0 Läs mer >>

Babyz säng bäddad :)

0 Läs mer >>
Jag har precis gjort en kladd av vad som ska bli mitt förlossningsbrev.. Har skjutit på det ett tag nu, men eftersom jag haft ont i magen idag kände jag att de verkligen är dags.. Dock väntar jag till imorgon med att skriva rent det.
Cathrine var hit idag på en våffel lunch också. Vi är väldigt överens om att killarna kan ta och komma på lördag eller närsom efter :) De ska bli så kul!

Grattis
till Sanna Åhning som va på sitt UL idag och fick veta kön<3 Vet inte om de får avslöjas så jag skriver inget:P

Förlossningbrev

0 Läs mer >>
Idag va sista, absolut sista, gången jag försöker ta mig till barnmorskan själv..! Den normala 10 minuters sträckan till tunnelbanan börjar med en spagat uppvisning mitt i korsningen här utanför.. Den följs av en 20 minuters vandring i snigelfart med största försiktighet. Får ont både i ryggen och i en nerv längs med baksidan av benet.. Väl vid tunnelbanan missar jag tåget med 1 minut.. Sätter mig på en bänk och de kommer fram en full snubbe som ställer sig rätt framför mig o ba -va söt du är.. Tittade inte ens på han, tog upp mobilen o ringde Tom, då gick han.. I Slussen går jag upp på fel ställe och får klampa tillbaka hela vägen på mina svullna fötter. Sen var de inte så¨mycke värre än så, de gick bra hos barnmorskan som sa att blodtrycket håller sig på en jämn nivå nu när jag vilar. Sen tog jag en taxi hem..



Fy fan..

0 Läs mer >>
Jag ska ge mig iväg till barnmorskan och mäta blodtrycket men får knappt på mig skorna för att fötterna är så svullna.. Känner mig som en stor otymplig vattenbuffel..:/

Hur ska de här gå..

0 Läs mer >>
Idag är det 37+0 (alltså vecka 38) ooom han föds 17 Januari, annars så är de bara 11 dagar kvar!

Kopierat från Blimamma.se

 

Nu är bebisen ungefär 50 cm från topp till tå och väger omkring 3.1 kilo. Den växer fortfarande även om den egentligen redan är redo att födas.

 

De senaste veckorna har bebisen samlat på sig avfall i mage och tarmar. Detta avfall kallas för beck och är grön-svart, och består av hudceller, lanugohår och annat material som bebisen svalt. Detta är den första avföring som bebisen kommer ge ifrån sig efter förlossningen. Ibland händer det att bebisen släpper becket ifrån sig redan i magen och kommer då ut delvis täckt av grön-svarta restprodukter. Särskilda åtgärder vidtas av vårdpersonalen om detta skulle vara fallet.

 

Om det är en pojke så skall hans testiklar vandrat ned i pungen vid det här laget och när den föds bör båda vara på plats. Hos omkring 1% av alla pojkar som föds har ännu inte testiklarna vandrat ner. Eftersom detta kan orsaka infertilitet och öka risken för testikelcancer så undersöker barnmorskan pojken efter förlossningen.

 

Bebisens huvud är mjukt och formbart på grund av de s.k. fontanellerna som kan liknas vid rörliga plattor, som ännu inte är sammanvuxna. Dessa är till för att huvudet skall kunna deformeras något för att enklare kunna passera ut genom födelsekanalen. Detta är normal och inte farligt för bebisen, men kan göra att huvudet ser lite underligt ut direkt efter förlossningen, men det återgår snart till normal form.

 

Ögonen saknar ännu tårkanaler, vilka utvecklas först några veckor efter förlossningen.

37+0

3 Läs mer >>
Nej, jag har varken dött eller fött, än.. Bara dålig uppdatering eftersom jag har varit och firat en mysig jul med hela släkten:) På julafton var vi hos Toms pappa, på juldagen hos min faster och på annandag jul var vi hos mamma.

Tack alla för en mysig helg, god mat och fina julklappar!



De mesta fick vi ihop, jag börjar från vänster: Skissblock och pennor från Sara, Pennor från Anki & Torbjörn, Febertermometer napp från mamma, Smartbox (man väljer upplevelse) från Sara, Michael Kors klocka (julklapp till mig själv:p skulle ha varit från Tom men vi köpte en matta gemensamt till oss istället), Dubbel våffeljärn från pappa, Ittala ljus från Emelie Åke och Baltazar, Nalle Puh nattlampa från Maja, Minipingis från Sara, Kokboksställ från Anki & Torbjörn, kökshandukar från mamma.

Vad som inte kom med på bilden är en babysitter med Nalle Puh från mamma (vi har redan en så hon byter till något annat spännande), en prenumeration med 12 nummer Vi föräldrar av mamma, Toms presentkort på Indiska och två stora blöjpaket från mormor och morfar (ligger i bilen).

Tusen tack!<3

Tillbaka

0 Läs mer >>
Before (soffan vi fick som va fel färg)
usch såå ugly, de kryper i kroppen när jag ser de här..



After (Som vi hade tänkt oss)
Oooooh I looove, kan knappt slita ögonen ifrån den!
I´m so happy!




You see what I mean?

Before and after

0 Läs mer >>

Vad kan de vara i de stora paketet? :D




En resväska i en riktigt snygg färg:D Tack Kappahl!

