0 Läs mer >>
Året som gick har varit väldigt händelserikt för mig. Året började kämpigt, men som tur är har jag vänner och familj som stöttade mig igenom det. Sedan väntade många nya spännande upplevelser och ett livsförändrande beslut.

Listar här det jag tar med mig i minnet från 2009.

¤ 2 dagar lång rättegång mot min expojkvän som dömdes till grov kvinnofridskränkning.
¤ Resa till Egypten med familjen.
¤ Flyttade till egen 2:a i Sävja, Uppsala.
¤ Många sköna partynätter med främst Clara Larro Charro Julia Tom Kalle Simon och Jonas.
¤ Dj:ade på Starbar sthlm.
¤ Träffade Tom.
¤ Byggde ihop och flög luftballong.
¤ Resa till Grekland med vänner.
¤ Hoppade bungyjump i Corint Canal 80 m (världens näst högsta).
¤ Basökte Aurora festival, Asprovalta Grekland, (Psytrance).
¤ Fick fast anställning på Kappahl Liljeholmen.
¤ Flyttade ihop med Tom i sthlm.

Få se vad 2010 har att ge, GOTT NYTT ÅR!



Claris Bananis Kimsy Vimsy och Julialingpling på Orange





Jag och Larissa på Blue moon


Clara jag och Jonas på Birger Jarl


Claris bananis och jag på Birger Jarl


Välbehövd semester i Egypten


Tom och jag fick genom Toms låtsaspappa chansen att få flyga luftballong med dessa två fritidspiloter


Mot oändlingen och vidare... typ:P


Älsklingen Tom


3 av mina nya arbetskompisar fr.v. Linda Stephanie jag och Svetlana




Kimsy Vimsy ´09

0 Läs mer >>
Har precis kollat på Victorias Secret, så vackra underkläder och modeller, tänk att vara en av änglarna!

Men till saken.. Tom upptäckte felet på kameran, minneskortet hade glappat. Bara en minut efter han fixat den står jag och tar kort på vår nya hallmöbel.. och vad gör jag? Jag tappar kameran i golvet! Linsen har fastat helt och kameran bara piper när man försöker få igång den, så nu måste den in på lagning.

Här är bilden jag hann ta på vår nya möbel, ett skoskåp med helkroppsspegel.

Så typiskt!

1 Läs mer >>

Har precis kommit hem från en liten shoppingtur som startade i Liljeholmstorget. Hittade lite fina plagg på H&M, köpte dricka till imorgon och va en sväng till frisören och klippte mig. Sen åkte Tom och jag till IKEA och köpte tv möbler och hallspegel/skoställ. Vi spanade även in köket vi kommer köpa i vår, de kommer bli så snyggt!

Tanken var att ladda upp bilder på håret möblerna och kläderna, men något har hänt med kameran, jag har inte listat ut vad än.
Lånar bild från IKEA på köket vi valt istället:)


Frisören

0 Läs mer >>

Nu har jag ledigt till den 3 januari så nu hinner jag skriva mer här på bloggen. Tom o jag har lagt ner vårt projekt -  utomlands på nyår. Sent igår kväll va jag inne på att vi skulle dra till London o fira tolvslaget vid Big Ben. De tyckte han me va grymt så vi kollade priser.. 7000 utan hotell för att vara där en heldag. Kanske inte så värt tyckte vi. Vi får se vad de blir.


Igårkväll myste vi hemma med toscakaka som älsklingen bakade

29/12

2 Läs mer >>

Idag är både Tom och jag lediga, så vi ska spendera dagen med shopping, kolla på kök, storhandla och baka bröd. De ska bli jättemysigt. Sen lär vi lösa våra nyårsplaner som gått i spillror. Vi skulle åka till Tyskland och Sensation White men vi fick inget svar från arrangörerna så nu vill Kalle till sin tjej i Luleå så då funderar jag och Tom på en sista minuten någonstans. Jag vill verkligen vara någon annanstans än i Sverige för en gångs skull. Annars är plan b att låna Toms pappas lantställe och ha finmiddag med vänner. Absolut sista planen är väl att man slutar i slottsbacken i Uppsala precis som dom senaste 10 åren. Inget fel med de för de är jättefint, mycke folk och raketer, men lite väl uttjatat.. Time will tell..



