0 Läs mer >>
Hoppas hoppas hoppas att Någon bild blev bra igår. Tror inte jag blev speciellt snygg när jag stog där o kisade med ögonen och håret flög fram i ansiktet (vi va uppe på ett berg med Stockholm i bakgrunden). Tom tog med våran kamera också så jag bjuder på dessa..

 


I hope..

0 Läs mer >>
Vanligtvis brukar jag ju inte skriva ut i förväg om vad jag ska göra, med utrymme för att de kanske inte händer, men nu är jag så ivrig och glad att jag chansar:P Tilian o jag ska ner på stan och fotas av Camilla Cherry. De skulle vara en mamma o barn i stadsmiljö så då frågade hon mig.. Iiiih va kul:D

Har tänkt de här till Tilian, då kan man lägga till o ta bort som man vill:)


iiiiiih

0 Läs mer >>
Tom jag o Tilian va till Sats igår. Jag cyklade 15 min, tränade rygg, cyklade 20 min. När vi kom hem drog jag fram oljefärgerna och valde ut en tavla att fortsätta på.. Började för 3 år sen när jag bodde i Gottsunda o är inte klar än.. behöver faktiskt lust tid och inspiration när jag ska måla.. så jag har väl runt 10 st på G. Fast helst skulle jag vilja börja på nya för just nu känner jag att jag hellre skulle måla såna där -utan talang tavlor- med bara massa färger.. Skulle vilja göra två tre stycker till vardagsrummet. Behöver en silverspray och ett par dukar först bara..

Idag kommer Cathrine o Theo hit, hoppas dom överlever målar röran;P

Halvfärdig, men vattnet är jag nöjd med..

Oljefärgerna fram

0 Läs mer >>
Jag shoppade i tisdags.. en outfit till dopet, ett par skor till de, en mascara, en necessär och startkitet från bare minerals (eftersom jag ändå behövde köpa nya penslar) men efteråt fick jag.. :/ ångest.. Ändå var de bara sånt jag "behöver" köpa snarast..

Shopping

0 Läs mer >>
Nu har jag lagt trall på balkongen och de blev så fresht! Jättenöjd och de gör nog Tilian med :D





Nya balkongen

0 Läs mer >>
På förmiddagen åkte vi och tränade, jag tränade ben. Sen åkte vi hem, Tom åkte med Calle till golfbanan och övade på att slå. Efter det så åkte vi ut mot Nacka och satte oss vid en sjö och åt världens bästa hemgjorda sallad och grillad kyckling. Underbart!








Underbar gårdag

0 Läs mer >>
På långfredagen åkte vi ut till Stavsnäs och hälsade på Toms mamma och Ole. Vi fick grillade hamburgare och chillade. Skönt att komma ut på landet.
På Påskafton åkte vi till Uppsala. Först till pappa och Inger där vi fikade och Tilian fick ett stort påskägg med en snygg solskyddsdräkt och solskyddsfaktor i:) Sen åkte vi till mamma och där fick han ett ännu större påskägg med jättefina kläder och en solhatt:) Tyvärr kan jag inte fota dom kläderna för dom är lite.. nerkräkta.. Sen åt vi påskbuffe, käkade massor med godis, spelade yatzy i trädgården med jättetärningar och sen hjälpte jag mamma i planeringen med hennes företag:)
Idag, påskdagen, har Tom och jag åkt ut till Hellasgården och tagit en promenad längs med vattnet med barnvagnen. Nu har vi Calle här på middag:)

Tilian i fina solhatten från mormor:)

 

 

Påsken

0 Läs mer >>
Vår lilla älskling har börjat prata med konsonanter, vänder sig från mage till rygg, greppar och flyttar föremål mellan händerna och orkar hålla upp sig själv ståendes på fötter (om man håller i). Älskar han så mycke!


Gooooooww gooow gooow! Tilians konveration med Tom imorse<3

Tilian 14 veckor

0 Läs mer >>
Först åkte vi till Toms pappa för dom skulle plantera lite örter och sen åkte vi på middag hos Emma och Robin som nyss fått en liten dotter:)

Tilian och faster busar






Bilder från i Söndags

0 Läs mer >>
Idag var de ju så himla bra väder så jag o Tilian satt ute på balkongen nästan hela dagen. När Tom kom hem hjälptes vi åt att städa iordning den.. Nu känns balkongen fresh och de enda som saknas nu är lite trall och nån fin lykta :)

Nu har vi precis kommit hem från Sats.. Vi hann bara med en halvtimmes träning, eftersom Mini Sats stängde halv åtta, så jag cyklade den tiden. Efter träningen fick jag en komplimang från en annan mamma när vi var in och hämtade Tilian, men jag förstog inte då att de va mig hon försökte prata med.. Så vid skohyllan sa hon de igen -Va starkt av dig som börjat träna redan. Jag hahah.. jag pekade på mig själv och frågade - Jag? Kul och snällt att hon tyckte de :)

Lägger upp lite bilder från igår antingen senare eller imorgon.