Jobb julklappen

1 Läs mer >>
Min chef ringde häromdagen och sa att jag har en julklapp väntandes där på mig, spännande:D Hon sa att den blir nog jobbig att ta på bussen så jag skulle be Tom om hjälp. Så nu ska vi åka dit, damdamdam va kan de vara? Förra året fick vi en så snygg filt som faktiskt ligger på soffan nu, året innan de fick vi en brödkorg och innan de en härlig Kosta Boda skål just den färgen jag ville ha:D



Hämta julklapp från j...

0 Läs mer >>
Cathrine kom hit idag efter att hon vart hos sin barnmorska:) Hon hade en bra teori om de där med sömnrytmen som jag tog upp i inlägget imorse.. De kan vara kroppens sätt att ställa om sig till hur den kommande tiden kommer att vara.. Bebisen kommer ju inte sova hela nätterna, utan kommer vakna på natten och sova på dagarna, precis som jag gör nu..  Smart! Inte konstigt att hon klarar allt med teori, körkort och får mvg i kurserna hon läser ;D
Hon är så söt, hon hade med sig julklappar! Jag fick Chai thea från Espresso house, min absoluta favorit, och Tian fick en handpipis<3 Jag ska leta reda på något bra till henne o Theo tills dom kommer hem från Gotland:) Tänk om nån av oss har hunnit fått bebis tills dess, vi är ju beräknade nästan samma vecka och hon har också förvärkar.. iiih!

Julklapparna<3 Här får ni dessutom en liten glimt av den nya soffan;)



Cathrine på besök

0 Läs mer >>
Är så sjukt nöjd med soffan, nu har vi rätt färg, mörkgrå, precis som vi tänkt från början:D

Tummen upp till Furniture Box som tog mycket bra hand om felet!

Bild kommer senare:)

Lyxig soffa!

0 Läs mer >>
Mycket riktigt, jag blev trött och somnade om. Vaknade nyss av att dom ringde om vår nya soffa:) Om en liten stund kommer den, hoppas jag kan få reagera positivt denna gång och att allt är RÄTT.

Soffleverans

5 Läs mer >>

Vill du också ta proffsiga bilder med Camilla Cherry? Kontakta henne på [email protected] eller kika in hennes hemsida här :)


Tom & Kim

0 Läs mer >>
Ja vad gör man..? Har legat vaken i en och en halv timme.. Har fått en väldigt konstig sömnrytm.. Kommer säkert att bli trött igen om någon timme och gå och lägga mig och då vaknar jag inte förrän runt elva.. Sen kan de bli en timme på eftermiddagen också.. Kanske inte så konstigt att jag inte kan somna om nu trots allt?

Sömnproblem..

0 Läs mer >>
Nu har vi fått tag i allt vi behövde till babyz säng:) Bilder och sånt kommer när vi har fått ihop allt, kanske imorgon? Vi var även en sväng och handlade mat.. men till middag blev det take away från Sockenplans Thairesturang:P Tom hade fått tips att dom var bra och ja de va dom verkligen! Imorgon däremot ska jag göra ett storkok om jag hinner:) De finns en massa saker jag vill hinna med imorgon..



Sockenplans Thairestu...

3 Läs mer >>

 

 

 

Goodie bagen

2 Läs mer >>
Nu ska vi till IKEA och köpa de som fattas till babyz säng:) Madrass, täcke, kudde och spjälskydd. Kanske möter Catrine en stund också om hon vill och orkar:) Jag blev för trött efter barnmorskan och hon mådde dåligt så vi sköt upp de.. That's the life of pregnant womans haha..

Handla till babyz sän...

0 Läs mer >>
De var dags att väga sig igen.. Har ju inte vägt mig sen i början på sommaren då jag knappt hade mage men redan hade gått upp 9 kilo.. Nu väger jag 88 kilo!!! Har alltså gått upp 25 kilo! De blir kul att träna bort de sen:)

Tian är fortfarande rörlig så Lisa sa att om vattnet går får man inte röra sig utan ska ringa förlossningen direkt eftersom navelsträngen kan hamna mellan och göra att han inte får något syre.. Läskigt!

Så fick vi en liten baby goodie bag:D Ska fota och lägga upp sen, Tom fick med sig den i bilen när han stack och tränade.

Ska bli så skönt att träna sen.. De kommer ju kännas som att man flyger fram i jämförelse med nu!



Tjockis!

0 Läs mer >>
Klockan ett har vi tid idag, få se om Tian har fixerat sig än:) Ilade och brände jättemycke nere i magen inatt när jag skulle sova.. Måste fråga varför..

Barnmorskan

3 Läs mer >>


Vill du också ta proffsiga bilder med Camilla Cherry? Kontakta henne på [email protected] eller kika in hennes hemsida här :)

Jag och magen

2 Läs mer >>
De är två saker jag vill få sagt..

De ena är att den som tycker att de är ok att dricka lite under sin graviditet kan börja ge sin baby alkohol på nappflaskan och sätta sig och blåsa rök rakt i ansiktet på den. Varför? För de är precis.samma.sak!

O till de andra..
Agnes Nicole Winter.. Vart är självinsikten?

Before I go to bed

0 Läs mer >>
Skyndade på Tom att vi skulle hinna ta en promenad innan Svenska Hollywoodfruar börjar.. De blev mitt livs kortaste promenad! De första jag gör är att halka till precis utanför porten och hugger tag i Toms jacka och får nästan med mig honom också! De blev en försiktig promenad ner till kiosken och tillbaka:P Skönt med liite friskluft iallafall..

5 minuters promenaden

5 Läs mer >>
Jag blir så fervannad.. Ända sen den där soliga dagen i April har jag längtat smått efter alkohol.. jag var precis påväg ut för att sätta mig på balkongen och ta en öl, då jag gjorde ett positivt gravtest. Och för mig är nolltolerans en SJÄLVKLARHET under graviditet.

