

Rihannas soldater heilar till henne i videon "So hard", hennes första versrad efter det är "Yep, you noticed". Men jag tror inte så många ändå lägger märke till det ändå... I samma video sitter hon med Musse Pigg öron på en stor rosa kanon, vilket refererar till vad jag skrev ovan om Walt Disney. I samma video poserar hon dessutom framför en pyramid. Lyssnar man på låten backwards får låten en helt ny mening...

Jay Z har ett eget klädmärke som heter Rockawear. De har producerats en hel del kläder med bl.a. symbolism som frimurar ordens symbol (en passare och vinkelhak).

LL Cool J sjunger i låten I shot ya "Illuminati wants my mind soul and my body. Secret society. Tryin keep their eye on me". Prodigy har gjort en egen version som heter just Illuminati.

En annan låt av Rihanna "Wait your turn" är inspelad i en kyrka och ute på kyrkogården. Passande nog har Rihanna en piratlapp över ena ögat i videon.. Vad menar hon med att sjunga "The wait is over" och "Were taking over" samtidigt som hon symboliskt sänker sig ned över kyrkbänkarna?

Lady Gaga har ett ovanligt långt intro till Born this way. Bland annat nämner hon "the goat", (satanisternas demon Baphomet) och berättar om "It´s the beginning of a new race" och "How can we protect something so good without evil"? Man ser en pyramid av röda demoner med en ensam "härskare" på toppen. Senare i videon har väl ingen missat att hon har djävulshorn i pannan? Lyssnar man på låten backwards hör man bland annat Lady Gaga säga "I´m a singer of pop" och sedan hur hon ropar på hjälp.

I videon till låten Alejandro är Lady Gaga utklädd till en katolsk nunna med upp- och ner vända kors på ärmarna. Om man kollar videon på Vevo (youtube) så får man hela introt där soldaterna marcherar med en judenstjärna till höger och en pyramid till vänster.

I videon till Wiz Kalifas låt Black and yellow, står en kille brevid honom och hoppar med en svart och gul T-shirt med satanisternas demon Baphomet inuti ett pentagram.

Michael Jackson sjunger "Will me, thrill me, they can never kill me" i låten They don´t even care about us framför ett stort öga målat på väggen bakom honom.

Skriv Madonna Illuminati på google bilder och ta en titt på hennes jacka på första bilden. Skriv sedan Lady Gaga Illuminati och se första bilden som kommer upp.

2 dagar efter att Lady Gagas video till låten Edge of glory släpptes dog Clarence Clemons. Det är saxofonisten som sitter i trappen i videon. Han var som störst på 80-90 talet när han bland annat uppträdde med artister som Bruce Springsteen. Men hur ska man tolka att Lady Gaga sjunger "I´m on the edge with you" och att hon i slutet av videon återvänder in i sin brinnande lägenhet?

2 Pac gjorde en låt som heter Killuminati och sista albumet han släppte var The don Killuminati:The 7 day theory.

Lady Gagas låt Judas låg länge etta på låtlistorna. Vilket betyder att ungdomar världen över sjungit att dom är kära i Judas, utan att riktigt bry sig om eller veta vem han var och gjorde.

Rihanna berättar själv i en intervju att hennes o Jay Z´s låt Umbrella inte alls är en kärlekslåt, utan att den har en djupare mening och att man verkligen måste lyssna på texten (länkar det här nedan) kolla från 1:05 min. Den djupare meningen skulle kunna vara att när man delar upp meningen Umbrella ella ella eh eh eh så skulle de på en blandning av hebriska (som talas av judarna) och arabiska alltså betyda Gud finns inte. http://www.youtube.com/watch?v=HT2I2ppAL2k&feature=related

"If I could go back, I never woulda rapped. I sold my soul to the devil, i'll never get it back" rappar Eminem i låten Say goodbye Hollywood.

The Police första del i låten Every breath you take är inte direkt dom mest romantiska, fast man gärna vill tro att de är en kärlekslåt.. Låter snarare som att han sjunger om de totalövervakade polissamhället samtidigt som man bara ser hans ena öga.

Vad står ACDC för? Enligt vissa står det för Anti Christ Devil´s Children, men dom själva påstår att de står för Alternate Current Direct Current. Men man kan ju titta på omslaget till låten Highway to hell innan man drar sin slutsats...
Och vad menas egentligen med andra bandnamn som Black sabbath och Judas priest?


Nog om de amerikanska artisterna och nu till lite svensk media.



Skriv EN sak på youtube: Made in sweden. Kolla igenom den översta filmen.

I Swedish House Mafia video Miami 2 Ibiza visas upp-och nervända kors och djävulshorn i pannan.

I Ansiktets video till låten Äckligt visas ett pentagram som det står satan i, samtidigt som man i bakgrunden ser att korset vänds upp-och ner.

Adam Tenstas omslag till sitt senaste album Scared of the dark, har en vit pyramid med hans öga överst.



Ja, man kan hålla på hur länge som helst... Ändå är detta bara om delen media... Det trodde du inte va?


Subliminal messages