0 Läs mer >>
Mäklaren och fotografen var hit och fotade lägenheten idag, de läggs ut på nätet nästa vecka. Mäklaren tyckte våran lägenhet var den finaste av dom i vårt hus och sa att den skiljer sig. De bådar ju gott eftersom dom har sålt snabbt fast de varit orenoverade. Nu ingår ju dessutom fiber och telefoni i avgiften! Utgångspriset hon satt är 1.3.




Lägenhets fotograferi...

0 Läs mer >>
Idag var de dags att gå till tandläkaren, sist jag va där var för snart 3 år sedan... Hur som helst. Jag kommer in i de pyttelilla väntrummet som är tomt på personal men fullt av andra männsikor. Jag sätter mig.. sitter där en stund.. börjar fundera på varför de inte kommer någon personal så man kan amäla sig.. börjar reflektera över arbetsmarknadens nedskärningar.. och får till slut syn på en självinchecknings dator.. redan där hade jag kunnat känna mig dum som inte sett den med en gång, men icke.. knappa in ditt personnr.. jag knappar in mitt personnr.. tryck enter.. jag trycker enter.. inget händer.. självklart är det inte en tuchscreen jag står och trycker på! Men inte heller där känner jag mig dum.. till och med Willys har ju tuchscreen! Det går en minut.. de kommer en tandsköterska som ropar upp mitt namn.. ja, säger jag och studsar upp.. hon ser förvånad ut och frågar och ja heter Kim W... nej, svarar jag men tänker att de måste ju ha blivit något fel, hur stora är oddsen att två Kim är bokade halv 11.. men hon förklarar då att de var en man hon väntade på.. och tillade att Kim kan är ju både ett tjej- och killnamn.... nää äre sant? Stoppa pressarna! Men jag kände mig faktiskt inte dum där heller.. Jag tillförde bara väntrummet lite vardagskomik;P

Men de bästa..

Inga hål:)

 

 

Hos tandläkaren

0 Läs mer >>
Hannah Conny Jenny & Fredde har i stort sett hela helgen varit barnvakt åt Tilian. För flera veckor sen var tanken att Tom och jag skulle gå ut i Uppsala men man vet ju aldrig vad ödet har i beredskap. Nu blev de istället en massa hemmafixande. På Lördagen målade jag garderoben, toalettdörren, sovdörren och dörrposterna flera gånger för att få bort den gula färgen. De blev jättebra till slut! På Söndagen kom Torbjörn och hjälpte Tom med en hel del. Vi tog en paus och åkte till Uppsala och hämtade Tilian. Hos Hannah blev vi bjudna på mat och fika, jättegod wok som jag dessutom blir jättesugen på nu när jag tänker den! De hade gått jättebra med Tilian och de märktes för han verkade jättenöjd:D När vi kom hem igen fick vi panikstäda lägenheten inför morgondagens fotografering, och den blev finare är vad den någonsin varit:D

Lånade en bild från Facebook:)

Hannah & Conny barnva...

0 Läs mer >>
Sanna ställde upp som barnvakt Torsdag-Fredag för att jag skulle kunna jobba lite extra. Jag stannade kvar en stund medans Tom och hans pappa fixade lite hemma. När Linnea kom hem från simskolan var Tilian den hon hade sikte på när hon kom innanför dörren:D Dom är så söta! Fast de märks att Tilian inte riktigt van med barn i den åldern, han blir lätt ledsen. En stor guldstjärna till Sanna som orkade! Varje gång vi pratade i telefon var han ledsen och de är ju för att han vill ha all uppmärksamhet. När han fick sitta i Sannas knä gick de bra eller om hon satt brevid på golvet, men behövde hennes barn något så blev de liv i Tilian:P Sanna jag är barnvakt närsom om du vill hitta på något! ;)

De kändes riktigt super fantastiskt att jobba igen. Man får sån energi! Jag trodde att de skulle vara något som jag glömt bort, men när jag väl va där flöt allt på som att jag aldrig vart ledig:) Jag har fått ytterligare 3 dagar som jag kommer jobba nu snart och de ser jag fram emot jättemycke!