Nu sitter jag här med en halväten chokladask, resterande är likörpraliner. Vad gör Kim? Jo, jag googlar självklart om det är ok att äta när man är gravid. Och nej, de är de inte. Vilken tur att jag kollade. Men vad jag däremot hittar är en massa trådar skrivna av två olika typer av människor.. Dom som anser att tobak och alkohol är ok, för att vi inte är "mer än mänskliga" och den andra sidan som är totalt emot.

Jag tycker de är sjukt att vissa tycker de är ok med ett glas vin då och då. De är ju ren egoism! De handlar om ens egna oskyldiga barn som kan bli tvunget att leva med missbildningar och skador hela livet ut!
Ska man ha barn men inte tycker de är att det argumentet är tillräckligt att leva efter, då kan man skaffa en hund istället! Likadant med rökning. Även om de skadar barnet eller inte.. Man ska väl tänka sitt barns bästa, alltid? Om man nu vill röka och dricka får man väl göra de efter graviditeten! Har inte folk druckit tillräckligt för att kunna låta bli i 9 månader?

Jag har rökt och jag feströkte den sista tiden innan jag blev gravid.. Jag längtar fortfarande efter att kunna ta en cigarett MEN vore så dumt att börja igen! Något betyder mer.. och de är att kunna säga till Tian att:

Tack vare dig slutade mamma röka! <3



Nolltolerans?

1 Läs mer >>
En kompis handlade på ICA Maxi i förrgår..


Haha!



Cocain ICA

0 Läs mer >>
Idag är det 36+0 (vecka 37) snart snart snart så.. <3

Kopierat från blimamma.se

Du anses nu vara fullgången och hos bebisen utvecklas de sista detaljerna. Den är nu omkring 49 cm från huvud till tå och väger c:a 3 kg. Under denna veckan kommer din bebis sannolikt att sjunka ned och fixeras med huvudet i ditt bäcken. Om det inte är din första graviditet så kan fixeringen komma senare. Du kommer förmodligen känna en viss lättnad när bebisen sjunker ned och trycket på dina revben lättar, medan å andra sidan trycket på din livmoder, bäcken och blåsa ökar så att ditt behov att kissa kan öka, samtidigt som vissa upplever smärta i ljumskar och ben.

 

Forskning har visat att stresshormoner kan påverka bebisen, så se till att koppla av, ha kul och ta det lungt.

 

Bebisen är fullt utvecklad och är egentligen redo att födas, men växer fortfarande och bildar mer fett, upp till 15 gram om dagen. Om detta är din första graviditet så är det vanligt att förlossningen sker närmare 40 veckor eller kort där efter, medan om det inte är ditt första barn så är det mer sannolikt att du föder tidigt. Se till att väskorna är packade!

36+0

2 Läs mer >>

Jag och Cathrine

Tian och Theo:)


Vill du också ta proffsiga bilder med Camilla Cherry? Kontakta henne på [email protected] eller kika in hennes hemsida här :)

Baby Bellys

0 Läs mer >>


Suz, Mini, Ole och Ingrid

 

Suz och Ingrid

 

Mattias Ole och Suz


Max Putzi och Mattias


Ingrid och Tom


Linn och Mattias

 

Linn


Kevin och Camilla


Toms julklapp blev en snygg ljuslykta, blommor och choklad vi fick för att vi va värdar och skärbrädan jag fick i julklapp som passar in perfekt i köket:) Tackar!

Bilder på lilla julaf...

1 Läs mer >>
Klockan tre kommer Thailand-gänget hit och firar jul med oss:) De är alltså Toms mammas sida som inte kommer vara hemma under jul. De var ju planen för mig o Tom också att följa med men de insåg vi tidigt att de inte skulle gå.. Tian kan ju komma närsomhelst och jag får ju inte ens flyga sen ett par månader tillbaka:P
Så ikväll iallafall kommer vi käka lite olika maträtter och ha en säck där alla lägger i varsin julklapp och senare drar vi varsin. Jag vill ha min egen haha:P Tom står just nu och gör en vegetarisk lasagne och en köttfärs lasagne. Vårt andra försök med lussebullarna blev mycket lyckat:) De va något konstigt med jäsningen på vår första deg, den jäste inte överhuvud taget i jämförelse med denna.



Lilla julafton

3 Läs mer >>
För någon natt sen vaknade Tom till när jag gick och la mig.. Typiskt för Tom är att han ofta sover sittandes i sängen, pratar i sömnen och rycker och slår runt om sig med armarna. Den här natten kommer jag in i sovrummet och han sätter sig upp blixtsnabbt och säger:

-Älskling! jag har kommit på  grymmaste namnet...

Jag trodde vi hade ett namn? Tänker jag för mig själv men frågar..

- Ok, vad är de då?

-BENNYSTER!

.. oh.. my..

-Godnatt Tom..



Grymmaste namnet?

0 Läs mer >>
Något gick fel när Tom och jag gjorde lussebullar till lilla julafton imorgon.. Men vi har åkt och handlat mer ingredienser så imorgon gör vi ett nytt försök.

Fina, men smaklösa och degiga trots 30 min i ugnen:(

Misslyckade lussebull...