Här är lite bilder från juldagen med min kära släkt, vi var först till mamma sen till min faster och sist till min mormor och morfar.

Älskling med mammas hund Frasse


Min bror Jimmy aka Psyshine


Min vackra mamma Lena


Mammas fästman Pingvin-Roger
 

Hemma hos min faster. Kruttanten Mormor Hilda (hela 96 år)! Mina kusiners pappa Conny, mina kusiner Fredrik och Jenny. Min bror Jimmy och min syster Maja.


Kimsi och Tompi


Världens bästa morfar


och Världens bästa mormor med morbror Lars







Shoppingdag

0 Läs mer >>
Nu har Tom och jag precis avslutat en sen middag. Han råkade skära sig i handen för ett par timmar sen (med kniven han fick i julklapp) när han pratade i mobilen och skulle skära paprika på samma gång. Så vi fick snabbt åka iväg till sjukhuset där han fick sy 13 stygn. För övrigt jobbade jag idag, vi har ju som ni säkert vet precis startat mellandagsrean. De är kul med tempo på jobbet:) Skriver mer imorgon och laddar upp bilder från juldagen. Är väldigt trött nu. Godnatt!

Liljeholmens närakut

0 Läs mer >>

Min julafton började och slutade bra, vad som va däremellan är inte ens värt att ta upp. De började med att jag och mina två arbetskamrater hade en liten julklappsutdelning. Jag fick minilipgloss för nyckelring från wetandwild av Robin, jättesöta! Jag hade köpt en glansspray från Nivea och Stephie hade köpt en sån där huvudkliargrej som är jätteskön! Robin fick båda eftersom hon hade köpt till båda:)
På kvällen åkte vi till Toms pappa och åt gott, hade julklappsutdelning, åkte säck  i en närliggande backe och spelade charader mot kvällens slut, de va jättetrevligt.
Nu ska vi åka till Uppsala och först fira jul med min mamma och sen med min pappa.



Här är bilder från igår:D




























nu är de jul igen, ju...

0 Läs mer >>

Just nu sitter jag och äter gröt och ska snart fixa mig och åka till jobbet. Känns konstigt att göra de på julafton, men vad gör man inte för de stackare som inte köpt sina julklappar än...
Well, min älskling fick sina julklappar igår kväll. De va 3 skjortor ett par jeans och en liten söt thé sil. De gillade han:)



Grå skjorta Madison Avenue 349:- Kappahl Svart skjorta Madison Avenue 199:-
Kappahl Grå/vitrandig skjorta U.S Polo 449:- Kappahl Jeans Diesel 1100:- 
Thernlunds Thé sil 49,50:- Alandeko

God jul

2 Läs mer >>

Två dagar kvar till jul. Jag jobbar till fyra på julafton och åker sedan till Toms pappa och firar jul där. Hade helst firat med min familj men kollektivtrafiken står ju still då, så jag kommer inte till Uppsala. Åker dit med Tom på juldagen istället och de ser jag fram emot! Vi ska först hem till mamma och äta jullunch. Mot kvällen åker vi in till stan och träffar min pappa och faster.

Och så va de ju löning idag så jag har shoppat lite saker jag spanat in på jobbet, bl.a. de här.




Smalt nitbälte 129:- Kappahl Vit blus 299:- Kappahl

Årets mörkaste dag

1 Läs mer >>

Typiskt, nu är jag jättepigg fast de är dags att gå o sova. Varför, jo för att jag va och tränade efter jobbet till tio så att nu är jag upp i varv. De har varit en jättebra dag idag, både på jobbet och för övrigt. Men mest på jobbet för de va så tok mycke folk idag och jag älskar när man måste hålla reda på en massa saker som behövs göra på en gång, prioritera, hoppa in där de behövs, fixa o dona, hjälpa kunder o.s.v. Dagens skrattretande minus är att min pojkvän lagt märke till mina dåliga sidor som både kompisar och mamma klagat på under största delen av mitt liv.
1. Jag är den mest långsamma personen på att äta (alltid sist klar i matsalen, cafeér, resturanger, you name it)!
2. När jag duschar bildas en gigantisk swimingpool i badrummet (mamma har kämpat med mig på den punkten, men de förblir ett mysterium på frågan -hur jag beter mig när jag dushar).. ingen som vet ingen som vet tralalala:P





KOLLA KOLLA!