Tillbaka på jobbet

0 Läs mer >>
På Fredagen kom min saknade Julia hit och hälsade på:D Vi åkte en sväng till Liljeholmen och sen hem hit och lagade lite middag och lekte med Tilian innan hon var tvungen att åka hem igen. På Söndagen kom Mamma Maja Roger Mormor och Morfar hit på fika:D Tilian fick jättefina presenter. En porslinsfigur på ett bi från Rogers mamma, en hakklapp med Miranda-nallen på och en jättetuff badponcho med sköldpaddstryck på av mamma o Roger. Tack så mycke!








Förra helgen

1 Läs mer >>
Tom och jag satt och tog de lugnt framför tv:n tisdagskvällen för snart två veckor sen. Han bläddrade i tidningen och fick syn på en 3:a till salu längre ner på vår gata. Vi som trodde att de bara fanns 2:or här omkring! Den föll oss direkt i smaken och vi kontaktade mäklaren och fick en visning redan dagen efter. Vi gick dit och allt kändes bra! Helt nytt badrum och kök, stort vardagsrum, och två lagom stora sovrum. Men de finns en speciell detalj i lägenheten som man inte ser i någon annan och som vi tyckte var pricken över i:et;) Efter att ha pratat med banken lyckades vi få lån att köpa den! Tilläggas kan att vi redan hade ett lånelöfte på ett högre lån då villkoret var att vi skulle sälja Toms lägenhet innan vi fick lånet. Nu fick vi alltså ett lån ändå:D Vår första gemensamma och min överhuvudtaget första bostadsrätt :D Big smile!

Köpt lägenhet

0 Läs mer >>
Tom fick en mugg och choklad av Tilian imorse ;) Sen var vi ut och gick en långpromenad innan vi åkte till Toms pappa. Vi blev bjudna på hembakad pizza och kaffe. Jättegott!

Kommer bild senare..


Fars dag

0 Läs mer >>
I Fredags var vi hem till Sanna och Rikard. Linnea hade längtat efter sin Tilian. Dom kröp runt och lekte hela tiden. Sanna kämpade med sin livs första lasagne som blev jättegod! Hade lika gärna kunnat vara den hundrade! Lilla Liam är i startgroparna till att börja krypa så snart är de full fart i huset!

Linnea & Liam

0 Läs mer >>
I Tordags var Tilian på BVC. Läkaren undersökte lederna, om han utvecklat pincettgreppet, kan klappa händerna och lite sånt. Allt var jättefint, längden och vikten med: 74,5 cm och 10,5 kg.

BVC

0 Läs mer >>
Så var det äntligen dags att blogga lite. Jag börjar med förra Lördagen. Toms mamma och syster har under våren och sommaren haft stambyte hemma. Ett stambyte som dessutom drog ut på tiden, men som blev bra till slut! Så nu har dom äntligen fått flytta in igen och hade en fest med god mat och dricka. Ole utbringade en skål för mig och Tom som förlovade oss i Köpenhamn:) Så fick vi ett fint kort av honom och en vacker ros av Putzi, som nu står i köksfönstret. Tilian fick en tuff liten tröja av honom. Tack så mycke!

Här är teckningen som jag ritade för ett tag sen och som var till Ole.

Åter inflyttningsfest

1 Läs mer >>

 

 

Vem är Tilian mest li...

0 Läs mer >>
Tvåsiffrigt! Vår lilla buspojke är inte längre en liten bebis. Idag pekade han på mig när vi satt och åt och sa -Mamma, mamma. :D Han pekar på lampan när man frågar vart lampan är. Han tittar på blommorna, katterna, pappa osv. när man säger det. Han kommer när man ropar på honom och han börjar nog koppla vad byta blöja, dricka välling, sängen, äta mat osv. är. Han försöker ställa sig upp från att sitta på golvet nu utan att hålla i något, men än har han bara klarar de i sängen och då ramlat ihop snabbt igen. Han kan sitta och prata på med mig som att han verkligen har en massa att säga med miner och allt.

Idag har vi varit ute på långpromenad och tog en sväng förbi lekparken så han fick gunga lite. På kvällen kom farmor förbi och fick lite middag och kaffe:)

Jag ska göra ett inlägg så småningom om återinflyttningsfesten vi var på i Lördags. Utöver de blir de inte så mycke bloggande nu.