Fixat balkongen

5 Läs mer >>
Förutom att ta hand om tvätten passade jag på att rita lite med pennorna jag fick i julklapp:)

Ensam hemma

1 Läs mer >>
Nu har jag beställt ännu fler foton! De är inte billigt att ha världens sötaste bebis ;D Beställer i färg också, tänkte att släkten skulle få ett par:)

 

 

Fuji igen då

0 Läs mer >>
Cathrine o Theo kom hit igår och tog en promenad med oss i solen. Vi gick förbi macken och köpte med oss lite fika och hittade en lekpark att sitta i. Så härligt att kunna sitta ute utan jacka:) Cathrine o jag måste ju fått barn på bästa tiden egentligen.. De gjorde ju inget att de va snö o iskallt ute Tilians första veckor eftersom dom helst inte ska vara ute ändå så tidigt och nu när han blivit lite större är de jätteskönt att kunna vara ute och gå med honom och i sommar kommer han förhoppningsvis kunna sitta och nästa vinter kanske han kan gå. Perfekt ju:)

Vårsol

0 Läs mer >>
Tilian har fått två jättefina nappflaskor i glas av Toms moster Li. Vi fick åka och välja själva vilka vi ville ha så de blev två neongul/gröna:) Kassörskan poängterade att dom var giftfria och när jag kom hem läste jag i Föräldrar & Barn att glasflaskorna "vinner mark bland Svenska småbarnsföräldrar" som vill ha säkra flaskor utan plastkemikalien Bisfenol A (BPA) som ännu inte förbjudits. Gissa om jag är glad:D Tack så mycke!





Presenter från Li

1 Läs mer >>
Imorse var Tilian och jag på vårt första mammagruppsmöte. Tilian är äldst bland bebisarna och jag yngst bland mammorna. Eftersom jag va sjuk förra mötet så har dom andra lärt känna varann lite bättre och gått ett par promenader och så men de kändes bra. De är ju mest bara bebisprat ändå (tänk solsidan)..

Så nu när jag har testat en gång som jag sa, så får jag väl säga att jag fortsätter att gå. De var faktiskt rätt kul.
Jag kommer hänga med på promenaderna här i området också starting on Tisdag:)



Mammagruppen

0 Läs mer >>
Idag fick både Tom och jag brev från skatteverket att Tilian nu även fått Toms efternamn, men de kallas mellannamn på papper.

Älsklingpluttens fullständiga namn är nu:
Tilian Alexander Edvard Syversen Hallberg
<3

Mellannamnet registre...

0 Läs mer >>
Igår fick jag känna mig som världens uslaste mamma, de hände en olycka som jag hade kunnat undvika.. Tilian hade precis fått ny blöja och vi skulle gå tillbaka till sängen. På vägen dit kräker han ner sig själv, mig och golvet. Jag lägger ner honom på sängen för att gå och hämta papper, torkar av mig och hör en duns, jag skyndar tillbaka och ser att han har rullat ner på golvet :'( vad jag inte tänkte på var att han börjat röra sig i sidled.. Tog upp honom och han grät jättemycke. Han lugnade ner sig rätt snabbt och allt verkade okej, han till och med log (vilket jag kände mig så oförtjänt av). Jag ringde Tom ändå och berättade vad som hade hänt. Sen ringde jag sjukvårds upplysningen men dom var så långsamma att jag la på och ringde tillbaka till Tom så sa vi att de var bäst att åka till akuten. Väl där fick vi vänta timme efter timme. Dom verkade inte tycka läget var något vidare akut. Till slut så fick vi träffa en läkare som undersökte huvudet utan och se något märke eller känna något avvikande, hon kollade ögonen och öronen, lyssnade på hjärta och andning och att han följde henne med blicken. Då började han le brett gullungen! Han varken hade svimmat av eller kräkits efter fallet och hon sa att om de händer igen är det Astrid Lindgrens sjukhus vi ska åka till när något sånt händer. Hur som helst lärde jag mig en feeet läxa, inget ska få hända min lilla bebis!