Jag älskar mitt jobb

0 Läs mer >>


Skådespelerskan Brittany Murphy är död.


Den 32-åriga skådespelerskan fick hjärtstillestånd på söndagsmorgonen och kunde inte återupplivas, rapporterar TMZ.

Polisen har nu inlett en förundersökning.

Räddningstjänsten i Los Angeles kallades under söndagsmorgonen, runt klockan 8 lokal tid, till en bostad i Los Angeles.

Huset tillhör Murphys make Simon Monjack.

Enligt sajten TMZ, som i juni var först att rapportera om Michael Jacksons dödsfall, var det Brittany Murphys mamma som hittade skådespelerskan medvetslös i duschen.

Hjärtstillestånd

Brittany Murphy hade drabbats av hjärtstillestånd, räddningstjänsten påbörjade hjärt- och lungräddning så fort de anlänt till bostaden, men 32-åringen svarade aldrig på behandlingen.

Murphy fördes till sjukhuset Cedars-Sinai Medical Center.

Där dödförklarades hon 10:04 säger sjukhusets taleskvinna Sally Stewart, som inte uppger någon dödsorsak eller någon ytterligare information, skriver AP.

Polisen utreder

Enligt LA Times har polisen i Los Angeles inlett en förundersökning kring dödsfallet. Utredare har enligt tidningen redan besökt både sjukhuset och Murphys hem i West Hollywood.

– Familjen tackar för all kärlek och allt stöd i denna sorgliga tid. De önskar att deras privatliv nu respekteras, säger en av skådespelerskans representanter till TMZ.

Fick sparken

Skådespelerskan fick i november sparken från inspelningarna av filmen "The Caller" i Puerto Rico, för att ha varit "besvärlig", skriver bland andra The Examiner.

Hennes publicist tillbakavisade dock påståendena och sa att samarbetet avbröts på grund av "kreativa olikheter".

Murphy ersattes av ingen mindre än Twilight-stjärnan Rachelle Lefevre.

Enligt flera medier var Brittany Murphy mycket besviken efter beskedet.

Maken sjuk

I flygplanet på väg hem från Puerto Rico drabbades Murphys make Simon Monjack av andningsuppehåll.

Enligt larmsamtalet från sjukvårdspersonal på Los Angeles flygplats så "hade han slutat andas" men de "hade lyckats återuppliva honom".



Brittany Murphy död

0 Läs mer >>

Igår kväll åkte jag till Toms mamma efter jobbet för o fira lilla julafton. Jag kom dit mitt i julklappsutdelningen. Jag fick två paket:D synd bara att Tom inte sa de innan för då hade ju förstås jag också köpt något! Sen lekte vi charader, hur kul som helst! Jag har aldrig kört de förut, men de va tydligen en dold talang hos mig, vi fick poäng varje gång jag va uppe och skulle gestikulera. Nu ska vi äta tacos och kolla på Crank high voltage. Ha en trevlig kväll!

Söndagsmyskväll

1 Läs mer >>

Har slutat nu och är hemma en snabbis för ett ombyte. Ska alldeles strax ta en taxi till Toms mamma som har en massa släktingar där och firar lilla julafton.

 

Lilla julafton

0 Läs mer >>
Sista helgen innan jul, idag lär de vara riktigt mycke att göra på jobbet:D




Julrushen

1 Läs mer >>

NK´s julskyltning är inget litet projekt direkt, planeringen kring tema och sånt påbörjas redan i Januari varje år.


Såhär ser fönstrena ut i år, söta va?