1 Läs mer >>
Myslördag..:) Jag kunde inte somna om men låg kvar ett tag. Jag har upptäckt att Tian är kittlig under fötterna X) Upptäckte de för ett par dagar sen då han sträckte på ena foten och jag gjorde ett kille kille kill och då sprattlar han till! Men eftersom Tom ligger och sover så skippade jag de där ljudliga ..killekillekill!! :P haha! Men han sprattlar till även om man inte säger nått varje gång man gör det, sen sträcker han ut foten igen:D


Kittlig bebis

0 Läs mer >>
Här är två pyjamaser som jag köpte till Tian för ett par veckor sen:)

Kappahl 169:-

Pyjamas

0 Läs mer >>
Oh my! Kolla widgeten i vänster spalten.. Iofs börjar jag ju tro att han kan komma vilken dag som helst nu, som de verkar som på kroppen.. men om de nu blir 7 Januari så är de ju inte långt kvar alls de heller, bara 2 veckor och 6 dagar! Dock har jag svårt att tro att han blir kvar så sent som till 17 Januari.. Men vem vet?

2 weeks and 6 days

0 Läs mer >>
Haha, Tom ligger däckad på soffan. Hoppas han har haft kul. De hade jag iaf:) De blev inget förlossningsbrev men en massa prat, chai och youtube humor hos Cathrine:D

..Mu?

Hemma igen

1 Läs mer >>
Cathrine är påväg hit för o hämta mig:) Vi ska hem till henne, dricka chai och skriva förlossningsbrev. Jeppe, hennes kille, är också på julbord haha.

Hem till Cathrine

2 Läs mer >>
Tom är på julbord med jobbet. Han bad mig välja ut klädsel, så jag valde jeans, en svart lite tightare t-shirt och grå kavaj. Jag skulle ha tagit en bild.. He looked so confident and hot:D Själv går jag runt här hemma, äter pepparkakor och försöker hitta sysselsättning.. Jag kom precis på mig själv med att väldigt ofta gå runt med magen i vädret:P

Mage

0 Läs mer >>
Äntligen har jag fått tag i lite pepparkakor:) Mumma..

Peppisar

0 Läs mer >>
Tian fick tuffa kläder av Camilla igår när hon va här:)

Robot t-shirt och ove...

1 Läs mer >>
Varning till känsliga läsare..



Fick panik när jag gick på toaletten imorse och upptäckte att jag blöder. Ringde först till Tom och sa att jag skulle ringa förlossningen. Ringde dit och hon ställde en massa frågor om de var första barnet, om han var fixerad vid senaste barnmorskemötet, om vattnet gått osv. Sen sa hon att jag ska vänta ett tag och se om de kom mer, men att de kan vara slemproppen som går. Om de är den så har jag läst att den kan återbildas men att de också kan vara ett tecken på att han snart tänker komma ut.

Igårkväll innan jag gick och la mig ilade de jättemycket nere i magen och jag kände hur han bökade runt med huvudet. Tanken då var att han fixerade sig, få se vad barnmorskan säger nästa vecka.

Tian, mamma och pappa längtar efter dig jättemycket men du vill nog hellre fylla år i januari<3

Första samtalet till ...

0 Läs mer >>
Här är ett exempel på en lista som går att hitta på www.medbarn.nu

  • Mödravårdsjournalen och andra papper från mödravården.
  • ID-kort.
  • Sjukhusbricka kan vara bra att ha men är inget krav.
  • Necessär, inneskor, underkläder, en bok, musik, avslappningsband eller cd och musikspelare
  • Lite pengar, gärna mynt om förlossningen endast har automat.
  • Dricka, frukt och snacks du tycker om. Du får egentligen all mat och näring du behöver av sjukhuset, men du kanske vill ha något speciellt som sjukhuset inte har. Det kan också vara bra att ha efter förlossningen.
  • Dricka, frukt och snacks till partnern/medföljaren som kanske inte hinner springa till kafeterian under förlossningen.
  • Cerat till läpparna som kan bli torra.
  • Lite babykläder, men du får låna kläder till barnet under tiden ni är på sjukhuset.
  • Telefonkort eller mobil, men på många sjukhus får man inte använda mobil.
  • Kamera, film, batterier.
Behöver du mer saker kan någon ta med det till dig senare. Detta är saker som du kan ha nytta av under själva förlossningen och strax efter. Bilbarnstol till hemfärden.

Vad ska man ta med ti...

1 Läs mer >>
Herregud, i fem dagar har jag haft ett litet sug efter pepparkakor, men inte gjort något åt saken. Nu blev de för mycke.. Så vi åkte till macken.. Men nej nej, julmust, julskum, jul jul jul, men inga pepparkakor hade dom:(


Vad gör man?

Cravings

0 Läs mer >>
Camilla Cherry, Toms moster va hit och fotade mig, Cathrine och våra magar idag:) De va jättekul! Tom hann hem så att han också fick ta några foton och vi kunde fotas tillsammans:D Lägger upp dom så fort jag fått dom.

Vardagsrummet blev en fotostudio:)


Fotosession

0 Läs mer >>

Jag tror att de kommer gå snabbare till 1000:e inlägget eftersom jag tog ett långt uppehåll i somras, that won't happen again;)

 

 

500:e inlägget

1 Läs mer >>
Har städat hela lägenheten idag. De går inte speciellt fort och smidigt så de har verkigen tagit hela dagen också.. Imorgon kommer Camilla och Cathrine så ska vi göra ett litet projekt:)

Städat

0 Läs mer >>
Trött på Mixpod låten nu.. Ska Mixpoden bort eller musik över huvudtaget..? De får bli överhuvudtaget.. Iallafall för ett tag framåt:P


byee..



Nu räcker de..