Tilian 10 månader

0 Läs mer >>

Tilian gräddnos

0 Läs mer >>
Tilian verkar ha återhämtat sig från febern men är fortfarande lite förskyld.
I Torsdags förra veckan bakade jag en hallonpaj och åkte till jobbet för att meddela att jag är redo att börja jobba igen om någon behöver vara ledig. Men bara helger eftersom Tilian inte går på dagis. Så i förrgår fick jag ett samtal från jobbet. Jag ska jobba extra en helg i December:D Wohoo!



On the way back..

0 Läs mer >>
De blev inte mycke sömn igår natt, Tilian var jättegnällig, men vi förstog inte varför. Vid fyra skulle vi precis åka till Jimmy som fyllde 21 år, men Tilian började kännas varm och de visade sig att han hade 39,1 graders feber. Han fick lite alvedon och glass, mat ville han inte ha. Han är förskyld också och verkar vara lite inflammerad i ena ögat. Han höll sig lugn på kvällen och somnade i vanlig tid men sov oroligt. Jag satt uppe långt in på natten och pratade med Jimmy på fb. Jag hörde Tilian prata i sömnen flera gånger så han fick lite välling mitt i natten för att sova bättre. Nu idag har han sovit två gånger redan! Han äter lite sämre än vanligt men febern har sjunkit till 38,1 grader.

Bild tagen av Linn i helgen:)

Feber

0 Läs mer >>
I Fredags var det äntligen dags för en mycket efterlängtad resa. Suzanne skjutsade oss till centralstationen där vi mötte Linnea och Calle för att ta tåget till Arlanda. De var jättesvårt att säga hej då till Tilian, han grät dessutom när vi skulle gå så de gjorde allt ännu svårare. Men han skulle ju vara med Suz Linn & Thomas:) På flyget sen hade vi helt utspridda platser.. Men resan gick så fort att jag trodde vi skulle nödlanda i vattnet när jag såg ut genom fönster hur snabbt vi närmade oss det. När vi bara hade ca 30 meter kvar kom land. Puh!

Första kvällen i Köpenhamn gick vi till Jensens och åt, sen tog vi några varv nere på stan, hamnade på en irish pub där vi fick tips om en klubb. Vi gick dit, dom tog 100 kr i inträde och sen var de fri dricka hela natten. Först verkade hela stället sunkigt men efter att dom öppnade den tredje våningen så höjdes allt. Där var de dessutom bra musik o ingen Sean Paul..

På Lördagen var jag så seg att jag återvände till sängen efter hotellfrukosten medans de andra åkte in till stan. Tom köpte med sig redbull så jag kom på fötter igen. Till middag beställde vi alla varsin hamburgertallrik på hotellet. Sen var det dags att fixa sig för Sensation.
Precis när jag var klar gick Tom ner på knä och friade<3 Han hade valt släta guldringar med tydlig kant. Han har bra smak min fästman:D Jag är så glad! Sen åkte vi till Sensation och dansade hela natten bland 30 000 människor. Jag har alltid tyckt att Sensation är lite lame, men de va faktiskt jättekul!

Så kom Söndagen med dags för hemgång och den började rätt segt. Vi åt frukost på hotellet innan vi packade ihop och checkade ut. På flygplatsen blev de strul. Automaten antydde på att något i bokningen var fel men när Tom och Calle bad om hjälp så sa dom att allt var helt rätt tills de till slut var en man som sa att vårt plan hade blivit utbytt mot ett mindre och att vi kanske inte skulle få plats.. Smart? Vi skulle få vänta men bli kompenserade för det.. Medans vi väntade köpte ett fint träplan till Tilian i taxfreen. Som tur var fick vi plats på planet (-nej, inte träplanet) trots bytet och vi fick platser brevid varann:)

Suzanne och Linn kom och hämtade oss på stationen. Dom hade varit på Akvarier med Tilian. Så kul! De var underbart att träffa Tilian igen<3 Han gillar flygplanet han fick och ringen pekar han på titt som tätt:)
















Copenhagen | Förlovni...