 

NK´s julskyltning

1 Läs mer >>
Dags att lägga en ansiktsmask, måla om naglarna, göra en kroppspeeling, göra en hårinpackning och använda bus. Sen känner man sig fräsch;D



Hemma spa

0 Läs mer >>

Varför vaknar man tidigt när man är ledig? De händer mig varannan ledig dag! Jag gjorde ett försök  till att lura mig själv att jag va tvungen o gå upp om tio minuter, men inte somnade jag om för de.. Kanske beror de på att Tom går upp halv 7 och hans larm väcker mig mer än de väcker honom. Han har iallafall skönaste "larmlåten" på mobilen, eller vad tycker du?

Sesto Sento

4 Läs mer >>
Sitter just nu och mixar lite reggae, guu vilka sommarkänslor och minnen man får av Uppsala. De har blivit lite av en reggaestad med URF varje år och i stort sett varenda en lyssnar på reggae:D



Dj:ing

0 Läs mer >>
snubben gör ALLA ljud i låten med munnen, tung!


musikgeni

0 Läs mer >>
Godmorgon, ska iväg nu på ett morgonmöte kl 8. Efteråt ska jag åka ner på stan och leta runt efter de sista julklapparna och se julskyltningen, sen ska jag hem och slå in allt, vänta på att Tom slutar och sen åka till Globen och träna armar.

morgonmöte

0 Läs mer >>

Jag har aldrig varit så kär i en designer som i Alexander Mcqueen. Han är så faschinerande, surrealistisk och futuristisk, vilken konstnär!



Vem är din favoritdesigner?







ART IS ALIVE

2 Läs mer >>
-Sortera upp all ren tvätt
-Leta igenom flyttkartongerna efter fotoalbumet med släktfotona.
-Julpynta
-Baka lussebullar med älskling
-Slå in julklappar
-Åka ner på stan och se julskyltningen på NK
-Träna armar och rygg


Min göra-idag-lista

1 Läs mer >>
Så där ja, nu har jag jobbat och tränat klart. Nu tänkte jag varva ner med att se på Design Simon o Tomas på TV3Play. TV3Play är jättebra för dig som missat ditt favoritprogram, vill se ett igen eller bara har tråkigt. Fast först av allt ska jag skicka mail till konsumentverket angående min tidigare varning här i bloggen. Hur de går får ni reda på senare.



Konsumentverket

6 Läs mer >>

Tom har som jag skrev tidigare, redan avslöjat att jag får en mobil av honom i julklapp, för att jag ska få kunna välja ut en själv:) Här är mina 3 favoriter som jag hittat.


Vilken av dessa tre hade du valt?

Topp 3

1 Läs mer >>
Panikflög upp ur sängen för ungefär en timme sen, undrade om jag var ledig eller försovit mig. Men kan tala om att inget av de stämde, för jag jobbar kväll. Phuu!
Well, de är ju jättetrevligt att vakna och se all snö ute, hoppas de inte smälter bort innan jul bara!
Jag förstår mig inte på folk som klagar angående snö. Är de inte snö så låter de såhär "de är ingen riktig jul utan snö" och är de snö så låter de såhär "usch, jag hatar snö". Suck.






Det är vitt ute!

4 Läs mer >>

Idag kan jag fira att jag har bloggat i 10 dagar! Jag kan inte förstå att jag inte börjat tidigare, för de är ju hur kul som helst! Under dagarna hittar jag en massa insperation och ideér, mycket som kommer att komma med här så småningom. Så tack till alla er som läser!





 

10 dagars jubileum

2 Läs mer >>

De har vart en lång dag på jobbet, men jag slutade en timme innan stängning så jag hann gå runt och shoppa några julklappar. Tyvärr kan jag inte avslöja här vad jag köpt. Hej mamma! :P Hoppades att jag skulle hinna ta mig till Sats men de får bli imorgon i Liljeholmen istället, kommer träna mage och kondition då. Hoppas ni gillade pojk och flickvän tipset! De kommer flera tips längre fram, både för er som gillar utmaningar eller för er som gillar att hålla er på marken om man säger så;)



Julklappar almost don...

1 Läs mer >>
Tom hittade på en jätterolig idé som passar för par! Den går ut på att ge sig ut på stan o shoppa en komplett outfit åt varann. Jag är så nyfiken på vad han kommer att välja åt mig o de ska bli jättekul att få styla honom. Men de får bli efter jul, vi kanske passar på under resan vid nyår, bilder kommer senare!