0 Läs mer >>
Vi hade precis en man här som kollade om vi har fukt i badrummet eftersom en mätare Tom fick låna gav utslag. Han som var här fick också utslag och på samma ställen, men när han undersökte närmre med andra instrument visade de på att de va snustorrt. Han förklarade de som att de kan bero på spacklet under golvet, att de materialet kan ge utslag. På väggen vid sprickan har vi en massa rör bakom och de var väl därför. Han kollade också upp.. vadsahan.. "skvaller ställena" som inte heller gav utslag:) So the bathroom is perfect and we ain't got a huge problem anymore:D Så glad! Nu slipper vi slösa en massa tid energi och pengar på allt från försäkringsbolag till egna utgifter och jag slipper fundera på vart jag och Tian ska bo under tiden som dom behöver för att torka och bygga ett nytt badrum, vilket skulle vara minst 2 månader. Vill ju inte att Tom ska missa 2 månader av Tians liv heller. Så nu är jag så glad!

Lättad!

0 Läs mer >>

Älskling fixade upp lister i köket idag, de blev jättefint:)

Älskling fixar

1 Läs mer >>
Sanna Rikard och Linnea var hit och fikade lite nu ikväll. Tian har fått sina första julklappar, ett par söta tofflor och en magnet med foto på världens sötaste Linnea:) Till Linnea hade vi köpt en doktorväska så hon kan lyssna på lillasyster/lillebror i mammas mage:)





Första julklapparna

0 Läs mer >>
Nu är vi färdigutbildade föräldrar och kan allt om barn.. Haha, nej inte riktigt så bra är de inte.. Men på kursen idag fick vi lära oss olika andningstekniker och hur man som partner kan hjälpa till under och mellan värkarna. Beröring och massage ska tydligen hjälpa en hel del och likaså att röra på sig. Fick lite panik känsla när jag satt där, de är inte långt kvar och de finns inget återvändo. Jag måste genomgå förlossningen, men som sagt så säger ju alla att de är värt den efteråt och de tror jag förståss på:)

Föräldrakursen

0 Läs mer >>
Nu när ni har sett lite om Walt Disney, dolda symboler i Lejonkungen osv. så kolla på de här! Helt sjukt.. Disney's Hanna Montana. Även lite om Rihanna, Jay Z och Lady Gaga..

Vad är de som händer egentligen?

Disney's Miley Cyrus,...

0 Läs mer >>

Family guy Illuminati...

0 Läs mer >>
Walt Disney tros ha varit medlem i Illuminati.. I flera filmer visas rasistiska och pornografiska bilder och symboler.. Finns massor av filmer även om detta på youtube.. Här är en som förklarar en del också, men som sagt, de finns mycket mer att hitta..

Children see children...

0 Läs mer >>
Har precis kommit hem från banken. Va dit för att placera om mina pensionspengar och starta ett privat pensionsparande. Har även kollat upp lite med lånelöfte, vi behöver ju en lite större lägenhet snart:D

Måste ner i tvättstugan nu, skriver lite senare om hur det gick på kursen.

Va tycks om denna då?

Fullt upp

0 Läs mer >>
Strax ska vi iväg på den tredje och sista profylaxkursen. Få se vad man får lära sig denna gång:)

Profylaxkurs 3

1 Läs mer >>

Nä men va sägs om att lyyyxa till det med Lidl köttbullar i år?

Lyxa till det i jul?

0 Läs mer >>
Blodtrycket är fortfarande lite högt men inte som sist:D

Wohoo

0 Läs mer >>
Dags att åka och kolla blodtrycket, tänk om de stigit ännu mer:(

Blodtryck

0 Läs mer >>
Funderar på att ta bort Mixpoden från bloggen.. Kan själv bli lite irriterad över att behöva pausa den för att se videorna jag lägger upp..

Vad tycker du?

Musik eller inte?

0 Läs mer >>
Tom fick några rejäla sparkar av Tian när han skulle säga godmorgon innan han åkte till jobbet:D

Kikkin

0 Läs mer >>
Kappahl 249:-

Kappahl 99:-

Mysplagg

0 Läs mer >>

Idag är det 35+0 (vecka 36) Kom igen, låt de bli vecka 40 nu..

 

Kopierat från blimamma.se:

 

Din bebis är nu c:a 34 cm från huvud till stjärt och omkring 48 cm från topp till tå och väger runt 2.7 kg. Bebisens ansikte har blivit rundare och ser nu mjukt och knubbigt ut. Bebisens huvud är fast men inte hårt, eftersom det behöver vara något formbart för att kunna passera ut genom ditt bäcken. Trycket på bebisens huvud kan göra att det ser tillplattat eller toppigt ut diret efter förlossningen, men det kommer att gradvis försvinna och gå tillbaka till normalt.

 

Du har nu så mycket fostervatten som du kommer att ha och bebisen rör sig inte lika mycket som den gjort tidigare. Detta kan verka oroande men så länge du kan känna den röra någon eller några gånger sig varje dag så finns det ingen orsak till oro.

 

 

35+0

0 Läs mer >>
På tv4 just nu.. De handlar om barn som fått narkolepsi efter svininfluensa vaccinet.. Told ya.. Inlägg 28/3-10 och 9/10-10..

Kalla fakta

3 Läs mer >>
Nu till ännu en sjuk sak.. chemtrails.. enligt konspirations teorierna är dessa till för att förgifta oss, orsaka astma, förgifta åkrar, alternativt påverka växthuseffekten. I somras när vi skulle på vår Eurotrip fick vi syn på flera såna här streck nere i Trelleborg, (bilderna nedan). Finns en massa filmer på youtube som visar att militären ständigt håller på med att sprida kemikalier i vår atmosfär.