Sachsska barnsjukhus

0 Läs mer >>
De har vart en lång dag idag.. Vaknade klockan 06.17 imorse, för att vara exakt. Tilian vaknade och var hungrig. Jag kan nu säga att han sover hela nätterna, för så har de vart nu i över 2 veckors tid! Han somnar mellan 20.00-22.00 och vaknar när Tom går till jobbet. Som till exempel igår när vi var till Michelle somnade han på soffan och sov ända till imorse, big :) Likadant ikväll, han somnade hos Putzi och har inte vaknat än så jag hoppas hoppas att han sover hela natten.. Peppar peppar..:)

Jo, för vi var ju hos Putzi idag. Tom skulle hjälpa till att sätta upp några hyllor och så blev vi bjudna på en jättegod kycklingsoppa. Tur som vi hade ville hon vara barnvakt till Tilian också medan vi var på Big Brother. Tack så mycket!

Big Brother var spännande. Måste säga de att Gry är väldigt vältränad! De trodde inte jag och Tom.. Verkar som att TV-kamerorna lägger på en massa extra kilon på henne, men de stämmer inte någonstans..! Hahha, Basshunter ska in i huset imorgon men var där idag... Patrik åkte ut, precis som jag gissat hela tiden.

Big Brother publik

0 Läs mer >>
Idag har vi tränat, hela familjen! :D

Känns underbart skönt att komma igång, har lite mer än hälften av vikten kvar att gå ner och nu kommer de gå snabbare:) För Tilian gick de jättebra att vara med dom andra barnen och tjejerna i en timma, han blev lite ledsen en gång, men de gick över när han fick sitta i babysittern:)

Nu ska vi käka lite och sen rör vi oss mot Uppsala. Min Guddotter fyller år:)

3 månader idag = MINI...

0 Läs mer >>



 

Starka killen

1 Läs mer >>

I babygymmet

2 Läs mer >>
Får 7 kr tillbaka på deklarationen.

WOHOO!

1 Läs mer >>
Nu förstår jag varför Christian svarade som han gjorde i Söndags när Gry frågade vem han ville skulle vara kvar i huset..

"För Rodney är min br...

0 Läs mer >>
I fredags var ju jag o Tilian hem till Cathrine o Theo. Först filmade jag en jättebra film där båda rörde sig jättemycke o "pratade".. Men.. Jag hade inte tryckt på spela in :(

Bebishänget i fredags

0 Läs mer >>
Efter lång väntan fick vi idag äntligen åka och skriva under att de är Tom som är Tilians pappa och därmed fick vi gemensam vårdnad. Imorgon ska jag ta kontakt med Skatteverket om att vi vill att Tilian ska ha bådas efternamn :)

Fastställande av fade...

1 Läs mer >>
Vår lilla diamant växer och växer:) Ska man lita på de gamla hederliga måttbandet så är han idag 63 cm lång. De märks på hans kläder, han har vuxit ur en hel del!
Han älskar att bli härmad och pratar med ljud som aaaoooo, arrrrrrrrrr (ni vet när man försker säga R fast man inte kan:P) och gggggg :) Åh, vad vi älskar honom! Imorse vände han sig, inte på de smidigaste sättet direkt men en vändning var de helt klart:)


 

 




Tilian 3 månader

0 Läs mer >>
Igår hade vi Putzi, Linn, Suz och Ole här på lite mat, vin och sällskaps spelande. Jättemysigt:)

 

 

 


 

 


 

Risotto och Alfapet

1 Läs mer >>

Morgon mys

0 Läs mer >>
Tom hämtade mig hos Cathrine så åkte vi direkt till Postens utlämningsställe och hämtade bilderna som har kommit :D
I bilen berättar Tom att hans jobbarkompis har fyllt år och han ber mig gissa på vad och uppmanar mig att komma på de sjukaste jag kan..
Jag svarar: En snigel från Sydafrika...

Gissa vad han fick..

Två jättesniglar från Afrika!

Han fick t.o.m ringa upp den här kompisen på högtalarläge och säga åt honom att säga vad han fick för att jag inte trodde att jag svarat rätt (håll med om att de är rätt?)! Av allt som finns i hela världen lixom.. och inte bara de..
förra veckan när vi två spelade Monopol så sa jag till Tom att nästa gång du slår kommer du få två ettor..

Gissa vad han fick..

Två ettor..

Nu ska vi laga god mat och sen ska jag fixa med att sätta in korten i albumen;D




Jag är grym!

0 Läs mer >>

Ikea