Bli varandras stylist...

1 Läs mer >>

Hemma från träningen, jag har ökat vikterna så de gick mycket bra idag. Sitter och tittar på models of the runway. Project runway är mitt favoritprogram så de är kul att de gjort ett program ur modellernas vinkel!


 

Hemma igen

0 Läs mer >>

Dags att åka och träna, de blir ben idag. Men först kanske jag tar en runda nere på stan, jag skulle vilja se årets julskyltning på NK.

Sats

2 Läs mer >>

Jag åkte till Angie vid femtiden igår, de snöade jättemycke då, riktigt mysigt! Tänkte att jag skulle åka till Fredrik efter, men de blev aldrig så. Jag och Angie va hemma hos henne först sen gick vi till en krog vid henne. Vid ett åkte jag hem och tittade på film med Tom. Här är lite bilder.



Mamma Angie bloggar


Twilight nästa? ;P








 

 

 

 

Lördagskvällen med An...

0 Läs mer >>

De här klippet tål o ses tusen gånger, de är så häftigt!



Alexander McQueen

2 Läs mer >>
Kanske inte riktigt, men jag har inte lärt mig hitta här än så jag har ingen aning om vart jag går. Laddar upp några bilder.






















Lost in the woods

1 Läs mer >>

Nu ska jag passa på och ta en långpromenad i solen, ska bara äta upp min frukost först, havregrynsgröt med frysta hallon och mjölk. Gissa om killarna fortfarande sover..


Solen skiner!

0 Läs mer >>

Hoppas ni har haft en lika trevlig fredag som jag har haft? Mysigt att de snöade lite idag, de gav lite julkänsla, eller hur? Grattis till Erik som vann. Godnatt alla läsare, nu är jag jättetrött!




Dom här två lär ju sitta uppe ett tag till:P

Dags att sova snart

8 Läs mer >>
Blir hemmakväll med Tom och Karl istället. Vi kollar på idol och äter pepparkakor. Fredrik åker vi till imorgon och förfestar där, sen drar vi ut på kvällen. De blev bättre så för alla.
Kalle o jag fick en skrattattack i köket nyss. Jag sminkar mig alltid där för att de ger annorlunda ljus. De betyder att jag har en massa smink och accessoarer där. Så satt jag och skulle städa undan lite och hittade supersnygga örhängen jag aldrig använt. Så sa jag att jag måste använda dom nästa sommar. Då drar Kalle en jämförelse med när man var liten och kramade en nalle, då man kände sig tvungen och krama alla nallar, för att de inte skulle bli orättvist. And I was like Whaaa?!

Ändrade planer

3 Läs mer >>

Hej :) Händer ikväll? ;D /YAKIE LOGRELL

Hej Yakie, just nu sitter jag och väntar på Tom som är och köper take away sushi, supergott! Efter middagen ska jag fixa mig lite så ska vi åka till min killkompis som bjudit dit oss och en massa andra ikväll. Senare får vi se om vi går ut eller blir kvar där. Det blir ändå utgång imorgon, så de är ingen panik, alltid skoj med hemmafester:) Vad gör du ikväll?


hej! :) allt bra med dig? se idol ikväll? =) / Anonym

Hej, allt är på topp ska fixa till mig nu. Jag har sett ett par avsnitt av idol men kommer att missa de ikväll:/ Jag tycker Erik är duktigast och hoppas han vinner, vem tycker du ska vinna?



våra ute kvällar i uppsala :p kommer du ihåg?/ Angie

Frågan är, kommer jag någonsin glömma hahah?! Du jag och Nattis va galna! Saknar de, och de är bra för då vet man att man har haft kul, visst;D



Saknar uteställena och vännerna i Uppsala, kommer dit snart och hälsar på!

kommentarsfrågor

1 Läs mer >>

De här snygga accerssoarerna hittade jag idag när jag jobbade inne 
på lagret. De kommer ut i butik nästa vecka! Tyvärr är bilderna lite oskarpa, kameran blev kvar hemma så jag använde mobilen.



Väska 249:- Armband 79,50:-/styck

en liten sneak peek f...