Varför?









Chemtrails

0 Läs mer >>
1) Fluor stör syntesen av kollagen och leder till nedbrytning i ben, muskler, hud, brosk, lungor, njure och strupe.

2) Fluor stimulerar granulatbildning och syrekonsumtion hos vita blodkroppar men hämmar dessa processer när den vita blodkroppen utsätts för främmande ämnen i blodet, Också små mängder fluor minskar deras phagocytoseringsförmåga

3) Fluor förvirrar immunsystemet och får det att gå till angrepp mot kroppsegna vävnader, och ökar tumörernas tillväxthastighet hos cancerbenägna personer.

4) Fluor hämmar bildandet av antikroppar i blodet

5) Fluor hämmar sköldkörtelns funktionsförmåga

6) Fluor har en nedbrytande effekt på olika vävnader i kroppen

7) Fluor främjar utveckling av bencancer

8) Fluor påskyndar åldringsprocesser i kroppen

9) Nedsväljning av fluor från tandsköljnings- o andra preparat hos barn är extremt riskfyllt för den biologiska utvecklingen.

10) Fluor minskar intelligensutvecklingen i den mänskliga hjärnan och kan möjligen leda till inlärningssvårigheter mm

11) Fluor lagras i hjärnan och kan med tiden nå skadliga nivåer

12) Innehållet av fluor i en tandkrämstub är tillräckligt för att döda ett tolvkilos barn. I USA är tandkrämstuber med fluor försedda med varningstext.

13) Fluor påverkar hippocampus - ett område i hjärnan - och har använts för att manipulera människors beteende och humör, t ex bland krigsfångar

14) Fluor har föga eller ingen positiv inverkan på tandstatus hos människor. Det kan ge missfärgningar och sköra tänder, samt försena tandskiftet hos förskolebarn.

15) Fluor är särskilt giftigt i samband med aluminium - t ex i konservburkar (läskedrycker), tandkrämstuber innehållande aluminium, etc."

Därför är fluor farli...

0 Läs mer >>
Jag ska försöka ta upp lite enkelt och lättläst vad jag vet om Illuminati.. Inte för att jag själv kopplar det som hände igår mitt i Stockholm till det, utan för att jag läste kommentarer på AnaGinas blogg och där var youtube filmen jag har lagt upp här nere länkad..

Det påstås att allt som händer i världen är en konspiration.. Allt är uppgjort ifrån början.. Allt styr åt samma håll.. Få ner jordens befolkning och bli en enda värld utan gränser där en grupp styr. Den här gruppen verkar ha mycket med USA´s maktfolk att göra.. För att genomföra denna världsomställning använder denna grupp vårt undermedvetna för att manipulera oss. Allt ifrån musik och dolda budskap till att förgifta vår mat, skapa nya virus och facebook dessutom som är till för att kartlägga jordens befolkning..

Exempel:
Jag blev väldigt förvånad när jag och en killkompis pratade om de här. Han har tagit reda på mycke om det och  påstår att fluor är ett av deras vapen att kontrollera oss..  Alltså fluor, som vi tror är bra för oss.. egentligen är det ett gift (googla så får du se).. Fluor används dessutom för att döda i råttgift.. Läs mer om fluor i nästa inlägg..
Vidare vet vi ju att aspartam är cancerframkallande.. Ändå blir vi tvångsmatade med alla dessa typer av tillsatser och kemikalier..

Vem har inte hört om eller sett dokumentärer om att de var George W Bush själv som låg bakom 9/11?

Svininfluensan som "spreds" förra året (och fick folk att i rädsla ta ett äckligt vaccin) innehöll bland annat ett virus, spanska sjukan, som 1998 hittades bevarad i en kvinnokropp som varit död sen 1918. Hur kom den ut från laboratoriumet?

De finns mycket att upptäcka och  de är skrämmande hur mycket som verkar hänga ihop i en enda stor plan..
Här följer en film på 11 min som förklarar en del, finns många fler på youtube..







The new world order

1 Läs mer >>
Var precis inne på http://anaginas.com/
Hon kom precis ut från en affär mitt i stan då bomben small. Istället för att springa som alla andra gick hon emot mannen som låg död på marken. Mannen som kunde ha dödat henne på hennes födelsedag om alla bomber hade detonerat och spikarna flugit genom luften!

Jag kan inte förstå varför man flyr till Sverige för att slippa krig terror och rädsla och sen uppmanar muslimer att slå tillbaka här mot oss. Slå tillbaka för vad..?


Han ligger där i vitt..


Ana Gina bara ett par...

0 Läs mer >>
Myser runt här hemma helt ensam, Tom är hos sin morfar och kommer hem senare idag. Längtar efter han, de är så tomt här utan honom, trots 3 katter som springer runt..

Mina mystofflor från Kappahl, finns även i babyrosa:)





Söndagsmys

3 Läs mer >>
Shit, kan inte släppa det.. Vad kommer hända härnäst?



Terror Sverige?

0 Läs mer >>
Bortsett från oron över vad som hände utanför resturangen så var det jättemysigt. Tian fick så söta presenter av tjejerna, två lejonkompisar:D Kommer sakna jobbet och tjejerna jättemycke under 2011!

Tusen tack till er!












Bilder från middagen:...