1 Läs mer >>

Dags att åka och jobba, jag har lagerdag idag. De innebär att jag tar emot dagens nya varor och sorterar upp dom till våra olika avdelningar.


lagerdag

6 Läs mer >>

För någon dag sen satt jag på facebook och såg i högerspalten ett test, "är du en ängel eller djävul". Jag klickade på den för skojs skull och kom in på en sida som heter WWW.TESTPARADIS.SE. Där fick man svara på en rad frågor om hur man reagerar i vissa situationer. Fine, jag fick ett halvdant svar om hur jag är som person..

Och vad hittar jag nu i posten?! EN FAKTURA PÅ 298 KR!

Går man in på denna sida hittar man ingenstans att detta skulle kosta, hela sidan är utformad att lura en att tro att den är gratis och den fångar ens fokus med en blinkande knapp som säger att detta är 100% spamfritt. 
Såvida man inte går in i villkoren, där står de längst ner om att ens ångerätt upphör att gälla så fort man tryckt på starta test..

 


Nejmen.. ska man ta och ringa Sverker kanske..?

Varning!

4 Läs mer >>

"..Här sitter vilda skitungar överallt, och kastar kex och springer"

"Vi här på cafeét tycker jättemycket om judar, men ni är inte välkomna..?"

Imorse blev de vilda diskussioner i vakna med the voice. Katrin Zytomierska och Josefin Craaford hade helt olika åsikter hurvida man ska kunna förbjuda barnvagnar på cafeer. Jag tycker att ägaren ska kunna välja själv! Ägaren måste tänka på vilken målgrupp de riktar sig mot. Är de ett finare och lite dyrare café störs den atmosfären av skrikande barn. Man måste ju kunna gå till ett café där man kan sitta i lugn och ro likadant som de finns barnvagnscafeér.

Är du för eller emot?

Barnförbud på cafeér?

2 Läs mer >>

Jag vet vad jag får i julklapp! Jag får en ny mobil av Tom och jag får välja vilken jag vill! Jag har haft min mobil i två år nu och de tyckte han var alldeles för länge. Är han inte världens sötaste?
De var några år sen jag var insatt i mobiler o deras funktioner, så jag har tappat all koll.

Vilken mobil hade du valt?





Ett hårt paket till m...

0 Läs mer >>



Dagen du tror att du är någon, är den dagen du blir ingen.


Tänkvärt

1 Läs mer >>

Nu när julhandeln har satt igång spelas julmusik överallt... Jag kan kort o gott säga att jag kommer vara expert på julsånger till julafton.

Johan Glans (min favorit komiker) om julhandeln

Felice Navidad.. Feel...

2 Läs mer >>
Spana in dessa partyskor som är perfekta att matcha till vinterns trend fest.



1. Bianco 750:- 2. Din sko 499:- 3. Bianco 750:- 4. Friis & Company 1249:-
5. Bianco 900:- 6. Eurosko 549:- 7. Din sko 599:- 8. Friis & Company 1249:-
9. Donna Girl 849:-

It´s all about the sh...

0 Läs mer >>

Min morgonrutin är att släpa mig upp ur sängen och faktiskt vakna med the voice, bokstavligt! Hur skönt är de inte att de finns ett riktigt bra program på morgonen bland alla twins-reklamer och barnprogram? Bästa programidén ever kanal 5!



Vakna med the voice

0 Läs mer >>
Har just kommit hem ifrån träningen på Sats. Tränade biceps, triceps och lite axlar i fria vikter. Helt slut nu, försöker återhämta mig med en shake av hallon, havregryn och mjölk. I bilen på väg dit spelade dom en låt som släpptes i våras, en låt som får mig att le stort och minnas första tiden med min älskling.
Vilken låt får dig att le?



Vissa texter fastnar man för.

Knock you down

0 Läs mer >>
Tar en paus mitt i allt tvättande. De är ju roligt ändå att man är ledig, men man har tusen saker som måste göras. Jag måste åka till Gullmars o ladda mitt access också, får skjuts av min underbara pojkvän. Sen är de tillbaka hem och fortsätta tvätta, laga mat och åka och träna på Sats. Idag tränar jag nog styrka med Tom, jag har tur att ha en pojkvän som vill bli personlig tränare. Han kan nästan allt om träning och instruerar mig så fort de är något jag undrar över.

min personliga tränar...

0 Läs mer >>

Tog en lång sovmorgon imorse. Hoppades att få vakna till sol, men de händer aldrig när jag är ledig. Så istället ska jag göra en sak nu som jag tänkte på redan i somras. Göra en playlist med bara musiken jag och Tom lyssnade på i somras och spela den högt här hemma. De kommer garanterat framkalla sommarkänslor!


Här är den bästa!

My day off

1 Läs mer >>
Igår kväll var jag och Tom i mataffären och när han frågar om de finns mjölk svarar jag ja, eftersom jag visste att de fanns. Så vi köpte ingen. Nu skulle jag som vanligt hälla mjölk i mitt kaffe och ser då att den har gått ut! Är inte de typiskt?
Nu sitter jag sitter och gör mig iordning för jobbet. Jag köpte ett nytt läppglans för några dagar sen som jag verkligen gillar och kommer köpa igen. De är från H&M och kostar 49.50:-


Lovely Kiss, H&M 49.50:-

God morgon

2 Läs mer >>

Vissa kunder minns man bättre än andra, och idag kom de in en sådan kund. Jag stog i kassan då denna dam kommer fram, hon ler och ser glad ut. Vi hejar och hon höjer sedan huvudet upp mot taket och säger glatt " Pelle, jag är här nu". Jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera, men jag behövde inte fundera länge. Hon förklarar vänligt att hon var en gammal god vän till denna Pelle. Då trillade myntet ner, hon pratade ju såklart om ingen mindre än Pelle Ahl! Mannen bakom Kappahl. Vilken ära! Hon blev kvar där med mig ett tag, hon berättade om hur de träffades, vart han bott och haft semesterställen, några dialoger och att hon även umgicks med Åhlén, troligtvis var de en av sönerna. Båda två var imponerade av denna kvinna som själv ägde en liten butik i gamla stan. En franskinspirerad butik med en fågelbur i skyltfönstret. De hade flera gånger föreslagit att hon kunde börja arbeta med dem istället. Men hon hade sin trogna kundkrets och de ville hon inte svika.
De va verkligen häftigt att träffa henne och lyssna på hennes historia.
 


Tänk va stolt Per Ahl skulle vara över att 
Kappahl utsetts till en av Sveriges 5 bästa arbetsplatser.

Dagens kund

0 Läs mer >>

Nu är de dags att åka och träna på Sats Globen, mitt favoritgym. Ikväll kommer Carl hit för att boka våra biljetter till nyår. Vart vi ska åka får ni veta senare.
 

Träning och biljettbo...

1 Läs mer >>
Denna månad ska pengarna räcka till mycke, allt från julklappar till räkningar. Men man vill ju också hitta något till sig själv när man strosar runt i butikerna. Här är 3 av mina nyfunna favoriter i garderoben.



Svart kavaj från Kappahl 399:- Svart linne från MQ 249:-
Lila blus från Kappahl 299:-

Shopping shopping sho...

3 Läs mer >>


Ibland går man runt och funderar på en sak alldeles för länge, eller hur?
Egentligen är de lite konstigt att jag följt andras bloggar i flera år och först nu börjar blogga själv, jag som alltid brukar vara impulsiv att slänga mig in i nya saker som jag tycker verkar intressanta. Som att jag till exempel precis lämnat den trygga staden Uppsala för ett storstadsliv i Stockholm för kärlekens skull och för en ny härlig arbetsplats i Stockholms freshaste galleria.
Här på min blogg kommer jag inte hålla mig till ett ämne, utan kommer att blanda allt som intresserar mig. Mode, trender, mitt jobb i butik, heminredning, design, resor, upplevelser, fest, dj:ing, musik, relationer, kost, träning, mina politiska tankar och förhoppningsvis lyckas slänga in humor i de hela.



                                                                    
Tack Carl Ekholm för din kommentar "om du bloggade tror jag 
fan att du skulle få många läsare asså"!


Man ska börja sent.