0 Läs mer >>
När vi kommer till resturangen där vi ska äta, möts vi av 3 stora ambulanser parkerade och ser 2 piketbussar med poliser en bit bort, hörde bara att den ena ambulansföraren sa att de vart en explosion. Väl inne på resturangen gick jag in på aftonbladet i mobilen och läste att de vart två bilbomber alldeles intill där vi just satt och att en man avlidit. Brevid honom låg en väska full med spik(!) Nu när jag kommit hem o läst mer så vet jag att de bara var en av sex bomber som detonerat på honom och att han dessutom hade sprängmedel i ryggsäcken. Tänk vilken skada de gör om en massa spikar exploderar ut åt alla håll.. Fy fan!

De var ju just sånt här dom pratade om på The Voice för någon månad sen, att de fanns ett terrorhot mot Sverige och att dom varnade folk från att vistas i stora folkmassor. Idag, en lördag i julhandel, är ju perfekt för ett terrordåd. Om de nu var ett, eller ja två, så är jag glad att de inte slutade värre. På hemvägen såg vi att flera gator är avspärrade och bevakade av polis.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8265883.ab


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8265933.ab

Självmordsbombare

0 Läs mer >>
Ska åka till jobbet om en stund och möta upp hälften av gänget, sen åker vi gemensamt ner på stan och äter mongolisk buffe:) Ska bli mysigt!



Middag med tjejerna p...

0 Läs mer >>
Tills gulleplutt är här! Har en tvättid som börjar om en liten stund, ska ta och tvätta alla hans kläder:)


36 dagar kvar

0 Läs mer >>
Va härligt de skulle va om man kunde fixa upp sig och dra ut på krogen ikväll.. Dricka dansa och umgås.. Just for one night.. Åtta månader nykter and more to come börjar kännas av..

Skumpan i kylen väntar tålmodigt.. Den var köpt till sista April, men eftersom man inte firar de här i Stockholm som man gör i Uppsala så minns jag Calles fråga om jag inte skulle spara den till ett speciellt tillfälle.. Sagt och gjort, veckan efter fick jag veta att jag var gravid. Så nu ligger den där och väntar på ett speciellt tillfälle:)

I wish..

0 Läs mer >>
När jag precis hade vaknat fick jag världens förvärk.. Blev lite orolig att de va en riktig värk! De var en stark molande värk i nedre delen av magen och i ryggslutet som den spred sig ju längre jag låg kvar, så jag gick upp och då försvann det.

Förvärkar

1 Läs mer >>
Tom tog hårt på hotet och satte 12 mål!! Vad ska jag säga nästa gång?

20-0 till Toms lag

0 Läs mer >>
Har precis vart o postat min sjukskrivning till Försäkringskassan. Nu ska jag köpa lite fler Kappahl aktier för utdelningen jag fick:) Tom är och spelar hockey med jobbet. De sista jag sa innan han åkte var - Nu vinner du, annars får du sova ute.. Jag skojade ju bara men han blev jätteglad o peppad haha:P

Utdelning

0 Läs mer >>

 

Julklappsinslagning

1 Läs mer >>
Skrattade jag så jag grät när jag såg denna på facebook.

Cat hiccups and farts...

0 Läs mer >>
I våras ville jag tatuera ryggen men läste att de inte är bra att tatuera sig när man är gravid och har mer vätska i kroppen. Så de får bli nu i vår istället. Tatueringen ska sträcka sig över hela ryggen upp i nacken och täcka den som sitter där nu. Den jag har i nacken nu blev ju inte alls så som jag ville, så jag är rätt missnöjd med den, men de är tur att den inte syns så bra..

Insperationsbild från google

Vill ha nu..

3 Läs mer >>
Har inte riktigt kunnat tagit de lugnt idag.. Kan inte slappna av när de behövs städa, kopieras papper, planeras för julklappar, tvättas osv osv. Så jag försökte beta av så mycket som möjligt idag så jag kanske kan finna ro att vila imorrn. Har skaffat E-legitimation, kopierat sjukskrivningspappren och åkt o lämnat på jobbet, plockat undan hemma, rensat och slängt papper, betalat fakturor, ringt samtal.. Egentligen var planen att vila hela dagen och åka på en kurs som Tom och jag anmälde oss till förut. Den handlade om enkla knep hur man lättare klarar av belastningen på relationen som blir när man skaffar barn. Men runt fyra tiden kände jag att jag absolut inte hade lust att stressa dit och försöka hitta vart vi ska, kände dessutom att jag behövde prioritera andra saker som jag har i huvudet hela tiden. Så vi åkte till Toms jobb och kopierade papper och åkte därefter till mitt jobb och lämnade in dom så de är klart. Sen var vi kvar en stund i Liljeholmen och handlade lite julklappar. Nu är de bara ett par kvar, men jag är inte lika stressad över de längre.. Lite tråkigt att vi inte gick kursen men jag tror vi kommer klara oss mycket bra utan den också:)

Köpte en tidig julklapp till oss:)

De är inte så lätt..

1 Läs mer >>
Ni vet vem Foki är.. Kolla på de här! Helt sinnessjukt bra!



Finner inga ord

0 Läs mer >>
Fick ett oväntat besked från barnmorskan idag när hon som vanligt kollade mitt blodtryck. De var för högt! Hade jag inte redan haft en läkartid idag så hade hon gett mig en. Gick upp till läkaren vid halv elva och väl där kom vi inte ens in på att jag inte kan jobba pga av benen, foglossningen och ryggen.. utan han sjukskrev mig direkt för högt blodtryck. Jag ska in och kolla det igen redan på måndag. Tills dess ska jag vila vila vila. Om det inte har blivit bättre kan de vara tecken på havandeskapsförgifting:`( Jag ska vara uppmärksam på om jag får ont i levern, huvudet eller att de flimmrar framför ögonen.

Ska även in på ett extra ultraljud för att mäta om Tian växt som han ska..




Sjukskriven

0 Läs mer >>
Har tid klockan tio hos barnmorskan och halv elva hos läkaren. Få se om han sjukskriver mig. Tror han kommer göra de, men om försäkringskassan sen gör de är ju en annan historia.. Hursomhelst har jag inget att förlora eftersom jag redan är hemma nu utan pengar för att jag vet att jag inte kan jobba.



Barnmorska och läkare

0 Läs mer >>
Med tanke på att jag är expert på att alltid köpa med ett balsam men typ bara använder schampot, så samlar jag på mig en hel del balsam som bara står o dammar.. Som tur var fick jag veta att två av mina kollegor endast tvättar sitt hår med balsam. Visserligen har dom båda lockigt hår men jag bestämde mig för att testa. Har tvättat håret med balsam tre gånger nu sen förra måndagen, alltså en gång mer än vanligt. Håret känns en aning fetare men så mycket slätare och finare! Tror att fortsätter jag så vänjer sig håret och kan tvättas mer sällan:)

CO - wash

1 Läs mer >>
Idag är det vecka 34+0 (vecka 35) och de känns som jag skriver ett sånt här inlägg varje dag..

Kopierar över info från blimamma.se

Bebisen väger nu omkring 2.5 kg och är c:a 47 cm lång. Den här veckan har bebisens naglar definitivt nått kanten av fingrarna. Vid förlossningen kan naglarna se ganska långa och spetsiga ut. Bebisen riskerar inte lika mycket att riva sig själv med naglarna eftersom det är så ont om utrymme i livmodern vid det här laget.

 

Bebisen fortsätter att bygga sina fettdepåer och blir allt knubbigare och rundare. Bebisen börjar utveckla sitt eget immunförsvar.

 

 

34+0

3 Läs mer >>
Drömde inatt om förlossningen.. Har iofs gjort de några gånger förut också men de var extra verkligt inatt.. Undrar verkligen när han kommer vilja komma ut.. Tom och jag satt för några dagar sen o myste i soffan så kupade Tom sina händer mot magen och frågade i dom till Tian - När tänker du komma ut? Jag hann bara tänka 3 Januari innan Tom svarade sig själv 3 Januari. Jag blev jätteförvånad och bara satt och gapade och berättade att jag hade tänkt på precis samma datum! Så vem vet.. Toms jobbarkompis som precis själv fått barn säger att vi ska komma ihåg att han sagt att han kommer 11 Januari.

Vilket datum tror du?


När kommer han att ko...

2 Läs mer >>
Sista dagen jobbad.. Känns inte riktigt så.. Känns ju precis som vanligt, men de kommer väl kännas väldigt konstigt nu i veckan och framåt.. Kommer säkert få jobbabsistensen också som jag jämt får. Får väl åka dit och smygstäda butiken lite fint sådär isf:) Kändes lite sorgligt att räkna ner timmarna idag och när klockan var fyra ville jag inte gå så jag stannade ett par minuter:P

Men jag går ju för mitt eget bästa, Tians bästa och butikens bästa:) Får tänka så.. Om 4-6 veckor är jag mamma, så kort tid kvar nu, får lite panik.. iiiih..

Ska käka middag med tjejerna på lördag, de blir mysigt:)


Mammaledig

0 Läs mer >>
Ett helt år har gått av bloggande! Det är fortfarande lika kul att skriva av sig, dela med sig och tipsa om olika saker. Speciellt kul är det ju att folk faktiskt är inne och läser;) Varje dag är det mellan 20-50 personer som är inne och kikar utan att jag länkat någonstans, de känns ju faktiskt riktigt roligt:) Undrar lite vilka ni är, vissa vet jag läser.. andra kan jag bara gissa gör det och det finns t.o.m dom jag inte vet vilka dom är. 

Har ni nån blogg?

Bloggen 1 år

1 Läs mer >>
Känns jättetråkigt men på Söndag går jag på ledighet.. Jag vill jobba men kroppen säger ifrån och har gjort de i flera veckor nu. De känns inte schysst mot dom andra heller.. Jag menar de känns som jag är en travhäst som inte längre kan trava.. För ett par veckor sen var allt ok, sen kände jag att efter fem sex timmar gjorde de himla ont att stå upp och böja på knäna.. Sen började knäna knaka när jag böjde dom.. För någon vecka sen började de ta emot i knäna när jag skulle huka mig och bli svårt att ta sig upp igen.. Och nu förra veckan tog de bara tre timmar innan dom började göra ont.. de känns ungefär som att jag sprungit runt i för höga klackar i för många timmar . Så i måndags så sa jag till min chef att de blir min sista vecka.. Tur va de, för den här veckan har jag inte kännt igen mig själv.. haft problem att sova, foglossning, haft svullna fingrar och stela domnande händer på morgonen, ont i benen, ont i ryggen vid vänstra skuldran och nu även ont i nacken för tredje dagen i rad:( Känner mig som en pensionär.. Längtar så till förlossningen, jag pallar inte va så här tung mer.

Bara 4-6 veckor kvar..

Sista jobbveckan

0 Läs mer >>
Det var en fin begravning, tanken for flera gånger i huvudet var att 80% av alla i kyrkan inte hade funnits där om hon inte hade flytt undan kriget till Sverige och inte heller min lilla bebis i magen.

Vila i frid

Hildas begravning